Ρομαντικά καλοκαιρινά σενάρια για πρώτο ραντεβού

Τα πρώτα καλοκαιρινά ραντεβού πρέπει να αξίζουν. Κι εμείς έχουμε τις πιο όμορφες ιδέες για να πετύχουν.

Ένα απλό ποτάκι, ένα γεύμα σε εστιατόριο και ένα θέατρο είναι σίγουρα τίμιες επιλογές για πρώτο καλοκαιρινό ραντεβού. Όμως δεν ξεχωρίζουν.

Αν θέλετε πραγματικά να απογειώσετε την πρώτη σας συνάντηση, κάντε το με στυλ, βάλτε μεράκι και ολίγη πρωτοτυπία.

Πάμε μια βόλτα με το Τρένο;

 



Τα έχει όλα και αρέσει πολύ. Το Τρένο στο Ρουφ είναι ένας (πολύ) χώρος με μπαράκι, εστιατόριο και θέατρο καλύπτοντας όλα τα «τσεκ» ενός ρομαντικού με έντονο ενδιαφέρον πρώτου ραντεβού. Πιάνετε θέση στα τραπεζάκια έξω στην αποβάθρα στη δροσιά, παρακολουθείτε πριν ή μετά μια θεατρική παράσταση και αν θέλετε γευματίζετε κιόλας – σε τιμές που ξεκινούν από 20€ κατ’ άτομο με κρασί. Και αν το πράγμα πάει καλά, μπορείτε να συνεχίσετε τη βραδιά σας με βόλτες στο κοντινό Μεταξουργείο για ένα δεύτερο, τρίτο, τέταρτο… ποτάκι σε πιο χύμα και χαλαρό σκηνικό.

Μια νύχτα στο Αστεροσκοπείο

 



Αν σας τάζει ή της τάξατε τον ουρανό με τα άστρα ήρθε η ώρα να το αποδείξετε. Οι βραδιές επισκεπτών στο Αστεροσκοπείο του Θησείου είναι όσο ρομαντικές και όσο παραμυθένιες πρέπει για να περάσετε τέλεια μαθαίνοντας ταυτόχρονα τα μυστικά του ουρανού. Για VIP Tours και Νυχτερινές Ξεναγήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 2103490160 ή 2103490036, ενώ μετά η περιοχή προσφέρεται για χαλαρή βολτίτσα στην πιο-ρομαντικά-δε-γίνεται Διονυσίου Αεροπαγίτου υπό το φως της Ακρόπολης ή/και ποτό σε κάποιο παρακείμενο μπαράκι. Μας αρέσει ιδιαίτερα το Coyoacan στο Θησείο για την αυλή του που σε μεταφέρει σε μεξικάνικη Χασιέντα και την εξαιρετική και άκρως… μεθυστική μαργαρίτα. Σερβίρει και νόστιμο ethnic φαγητό για τους φαν της μεξικάνικης κουζίνας.

Απίστευτος ο κόσμος και ο χαρακτήρας μας

 



 

 

 


View this post on Instagram

A post shared by Gary Holt (@garyholt_official) on

 





Ο μουσικός χαρακτήρας να προσθέσουμε, ο οποίος στην περίπτωση που καταλάβετε ότι είναι έντονα παρών στο άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε θα είναι σίγουρα εξαιρετική αφορμή για ραντεβού μετά… συναυλίας. Της αρέσει ο Μάλαμας; Ο Σωκράτης εμφανίζεται στο Θέατρο Βράχων την 1η Ιουλίου. Είναι φαν του Μαραβέγια; Ο Κωστής θα παρτάρει στην Πλατεία Νερού στις 20 Ιουνίου. Φαν των Cure; 17 Ιουλίου θα γίνει χαμός στο Φάληρο. Μεταλού; Θα ιδρώσετε παρέα στους Slayer ή στους Lamb of God 13 και 3 Ιουλίου αντίστοιχα. Οι συναυλίες στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι καλύπτουν όλα τα γούστα – και ενδείκνυνται για ραντεβού.

Σινεφίλ έρωτες

 



Επειδή οι νύχτες φεύγουν και δε θα ξαναρθούν είναι ωραίο να τις μοιραστείς με καλή παρέα, μια παγωμένη μπύρα/γρανίτα/μαργαρίτα και μια όμορφη ταινία, στα θερινά τα σινεμά. Δεν είναι ανάγκη να δείτε κάποιο σινεφίλ αριστούργημα, αρκεί να μην είναι εντελώς πατάτα. Ωραίες, ρομαντικές επιλογές θερινών είναι η Μπομπονιέρα στην Κηφισιά, η Ταράτσα του Λαΐς στο Γκάζι, η ταράτσα του Αβάνα στο Χαλάνδρι, το Σινέ Ψυχικό, η Μαριλένα στη Γλυφάδα και τα κλασικά Σινέ Παρί και Σινέ Θησείο. Μετά την ταινία, μπορείτε να συνεχίσετε τη βραδιά με ένα ακόμα ποτάκι, αναλόγως περιοχής – το Χαλάνδρι, η Γλυφάδα και το Κέντρο είναι γεμάτα επιλογές για πίνειν και συζητείν.

Σημειώστε επίσης και το Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, το οποίο γεμίζει όλο το καλοκαίρι με δωρεάν προβολές σε όμορφα σημεία της πόλης. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Μπίρα τις άγκυρες

 



Ξεκινήστε με μια χαλαρή μπίρα στο χέρι, ενώ ο ήλιος δύει, και σουλάτσο/άραγμα σε κοντινή παραλία στην Αθήνα, και αν η μία μπίρα φέρει τη δεύτερη και την τρίτη, αφ’ ενός μεριμνήστε να πάρετε μαζί σας ψυγειάκι για να παραμένουν κρύες, αφ’ ετέρου εξετάστε το ενδεχόμενο του βραδινού μπάνιου. Καλή επιλογή κοντινής και σχετικά ρηχής παραλίας για να μην θαλασσοπνιγείτε είναι το Καβούρι από την νότια ακτογραμμή. Και η παραλία της Αρτέμιδας ενδείκνυται, σε περίπτωση που θέλετε να κινήσετε ανατολικά. Σε αυτήν την περίπτωση, καλή επιλογή χαλαρού μπητσόμπαρου είναι ο Ινδιάνος, στη Νέα Μάκρη. Άνετες αιώρες, τραπεζάκια στην άμμο, chill μουσικές και ενίοτε λάιβ με reggae προσανατολισμό – ό,τι πρέπει δηλαδή.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v