Νέα στέκια στην πόλη

Μας αρέσει να ανακαλύπτουμε νέα μαγαζάκια, και μας αρέσει να σας τα προτείνουμε. Αυτές είναι οι νέες χοτ αφίξεις της πόλης που ξεχωρίσαμε.
Νέα στέκια στην πόλη

Πλάτανος

Αγ. Ζώνης 43, Κυψέλη
Στον θρυλικό πλάτανο της Κυψέλης, που κάτω από την σκιά του μεγάλωσαν γενιές και γενιές, απλώθηκαν ξανά όμορφα τραπεζάκια, που μας προσκαλούν να κάτσουμε για ουζάκι, συνοδεία πάντα φοβερών μεζέδων, από χταποδάκι με πλιγούρι μέχρι αρνάκι τσιγαριστό.

Queen Bee

Πατρ. Ιωακείμ 45, Κολωνάκι
Ένα υπέροχο στέκι για το σαββατιάτικό μας brunch στο Κολωνάκι, με δημιουργίες γλυκές και αλμυρές, όπως εκπληκτικό σάντουιτς με καπνιστό σολομό, ή τα κρουασάν του. Τα πάντα είναι φτιαγμένα εκείνη τη στιγμή, από τις καλύτερες, τις πιο προσεγμένες πρώτες ύλες.

La maison du Grec

Σκουζέ 1, πλ. Αγίας Ειρήνης
Ένα νέο μπιστρό άνοιξε στην πιο κεντρική, την πιο δημοφιλή γωνιά της Αθήνας, και μας ξετρέλανε με το ντεκόρ του, που φέρνει έναν αέρα από παλιά, αλλά και με τις πειραγμένες ελληνικές του γεύσεις. Θα βρούμε, για παράδειγμα, πίτσα με σουτζούκι και πιπεριά Φλωρίνης, αλλά και υπέροχα γλυκά, όπως την τάρτα μαστίχας με βύσσινο.

Tyco

Ρόμβης 11, Κέντρο
Το “κοκτέιλ στο χέρι” έχει γίνει η πιο καυτή μόδα, και χαιρόμαστε πάρα πολύ. Επειδή, ναι, μερικές φορές χρειάζεσαι ένα κοκτέιλ στα γρήγορα, και να γυρίσεις στις δουλειές σου. Αυτό ακριβώς λοιπόν θα βρούμε στο Tyco, που είναι συντομογραφία του Take Your Cocktail Out. Σύντομα και με delivery!

Άλφicon

Ηρώνδα 8, Παγκράτι
Ένα πειραματικό εστιατόριο, σε πολύ όμορφο χώρο στο Παγκράτι, που μας ετοιμάζει πιάτα όπως αστακό με καρπούζι, αρμπαρόριζα, χιόνι φέτας και ταραμά, ή το κριθαρότο με κρέμα μελιτζάνας, χταποδάκι και αφρό λευκής σοκολάτας. Τα γλυκά τους είναι εξίσου πειραματικά, όπως πορτοκαλόπιτα με κρέμα λευκής σοκολάτας και ελληνικού καφέ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v