Beatles in concert στην Αθήνα!

Ο μύθος των θρυλικών Beatles, όπως τον παρουσιάζουν τα μέλη του γνωστού και επιτυχημένου σχήματος Stars in Concert μοιάζει να αναβιώνει στην Αθήνα. Eως τις 22 Ιανουαρίου η διάσημη (για όσους γνωρίζουν αρκετά για την ιστορία του group) παράσταση ”All you need is love” σας περιμένει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Τραγούδια από όλες τις φάσεις του group αναζητούν εκ νέου θέση στη μνήμη και την καρδιά σας. For old times... shake!
Beatles in concert στην Αθήνα!

Πέρσι οι Stars in Concert μας έδωσαν δείγμα του πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να μπει στη μαγεία ”αστεριών” που έχουν χαθεί από κοντά μας και να ξεχάσει για λίγο την απουσία τους.

Elvis Presley, Louis Armstrong, Marilyn Monroe, Blues Brothers, Joe Cocker, Tina Turner, Whitney Huston και Barbara Streisand. Είτε βάλουμε τα ονόματά τους σε εισαγωγικά, είτε όχι, οι παραστάσεις του επιτυχημένου διεθνούς σχήματος ήταν sold out και η γενική εντύπωση πολύ καλή.

Φέτος, ακριβώς 25 χρόνια μετά τον θάνατο του John Lennon, ένα ακόμη... κλιμάκιο των Stars in Concert, έφερε το μύθο των Beatles, στην Αθήνα και στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Το ”All you need is love”, όπως είναι ο τίτλος του show, βασίζεται στο πρώτο live show που δημιουργήθηκε ποτέ για την ιστορία των ”σκαθαριών” και ανέβηκε με απόλυτη επιτυχία στο Broadway τo 1977.

Τα 30 τραγούδια που θα παρουσιαστούν αντιστοιχούν σε διαφορετική περίοδο της ιστορίας του συγκροτήματος. Οι Beatles με δερμάτινα jackets στα bars του Λίβερπουλ και του Αμβούργου κάνοντας το rock ’n’ roll θεσμό, με trendy κοστούμια της εποχής προκαλώντας μαζική υστερία σε Ευρώπη και Αμερική, με πολύχρωμη στρατιωτική περιβολή να υπηρετούν τον αγαπητό Sgt. Pepper και με χίπικη εμφάνιση στα τελευταία χρόνια της καριέρας τους, έχοντας όλο τον κόσμο απλά στα πόδια τους.

Επιπλέον, σπάνιο οπτικό υλικό θα προβάλλεται μέσω video projector.

Τι περιμένουμε από το ”All you need is love”; Σίγουρα όχι να ”αντικαταστήσει” στις καρδιές ή τις αισθήσεις μας την παρέα του John Lennon και του Paul McCartney.

Μπορεί όμως να μας κάνει να αναπολήσουμε χρυσές δεκαετίες και να ξεχάσουμε για λίγο πως ”all our troubles seemed so far away...”.

Οι παραστάσεις ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 22 Ιανουαρίου ενώ οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλουν ανάλογα με την ημέρα και την θέση και φτάνουν μέχρι τα 45 ευρώ το άτομο το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου στη ζώνη Α.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις απευθυνθείτε στο 210 9315600 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Λεωφόρος Συγγρού 143).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v