Εντεκα προτάσεις για μια ξεχωριστή βραδιά

Ρομαντική διάθεση και δείπνο υπό το φως των κεριών, σαμπάνια και χαλάρωση. Η απόλαυση ενός μασάζ σε συνδυασμό με ένα αναζωογωνητικό spa. Διανυκτέρευση σε πολυτελή δωμάτια ξενοδοχείων. Μια βόλτα με πολυτελή λιμουζίνα 10 μέτρων. Έντεκα διαφορετικές προτάσεις για να είναι η βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου εντελώς ξεχωριστή.
Εντεκα προτάσεις για μια ξεχωριστή βραδιά

* Στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό” μπορείτε να δείτε τα πλήρη προγράμματα για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου.

Ακόμη και εάν δεν πιστεύετε στη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, χρησιμοποιείστε την ημέρα ως μια αφορμή για εξωτερικεύσετε όλη τη ρομαντική σας διάθεση.

Απολαύστε ένα δείπνο για δυο υπό το φως των κεριών, γευτείτε gourmet λιχουδιές, δροσιστείτε με λίγη σαμπάνια, χαλαρώστε με ένα μασάζ, ή με ένα spa, μετακινηθείτε με μια μαύρη λιμουζίνα 10 μέτρων.

Για το τέλος της βραδιάς εκμεταλλευτείτε τα ”πακέτα” που έχουν διαμορφώσει για τη συγκεκριμένη ημέρα μεγάλα ξενοδοχεία της χώρας και διανυκτερεύστε με στυλ και πολυτέλεια.

Το In2life σας παρουσιάζει 11 διαφορετικές προτάσεις για να γίνει η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μια μέρα που θα την αναπολείτε...

* Cilentio

Μια υπερπολυτελής μαύρη Lincoln λιμουζίνα 10 μέτρων σας περιμένει τη βραδιά του Αγ. Βαλεντίνου για να σας μεταφέρει στο Cilentio. Καθίστε αναπαυτικά στους μαύρους δερμάτινους καναπέδες και απολαύστε τη διαδρομή προς το Cilentio πίσω από τα μαύρα φιμέ τζάμια.

Εκεί θα απολαύσετε ένα ποτήρι σαμπάνια για αρχή, ενώ το μενού της βραδιάς περιλαμβάνει σούπα αγάπης, tortelazzi με prosciuto και κρέμα παρμεζάνα, σαλάτα με καπνιστό σολομό, κόκκινες φακές και παθιασμένο πορτοκάλι, ψαρονέφρι με μανιτάρια porcini, ροζ πιπέρι και κόκκινο κρασί (ή confit πάπιας με sauce από port και teriyaki) και κλείνει με ζεστή τάρτα σοκολάτας με φιλιά από sorbet ροδάκινο.

Η τιμή διαμορφώνεται στα 59 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει και τη διαδρομή με τη λιμουζίνα.

Πληροφορίες: 210-36.33.144 – Διεύθυνση: Μαντζάρου 3 & Σόλωνος 54, Κολωνάκι

* Club Hotel Loutraki

Έστω και εάν πρόκειται για καθημερινή και εργάσιμη ημέρα μια μικρή απόδραση είναι πάντα θεμιτή. Πόσο περισσότερο όταν πρόκειται να διανύσουμε μια διαδρομή μίας μόλις ώρας από το κέντρο της Αθήνας για να βρεθούμε στο Club Hotel Loutraki.

Σε Deluxe δωμάτιο με θέα τη θάλασσα, θα σας περιμένει 1 φιάλη Veuve Du Vernay, αλλά και σοκολατάκια. Το ”πακέτο” περιλαμβάνει ρομαντικό δείπνο για δύο που αποτελείται από απεριτίφ σαμπάνια, ειδικό μενού και κρασί, αλλά και το πρώτο γεύμα της επόμενης ημέρας.

Επίσης, στο Club Hotel Loutraki σας παρέχουν τη δυνατότητα να κάνετε (εντελώς δωρεάν) χρήση της θερμαινόμενης πισίνας με jacuzzi. Το κόστος διαμορφώνεται στα 260 ευρώ.

* Hilton

Δείπνο στο ”Βυζαντινό” ή μια βόλτα σε ένα από το ομορφότερα bar της πόλης στο Galaxy Bar του Hilton όπου η Αθήνα, κυριολεκτικά στο πιάτο, αναδεικνύει τη νυχτερινή ομορφιά της. Γιατί όχι και τα δυο.

Ξεκινήστε από τα... χαμηλά με ένα δείπνο στο Βυζαντινό όπου θα σας περιμένει ένα πλούσιο μπουφέ γεμάτο λιχουδιές. Το κόστος ανά άτομο ανέρχεται στα 39,50 ευρώ. Μετά κατευθυνθείτε προς τα... ψηλά. Το Hilton σας προσκαλεί να απολαύσετε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με στυλ στη μοναδική ατμόσφαιρα του Galaxy Bar.

Πληροφορίες: Τηλ. 210.72.81.350.

* Ledra Marriott

A night to remember... υπόσχεται το Ledra Marriott το οποίο σας προσκαλεί να αποδράσετε σε ένα πολυτελές δωμάτιο όπου θα σας περιμένει παγωμένη σαμπάνια και φράουλες, αλλά και να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αιθέρια έλαια και ροδοπέταλα.

Για τις γαστρονομικές απολαύσεις το Ledra Marriott έρχεται με δυο διαφορετικές προτάσεις. Η πρώτη αφορά στο Kona Kai όπου ένα εξωτικό κοκτέιλ υπόσχεται να ξυπνήσει τις διαθέσεις σας, καλωσορίζοντας σας στις πολυνηστιακές γεύσεις. Η τιμή διαμορφώνεται στα 88 ευρώ κατ’ άτομο.

Η δεύτερη πρόταση αφορά στο Zephyros το οποίο περιμένει να υποδεχτεί τους λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας με ένα κοκτέιλ σαμπάνιας αλλά και με μοναδικές σπεσιαλιτέ ενός πλούσιου μπουφέ. Στα συν η ζωντανή μουσική. Η τιμή κατ’ άτομο διαμορφώνεται στα 55 ευρώ.

Για τη διανυκτέρευση η τιμή διαμορφώνεται στα 180 ευρώ

Πληροφορίες: Τηλ. 210.93.00.000.

* King George II Palace

Εξωτικό μενού στο Tudor Hall, αλλά και ξεχωριστές προσφορές για τη διανυκτέρευση προετοιμάζει για του Αγίου Βαλεντίνου το King George.

Χαβιάρι Περσίας και κοχύλια Saint Jacques σε σέλερι remoulât (συνοδεύεται με ένα ποτήρι σαμπάνια ροζέ), δροσερό μπουκέτο από σαλάτες και ζεστά φιλετάκια ορτυκιού, καλκάνι pochè σε σάλτσα μυρωδικών και σάλτσα λευκής τρούφας, νέκταρ framboise με μέλι, mousse σοκολάτας φράουλα είναι ορισμένες μόνο από τις γευστικές απολαύσεις που περιλαμβάνει το μενού.

Η τιμή κατ’ άτομο διαμορφώνεται στα 110 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που αποφασίσετε να διανυκτερεύσετε στα ξεχωριστά δωμάτια του King George θα σας κοστίσει από 200 έως 600 ευρώ το δίκλινο (ανάλογα με την επιλογή του δωματίου).

Πληροφορίες: 210.32.22.210

* Μεγάλη Βρετανία

Μια ξεχωριστή και ρομαντική ιδέα προτείνει η Μεγάλη Βρετανία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μασάζ για το πρόσωπο και το σώμα, προϊόντα περιποίησης για έναν ή για δυο.

Εσωτερική πισίνα με υδρομασάζ, Thermal Suite με Herbal Bath, σιντριβάνι πάγου, σάουνα, χώρος χαλάρωσης, ρεφλεξολογία Foot Spa, μασάζ πλάτης και ανατολίτικο μασάζ κεφαλιού είναι ορισμένες μόνο από τις απολαύσεις που προσφέρει για τους ”Βαλεντίνους” η Μεγάλη Βρετανία.

Ειδική προσφορά, λόγω της ημέρας, 20% έκπτωση. Το πρόγραμμα της μισής ημέρας κοστίζει 180 ευρώ για δυο άτομα.

Πληροφορίες: 210.33.30.799 / 772.

* N.J.V. ATHENS PLAZA

Απολαύστε τη μεγαλοπρέπεια του εστιατορίου ”The Parliament” του N.J.V. Athens Plaza, αλλά και τη διαμονή σε ένα από τα δωμάτια ή τις σουίτες του ξενοδοχείου και χαρείτε τη μαγεία του Αγίου Βαλεντίνου με αίγλη και στυλ.

Στο εντυπωσιακό εορταστικό μενού θα βρείτει gaspacho Ανδαλουσίας, καπνιστό ελάφι και foie gras, τραγανή σαλάτα με μαύρη τρούφα, καλαμάρι frisé σε νούγιες ρυζιού, κρέμα βασιλικού, σορμπέ φράουλα με σαμπάνια, αστακoουρά Wellington, κρέμα καταλάνα με βατόμουρα, γλυκό κρασί Vinsanto, κροκάν πικρής σοκολάτας.

Για δείπνο στο ”The Parliament” και διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό η τιμή ανέρχεται στα 300 ευρώ ανά ζευγάρι, για δείπνο στο ”The Parliament” και διαμονή σε σουίτα με πρωϊνό θα σας κοστίσει 440 ευρώ ανά ζευγάρι, ενώ για δείπνο στο ”The Parliament”, συμπεριλαμβανομένων των ποτών η τιμή διαμορφώνεται στα 160 ευρώ για δυο άτομα.

* President Hotel

Καλώς ή κακώς φέτος η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει καθημερινή. Ημέρα εργάσιμη και εκ των πραγμάτων προφανώς και κουραστική. Για χαλάρωση και ξεκούραση λοιπόν μας καλεί το ανακαινισμένο και ανανεωμένο President Hotel σε ένα από τα 516 άνετα δωμάτιά του.

Η πρόταση του President Hotel περιλαμβάνει σαμπάνια και σολομό στο δωμάτιο, ενώ στις 15 Φεβρουαρίου το πρωί θα σας περιμένει και ένα πλούσιο πρωινό. Η τιμή διαμορφώνεται στα 95 ευρώ.

----- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

* Hyatt Regency Thessaloniki

Σε ένα ρομαντικό δείπνο με εξαίσιες γεύσεις, εκλεκτά κρασιά και υπέροχες μελωδίες στο πιάνο σας προσκαλεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το Hyatt Regency Thessaloniki.

Στις γευστικές απολαύσεις θα συναντήσετε καπνιστό σολομό και τόνο ταρτάρ με χαβιάρι, λάϊμ και ντρέσινγκ ’Wasabi’, καπουτσίνο αστακού με ’Remy Martin’ και σύννεφα τρούφας, φαγκρί σχάρας με σαλάτα λαχανικών εποχής και πικάντικη ντομάτα, δροσιστικό σορμπέ από τζίντζερ και λάιμ, ροδοψημένο φιλέτο ελαφιού, ραβιόλια με φουα γκρά και σπαράγγια, μπομπονιέρα με μασκαρπόνε, αμαρέττο και άγρια φρούτα του δάσους και κέικ σοκολάτας με καφέ ’Arabica’ και παγωτό από φιστίκια Αιγίνης. Θα ακολουθήσουν ο καφές και τα γλυκίσματα.

Η τιμή ανέρχεται στα 65 ευρώ το άτομο.

Πληροφορίες: Τηλ. 2310.401.295.

* Kempinski Hotel Nikopolis

Ένα ξεχωριστό ρομαντικό δείπνο, με γαστρονομικές απολαύσεις για ερωτευμένους, το οποίο θα συνοδεύεται από ένα ποτήρι παγωμένη σαμπάνια, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής ετοιμάζει ο ο executive chef Ronny Portoulidis στο ιταλικό εστιατόριο Felix του Kempinski.

Το μενού, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ψητό στρείδι με σπανάκι και σος `Hollandaise` πορτοκαλιού, καναδέζικος αστακός με `carpaccio` μανιταριών, κόκκινο Ραβιόλι ”San Valentino” γεμιστό με καραμελωμένο foie gras και καραβιδούλες.

Η τιμή ανά άτομο διαμορφώνεται στα 55 ευρώ, ενώ για όσους ονειρεύονται να περάσουν ένα αξέχαστο βράδυ στα υπερπολυτελή δωμάτια του Kempinski Hotel Nikopolis υπάρχουν ειδικά πακέτα για όλους τους τύπους δωματίων.

Πληροφορίες: Τηλ. 2310.401.000.

* Μακεδονία Palace

Γαλλική σαμπάνια και gourmet λιχουδιές από τα χέρια έμπειρων σεφ θα βρείτε στο Μακεδονία Palace τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου.

Στην υποδοχή η γαλλική σαμπάνια Piper Heidsieck θα σας περιμένει. Στο μενού η αρχή γίνεται με ραβιόλι από γαρίδες σε φυλλαράκια από σαλάτα mache και μαγιονέζα με χυμό πορτοκαλιού, ενώ θα συνεχίσετε με πεσκανδρίτσα σε τραγανό προσούτο και ραγού από πράσινα λαχανικά με σάλτσα λευκού κρασιού αρωματισμένη ελαφρά με ginger.

Ακολουθούν σορμπέ μανταρίνι με σιρόπι μέντας, μενταγιόν από μοσχαράκι γάλακτος σοτέ σε σπιτικές φετουτσίνες με μαύρη τρούφα, σουφλέ σοκολάτας με armagnac και μπανάνα κονφί πραλίνες και γλυκές κόκκινες καρδιές.

Η τιμή κατ’ άτομο διαμορφώνεται στα 125 ευρώ.

Πληροφορίες: Τηλ. 2310.897.197

* Στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό” μπορείτε να δείτε τα πλήρη προγράμματα για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v