Τα καλύτερα πάρτι για τις Απόκριες στην Αθήνα

Πού θα παρτάρουμε για το κλείσιμο της Αποκριάς; Τα πιο κεφάτα μασκέ πάρτι στην Αθήνα για ξεσάλωμα δίχως αύριο.

To dress code έχει κάτι από τηλεόραση των 90s, αλλά και Stranger Things. Οι μουσικές επιμένουν στο τρας με ολίγο από disco και 80s χιτ.

Η διάθεση στα ύψη, το ίδιο και εμείς από το χοροπήδημα.

Αυτά είναι τα πιο κεφάτα πάρτι στην πόλη για το κλείσιμο της Αποκριάς.

The EPIC Carnival Party – 2 Μαρτίου

 



Η ομάδα του καθιερωμένου EPIC Party μας καλεί σε μια εκρηκτική καρναβαλική βραδιά στο Monastiraki Center με guilty pleasure μουσικές από τα 80s, 80s, 00s σε pop, RNB, Disco αλλά και Trash ατμόσφαιρα. Είσοδος: 5€.

Kypellaki Αποκριάτικο 90s Party στο Roha's Cocktail Bar - 2 Μαρτίου

 



Σας λείπει η εικόνα του Ηρακλή; Της Εσμεράλντα; Της Μαρίας Χοακίνα και του Σιρίλο; Του Καρβέλα με τη χαίτη και της Ντένης Μαρκορά με την ξανθιά μπούκλα; Ντυθείτε 90s και ετοιμαστείτε για τις πιο «πωωω που το θυμήθηκε αυτό» στιγμές στο πάρτι της viral σελίδας «Το Κυπελλάκι». Είσοδος Ελεύθερη.

Im-ποσιμπολ Trash Masque Party στο Sensimilia Bar – 7 Μαρτίου

 



Πιστό στο ραντεβού του, τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο, το μπαρ της Πανόρμου διοργανώνει το trash ή το γνωστό kitserella πάρτι του με disco και τρας επιτυχίες του παρελθόντος. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μασκέ πάρτι με τους Locomondo στο Κύτταρο – 8 Μαρτίου

 



Η συμμορία επιστρέφει στον τόπο του… χαρτοπολέμου για να μας μεταφέρει σε μια μαγική Αποκριάτικη Αληθινή Γιορτή. Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για «Μαγικό Χαλί», «Δεν κάνει Κρύο στην Ελλάδα», «Γαμήλιο Πάρτυ» και λοιπές κεφάτες επιτυχίες της ξεσηκωτικής μπάντας. Εισιτήριο: 10€.

Netflix Themed Costume Party στο Playhouse – 8 Μαρτίου

El Professor, Bojack ή Daredevil; Αποφασίστε ποια σειρά/ήρωας του Netflix σας ταιριάζει περισσότερο και… βουρ στο Playhouse για θεματικό πάρτι εμπνευσμένο από σειρές του Netflix. Η είσοδος είναι δωρεάν, και θα υπάρχουν ειδικές τιμές σε κοκτέιλ, ποτά και σφηνάκια.

Stranger Things 3 πάρτι στο Tres – 9 Μαρτίου

 



Η ομάδα Superstrange επιστρέφει στον παράλληλο κόσμο του 1985 για πάρτι φαντασίας μέχρι το πρωί. Φορέστε την πανοπλία σας και οπλίστε τη σφεντόνα σας, γιατί η νύχτα είναι μεγάλη και τα πράγματα… παράξενα. Είσοδος: 6€ με κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό.

101% Dance Party By Fresh and Yellow στο Tres – 10 Μαρτίου

Για τους νοσταλγούς των 80s και 90s, η ομάδα του Fresh and Yellow ετοιμάζει αποκριάτικο πάρτυ στο Tres βάζοντας φωτιά στο dancefloor με μουσικές από Duran Duran, Madonna, Eurythmics, Alphaville, Dr. Alban και λοιπά. Στα πλατό ο Χρήστος Μήλιος με τη Nat. K αναλαμβάνουν την ευθύνη να μας χαρίσουν μια ξέφρενη νύχτα με χορό μέχρι τελικής πτώσεως κι απρόβλεπτες καταστάσεις. Εισιτήριο: 7€ (Με μπύρα) –9€ (Με Ποτό).

Trashland! Στο Second Skin – 9 Μαρτίου

 



Το goth club διοργανώνει και φέτος μια επική μασκέ trash νύχτα γεμάτη με αγαπημένα «ένοχα» χιτάκια από τα 80s, 90s, 00s, 10s υπό τη μουσική επιμέλεια των Dr Χάιντι, Μάνθος Φουστάνος και Luigi. Είσοδος: 6€ με μπύρα.

Δάκης Μαντώ Μπίγαλης Πωλίνα 80s - 90s Party στο Κύτταρο – 8 και 9 Μαρτίου

Ομάδα που κάνει κέφι δεν αλλάζει, έτσι τα τέσσερα κορυφαία ονόματα της ποπ σκηνής των 80s επιστρέφουν για ένα μασκέ Σαββατοκύριακο γεμάτο χορό και λατρεμένα κομμάτια των εφηβικών και φοιτητικών μας χρόνων. Εισιτήριο: 13€ με μπύρα η κρασί.

Ν. Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v