Σούπερ μπαράκια για καλοκαιρινά φλερτ

Αγόρια και κορίτσια που ξενυχτάνε δεν το έχουν μυστικό. Αυτά τα μπαράκια είναι ό,τι πρέπει για φλερτ σε φόντο καλοκαιρινό.
Σούπερ μπαράκια για καλοκαιρινά φλερτ

Ποτάκι, κοκτέιλ, ωραίες μουσικές, ταράτσα ή αυλή, έξω και μέσα, το καλοκαίρι επιτάσσει φλερτ.

Κι εμείς δεχόμαστε την πρόκληση για νέες γνωριμίες σε μπαρ της Αθήνας που τις ευνοούν.

Καλού κακού κρατάμε και κανένα φράγκο στην άκρη για κέρασμα.

Couleur Locale

 



Θέα Ακρόπολη, ωραίες μουσικές, τραπέζια που μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερες από μία παρέες και ατμοσφαιρικός φωτισμός. Το μπαρ στο Μοναστηράκι παίζει ωραίες μουσικές μαζεύει – κυρίως – νεαρόκοσμο και στήνει την ιδανική ατμόσφαιρα για κουβέντα και κοινωνικοποίηση.

Κάιν

 



Στην περιοχή η οποία έχει την τιμή να φιλοξενεί τον αγαπημένο μας συνάδελφο Γιώργο, το Μετς, ένα μπαρ κάνει το καμός. Το Κάιν μαζεύει πλήθος κόσμου, ο οποίος χορεύει, φλερτάρει και τα πίνει στο ωραίο εσωτερικό του ή και απέξω με ένα ποτό ανά χείρας.

Dude

 



Κατέχει τα πρωτεία του πιο flirty μπαρ της πόλης και πολύ καλά κάνει. Το Dude είναι το μπαρ όπου θα βρεις σίγουρα κάποιον/α να μιλήσεις το καλοκαίρι, θα ακούσεις ωραίες ροκ μουσικές, θα πιεις το κοκτέιλ του Big Lebowski και θα περάσεις ένα όμορφο βράδι.

7 Jokers

 



Παίζει μουσικάρες, είναι μικρούλι, έχει ελάχιστο χώρο μέσα και άλλο τόσο έξω όμως προτιμάται κατά κόρον από singles και καλά κάνει μιας και τους φέρνει όλους πιο κοντά. Καθαρά ποτά, μπάρα στην οποία αν βρεις θέση έχεις βρει και ταίρι και after φιλοσοφία σε ένα από τα πιο must μπαρ του κέντρου.

Χοροστάσιο

 



Άνοιξε την ταράτσα του, μπήκε σε κλίμα καλοκαιρινό, παίζει ανεβαστικές μουσικές και σφύζει από κόσμο ο οποίος σπάνια «ζευγαριάζει». Αντροπαρέες και γυναικοπαρέες διεκδικούν θέσεις σε μεγάλα τραπέζια και σταντ, με τις αποστάσεις μεταξύ των θαμώνων να είναι τέτοιες ώστε να ευνοούν ένα «ωπ, συγγνώμη, έχεις όμορφα μάτια, Νικόλας χάρηκα».

45 μοίρες

 


Ratpack.gr

Ροκ κορίτσια και αγόρια που εκτιμούν τα παλιά των Μετάλικα, τυχαίοι περαστικοί που είδαν ταράτσα και μπήκαν και ο ουρανός της Αθήνας φόντο. Οι 45 μοίρες στο Γκάζι είναι το ανοικτό καλοκαιρινό καταφύγιο των εναλλακτικών, με την ταράτσα του να αποτελεί σημείο συνάντησης και ενίοτε γνωριμιών με αφορμές… ροκ και μπύρες ανά χείρας.

Μπλε Παπαγάλος

 



Τραπεζάκια στην πλατεία Αυδή και στην όμορφη βεράντα του, μουσική swing και χορευτικά πάρτι που ευνοούν τις γνωριμίες, ρετρό περιβάλλον στο εσωτερικό του και γενικά… είμαστε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο μπαρ του Μεταξουργέιου και ήρθε η ώρα να γνωριστούμε μεταξύ μας. Τι λέτε;

Καντίνα Σοσιάλ

 



To μοναδικό στο είδος του μπαράκι/καφενείο στου Ψυρρή, που αφήνει το στίγμα του στην περιοχή, μαζεύει underground κόσμο και κοσμάκη από κάθε γωνιά της πόλης, ο οποίος απολαμβάνει στην "ακάλυπτη" αυλή του φτηνά ποτά και ψαγμένες μουσικές για να καταλήξει στο (πολύ) τέλος της βραδιάς να κάνει νέες γνωριμίες καλοκαιρινές.

Bios

 



Ξανά το πετυχημένο τρίδυμο: ταράτσα, Ακρόπολη, ψαγμένη μουσική. Το Bios στην ταράτσα του φτιάχνει σούπερ ατμόσφαιρα για κουβέντα είτε στη μπάρα του είτε στις άνετες σεζλόνγκ του και μαζεύει κόσμο εναλλακτικό σε παρέες αντρών και γυναικών οι οποίες απολαμβάνουν τα παποτά τους και κοινωνικοποιούνται.

Bolivar

 



Τέλος, ένα άκρως καλοκαιρινό μπαρ/κλαμπ, στο οποίο θα ακούσετε μερικούς από τους μεγαλύτερους Djs διεθνώς, ενώ θα απολαμβάνετε ένα δροσερό μοχίτο και θα κάνετε βόλτες στην παραλία. Μόνοι; Μα φυσικά όχι. Αγόρια και κορίτσια πάσης ηλικίας έρχονται εδώ για να ζήσουν το ξεφάντωμα του μοναδικού «κοντινού» μπητσόμπαρου της Αθήνας, και να κάνουν γνωριμίες. Εσείς;

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v