Πάμε Πανόρμου για ποτό;

Τι γίνεται τα βράδια στην Πανόρμου; Πολλά και ενδιαφέροντα, θα πούμε εμείς. Και θα σου πούμε και πού να πας για να τα δεις (και να τα πιεις).
Πάμε Πανόρμου για ποτό;

Caliente

Αλέξη Παυλή 37A, τηλ: 6933000675
Ευρύχωρο, με ωραία μουσική να παίζει δυνατά – από ροκ μέχρι και χιπ-χοπ – το Caliente είναι δυο βήματα από το μετρό, σερβίρει καθαρά ποτά, ενώ πού και πού οργανώνει και ενδιαφέροντα παρτάκια και lives. Για τις καλές μέρες, επιλέγουμε να πάρουμε το ποτάκι μας και να βγούμε έξω, στην τέλεια πίσω “αυλή” του, που περνάει συνέχεια κόσμος και νιώθουμε πιο κέντρο από ποτέ. Η μπύρα ξεκινάει από τα 4€, ενώ τα κοκτέιλ από τα 8€.

Πανορμίξ

Αλ. Παυλή 37, τηλ: 21 0699 3850
Το Πανορμίξ είναι ένα γλυκύτατο, νερντουλίστικο και τέρμα cozy μπαράκι, με τοιχογραφίες από (προφανώς) τον Αστερίξ, αλλά και πολλές κινηματογραφικές και ροκ πινελιές. Ναι, αυτό ακούγεται σαν ένα συνονθύλευμα, και είναι: Το Πανορμίξ είναι ένα πολύχρωμο συνονθύλευμα, που καταλήγει σε μια μικρή αλλά πιο-σπιτίσια-πεθαίνεις ταράτσα, θα σου παίξει ροκιές, θα σε σερβίρει ρακόμελα και θα σου φτιάξει το κέφι με την ευγένεια του προσωπικού του. Από τα πιο άνετα φοιτητοστέκια. Η μπύρα ξεκινά από τα 3,5€, ενώ τα ποτά από τα 6€.

The Wee Dram

Κονοπισοπούλου 23, τηλ: 2106916509
Μια αυθεντική σκωτσέζικη παμπ, κρυμμένη στα στενά της Πανόρμου; Θα πούμε ένα μεγάλο ναι. Ο χώρος της είναι πέρα για πέρα true σε αυτό που είναι, που σημαίνει ότι αυτό που δεν θα δεις σε γκράντε διακοσμήσεις, θα το εισπράξεις εις διπλούν σε όρεξη, ατμόσφαιρα και κέφι—αλλά και σε πολύ ωραίες μπύρες, κατά βάση από Σκωτία. Στα του φαγητού (επειδή τι είναι μια παμπ χωρίς το φαγητό της;) έχουμε εξαιρετικό σκωτσέζικο πρωινό, burgers, χορταστικότατες ποικιλίες κρεατικών και (προφανώς) τηγανιτές πατάτες. Με μπύρα και φαγητό, υπολογίστε περί τα 12€ το άτομο.

Sensimilia

Δουκίσσης Πλακεντίας 129, τηλ: 697 933 8256
Κέφι, κέφι, κέφι. Το Sensimilia είναι μία όμορφη και νεανική ταράτσα που μπορεί να μην έχει, ας πούμε, θέα στην Ακρόπολη, αλλά έχει πάντα κόσμο που χορεύει και περνάει τέλεια. Ξεκάθαρα φοιτητοστέκι, και από τα καλύτερα. Τα ποτά ξεκινούν από τα 7€, ενώ τα κοκτέιλ από τα 8€. Οι μουσικές είναι προσεκτικά διαλεγμένες από dj’s που συνεργάζονται με το κατάστημα.

Lab

Τριφυλλίας 71, τηλ.: 215 5500791
Λίγο πιο μακριά από τον πεζόδρομο με τον άπειρο κόσμο, έρχεται και η εναλλακτική πρόταση: το Lab. Με λιτή, βιομηχανική διακόσμηση, είναι ιδανικό για άραγμα με την παρέα και κουβέντες μέχρι αργά, ενώ μπορούμε να καθίσουμε και στην βεράντα του—ακόμα και τον χειμώνα, έχει θέρμανση, μην ανησυχείτε. Οι μουσικές που θα ακούσετε κινούνται σε φανκορόκ μονοπάτια, ενώ τα ποτά ξεκινούν από τα 5€.

Santa Botella

Πανόρμου 115, τηλ. 210 6981032
Σε αυτό το σούπερ νεανικό στέκι, απολαμβάνουμε μερικά από τα πιο σούπερ κοκτέιλ της πόλης—καλά κρατημένα μυστικά κι αυτά, όπως όλα τα πράγματα στην Πανόρμου. Εκτός από τα κλασικά, βέβαια, μιλάμε για τα personalized, που είναι εμπνεύσεις της στιγμής. Ανεβαίνουμε λοιπόν στην ταράτσα του, ψάχνουμε να κάτσουμε, και ψαχνόμαστε με κοκτέιλ-μυστήριο. Οι μουσικές εδώ ακολουθούν πιο μαύρα μονοπάτια, ενώ αν θέλουμε τσιμπάμε και νόστιμες λιχουδιές όπως πίτσα ή φρέσκες σαλάτες. Το ποτό ξεκινάει από τα 7€, ενώ τα κοκτέιλ βρίσκονται στα 8-9€.

Θ.Δ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v