Αφτεράδικα στα Βόρεια Προάστια: Κι όμως, υπάρχουν!

Όσο και αν αμφιβάλλαμε, υπάρχει ζωή και πολύ μετά τα μαύρα μεσάνυχτα στα Βόρεια Προάστια. Πέντε στέκια το αποδεικνύουν.

Αν νομίζατε πως μόνο το κέντρο της πόλης διαθέτει καταφύγια για τους ξενύχτηδες που αρμενίζουν τις «μεγάλες» βραδινές ώρες τότε οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πώς και στα Βόρεια γίνονται πραγματάκια.

Για την ακρίβεια γίνεται χαμούλης, και τα παρακάτω στέκια σας περιμένουν για να το διαπιστώσετε κι εσείς οι ίδιοι.

Minas Players Club
Χαριλάου Τρικούπη 123, Νέα Ερυθραία, τηλ: 21 0625 4194

 



Για περισσότερες από δύο δεκαετίες κρατά τα σκήπτρα του αυθεντικού άφτερ ελληνάδικου στην «κυριλέ» ευρύτερη περιοχή Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας - και όχι αδίκως. Εδώ βρίσκουν καταφύγιο ξενύχτηδες ανεξαρτήτου ηλικίας, οι οποίοι απολαμβάνουν το ποτάκι τους συνοδεία ενός soundtrack που περιλαμβάνει όλες τις must λαϊκές ελληνικές επιτυχίες που περιμένει κάποιος να ακούσει (πολύ) αργά το βράδυ για να μερακλώσει όπως πρέπει. Στα συν, μαζί με την μουσική, τα φτηνά και καθαρά ποτά στα 5€.

Guess
Αγ. Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι, τηλ: 6972267968

 



Η καρδιά του άφτερ ξεφαντώματος στο Μαρούσι χτυπά στο εσωτερικό αυτού του κλαμπ, για το οποίο δε χρειάζεται ιδιαίτερη ικανότητα στη… μαντεία για να καταλάβεις ότι μετά τις 2 επικρατεί χαμούλης. Οι μουσικές αγαπούν τα ελληνικά αλλά και τα ξένα mainstream, τα σφηνάκια φεύγουν σε ρυθμούς πολυβόλου ενώ συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας υπάρχουν θεματικές βραδιές – για παράδειγμα οι Δευτέρες είναι αφιερωμένες στις γυναίκες, ενώ στις Royal Fridays κάθε Παρασκευή τα decks αναλαμβάνει ο παραγωγός Giorgos Reisopoulos. Το απλό ποτό κοστίζει 8€.

Clock
Ελευθερωτών 11, Χαλάνδρι , τηλ: 21 1214 5390

 



Αll day industrial χώρος στην πάντα ανεβασμένη πιάτσα του Χαλανδρίου, στον οποίο ο χρόνος βιώνεται διαφορετικά και σίγουρα δεν έχει και τόση σημασία. Όσο η ώρα περνά τόσο ο κόσμος μαζεύεται σε παρέες τα παρασκευοσαββατοκύριακα και γίνεται ένα με χορό… ελληνικό, ο οποίος κρατά μέχρι να ξημερώσει. Κατά καιρούς το Clock φιλοξενεί δημοφιλείς καλλιτέχνες του είδους όπως ο Τριαντάφυλλος, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Χρήστος Μενιδιάτης. Τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές διοργανώνουν τα δημοφιλή Crooks, 2 Floors και Αμπελαλέ parties με ελληνικές και ξένες χορευτικές επιτυχίες. Το απλό ποτό στα 8€.

Darling
Ηρακλείου 5, Χαλάνδρι, τηλ: 21 6700 3745

 



Ατμοσφαιρικό, με σκούρους τοίχους και ατμόσφαιρα που θυμίζει βρετανική pub, ροκίζον και άκρως νεανικό, το μπαράκι στον πεζόδρομου της Ηρακλείου είναι ήρεμο τις πρώτες… βραδινές ώρες, όμως όσο η νύχτα προχωρά τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και ο κόσμος συρρέει. Τα Παρασκευοσάββατα είναι δεδομένο ότι μετά τις 2 θα το βρείτε γεμάτο νεαροπαρέες που χορεύουν σε ανεβαστικούς ροκ ρυθμούς μέχρι πολύ, πολύ αργά. Αξίζει αν το πετύχετε σε χαλαρή φάση να δοκιμάσετε τα καλοφτιαγμένα του κοκτέιλ – αρκεί να το επισκεφθείτε νωρίς. Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ από 8€.

Nine

 

Λεωφ. Κηφισίας 119, Μαρούσι, τηλ: 693 750 3274

 



Πορφυρές ταπετσαρίες πίσω από το μπαρ, ναργιλέδες στα τραπέζια, mainstream επιτυχίες στα ηχεία που καλύπτουν κάθε γούστο - από hip hop και RnB μέχρι ελληνικά και pop - και αισθησιακές χορεύτριες σε υπερυψωμένο επίπεδο να δίνουν τον απαραίτητο σέξι τόνο στη βραδιά. Το Nine σε στρατηγικό σημείο επί της Κηφισίας στο Μαρούσι φιλοξενεί μπόλικα θεματικά events - όπως το "Όλα ΩΠΑ" τα Σάββατα- αλλά και εγχώριους καλλιτέχνες. Παραμένει ανοικτό μέχρι πολύ αργά, για να φιλοξενήσει όλες τους νυχτοπερπατητές των Βορείων. Το απλό ποτό κοστίζει 8€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v