Όσα θα δούμε στις πίστες του Χειμώνα

Νέες συνεργασίες, παλιές γνώριμες λαϊκές φωνές και συμπράξεις που θα συζητηθούν. Όσα θα δούμε τη νέα σεζόν στις αθηναϊκές πίστες.
Όσα θα δούμε στις πίστες του Χειμώνα

Τι «ψήνουν» Βανδή και Ρέμος; Που θα δούμε φέτος τον «Μαζώ» και που θα (ξανα) δούμε το live show του Σαμπάνη;

Τα σχήματα που συνεχίζουν

Στο Fantasia Live ο Κωσταντίνος Αργυρός κρατά τα σκήπτρα στην Ποσειδώνος μέχρι τα «Ξημερώματα» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (είσοδος με ποτό στο μπαρ 15€, φιάλη στα 160€), ενώ λίγο πιο κάτω στο Posidonio, o Πάνος Κιάμος στήνει το δικό του λαϊκό πάρτι μαζί με τον Νικηφόρο, την Μαλού και τους Deevibes κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο (είσοδος 15€ με ποτό, φιάλη στα 160€).

Οι δύο πρωταγωνιστές του «Βοτανικού» Μάκης Δημάκης – Αντύπας συνεχίζουν κανονικότατα να ξεσηκώνουν το κοινό του κέντρου, έχοντας στο πλευρό του τον Βασίλη Δήμα και τη Ραλλία Χρηστίδου (είσοδος με ποτό 15€, φιάλη στα 160€), κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Στην Καλλιθέα, στο Premiera Stage, ο Θάνος Τζάνης, η Σάσα Μπάστα, ο Γιάννης Ιερεμίας και η Κατερίνα Μακρή δίνουν από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή με τους φαν τους (είσοδος με ποτό 10€, φιάλη στα 120€).

Οι «φρέσκες» αφίξεις

Γιώργος Δασκουλίδης και Τριαντάφυλλος εγκαινίασαν τη συνεργασία τους στις 4 Οκτωβρίου στο Capone Club για άφθονο λουλουδοπόλεμο στην Αλεξάνδρας κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Μαζί τους οι Θάνος και Άλεξ Παϊτέρη, Δήμητρα Μυλωνά, Μαρία Πανοπούλου και Κατερίνα Αϊβαλιώτη. Από τα μέσα Σεπτέμβρη στο North live Stage στην Νέα Κηφισιά η πίστα έχει πάρει φωτιά με Θέμη Αδαμαντίδη, Πάνο Καλίδη και Ελένη Χατζίδου (είσοδος με ποτό 15€, φιάλη στα 150€)

Και αυτά που έρχονται προσεχώς

Από τις 12 Οκτωβρίου ο Ηλίας Βρεττός πιάνει πόστο στην Ιερά Οδό για να προσφέρει μια live clubbing εμπειρία στο Tokyo Theater κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ο συνήθης ύποπτος Γιώργος Σαμπάνης επιστρέφει για έκτη χρονιά στο «Acro», στον χώρο που τον ανέδειξε ως απόλυτο περφόρμερ, από τις 19 Οκτωβρίου, ενώ ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει στο Κέντρο Αθηνών στα τέλη αυτού του μήνα.

Στο ΥΤΟΝ, τον χώρο που δημιουργήθηκε για αυτόν στην Πέτρου Ράλλη, επιστρέφει ο Νίκος Βέρτης με ένα υψηλών προδιαγραφών show τον χειμώνα, ενώ αναμφίβολα «γκράντε» δίδυμο της σεζόν θα είναι εκείνο του Αντώνη Ρέμου με τη Δέσποινα Βανδή, οι οποίοι θα συναντηθούν τον Νοέμβριο στο Αθηνών Αρένα.

Το νέο σχήμα του χειμώνα στο Frangelico ξεκινά στις 26 Οκτωβρίου θα περιλαμβάνει τον Σταμάτη Γονίδη με τον Νίκο Μακρόπουλο κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, ενώ βαρύς νταλκάς προβλέπεται στην Ιερά Οδό στα τέλη Οκτώβρη με τρίδυμο «φωτιά» Βασίλη Καρά, Χρήστο Χολίδη και Χρήστο Μενιδιάτη.

Το Έναστρον θα υποδεχτεί φέτος τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Νίκο Κουρκούλη, ενώ το ντουέτο Γιάννης Πλούταρχος και Έλλη Κοκκίνου σίγουρα θα δώσουν σπίθα στο Φωταέριο στο Γκάζι τον χειμώνα.


Νικόλας Γεωργιακώδης


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v