Bar 24: Sports και lounge με λάμψη

Νεανική διάθεση και ενδιαφέρουσα διακόσμηση είναι ό,τι χαρακτηρίζει το νέο στέκι των αθλητικών και επιχειρηματικών celebrities στο Παγκράτι. House και beats σε lounge περιβάλλον σας υπόσχονται την καλύτερη προθέρμανση για... βράδια αξημέρωτα.
Bar 24: Sports και lounge με λάμψη

Αν κάτι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει το Βar 24 στο Παγκράτι, αυτό είναι η νεανική του διάθεση και η αίσθηση του μοντερνισμού που αποπνέει.

Meeting point για αθλητές και αρκετούς (νεαρούς κυρίως) εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου το ”24” αν και είχε επίσημα εγκαίνια μόλις στο τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου έχει ήδη κερδίσει το χώρο του στη νυχτερινή Αθήνα.

Κατάλληλο για ένα (και όχι μόνο) ”πρώτο” ποτό μιας νυχτερινής εξόδου το ”24” έχει να επιδείξει πολύ κομψή διακοσμητική άποψη που παραπέμπει στο μοντέρνο του ’80 με φούξια και γαλάζιους φωτισμούς που παίζουν με το σκοτάδι και δημιουργούν ατμόσφαιρα.

Οι μουσικές επιλογές είναι κατά κανόνα ξένες και κινούνται σε house- beat ρυθμούς. Σπάνια θα ακούσετε και ελληνική ποπ, αλλά όχι λαϊκά. Στα decks είναι ο Παντελής, ενώ στο μπαρ ο Νίκος. Για όποιο πρόβλημα αναζητήστε τη Γιώτα - είναι ο άνθρωπός σας.

Οι... αθλητικοί τύποι μπορούν να απολαύσουν live μεταδόσεις των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων και λοιπών αθλητικών γεγονότων από τις γιγαντοθόνες του 24. Για τους ποδοσφαιρόφιλους το Bar 24 διοργανώνει ειδικές ποδοσφαιρικές βραδιές με special προσκεκλημένους, διαγωνισμούς, όπως και προβολές ιστορικών αναμετρήσεων.

Τον περισσότερο κόσμο συγκεντρώνει ο εξωτερικός χώρος του ”24” που για το χειμώνα είναι καλυμμένος με τζάμι. Κατά τη γνώμη μας ο εξωτερικός χώρος με θέα στην Υμηττού δεν έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει σε αντίθεση με το εσωτερικό του μαγαζιού.

Φαγητό στο ”24” δεν θα βρείτε πέρα από κάποια κρύα σνακς.

Αν θέλετε να το ξενυχτίσετε εκεί, προτιμήστε το Σάββατο ή την Παρασκευή, μέρες κατά τις οποίες είναι άλλωστε πιθανότερο να πετύχετε κάποιο από τα karaoke party ή τις live ροκ εμφανίσεις που ήδη σχεδιάζονται.

Το ποτό κοστίζει 6 ευρώ, ενώ εάν τιμηθεί με τον τίτλο του special, η τιμή του ανεβαίνει στα 7 ευρώ.

Δ. Γλ.

Bar 24: Υμηττού 79-81, τηλ. 210 7510813- tip: αν δεν βρίσκετε κανέναν στο τηλέφωνο, το ”24” δεν είναι κλειστό αλλά, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, έχει προβληματικό τηλεφωνικό καλώδιο!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v