10 καλοί λόγοι για να μη βγεις αυτό το Σάββατο

Αν θες επιχειρήματα για να στρογγυλοκαθίσεις στον καναπέ σου αυτό το Σάββατο, σου έχουμε δέκα.
10 καλοί λόγοι για να μη βγεις αυτό το Σάββατο

Τέρμα η δικτατορία της Νάνσυ, ούρλιαζε προ αμνημονεύτων ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου.

Κάτω η δικτατορία της υποχρεωτικής σαββατιάτικης εξόδου λέμε εμείς και έχουμε δέκα καλούς λόγους για να κάτσεις αυτό το Σάββατο σπίτι, με φίλους ή σόλο.

Γίνεται της κα-ρα-π..-αρας ΠΑΝΤΟΥ

Εκτός και αν έχεις ανακαλύψει το μοναδικό μπαράκι στην Αθήνα που δε μαζεύει κόσμο Σάββατο βράδυ – και λογικά θα υπάρχει λόγος για αυτό – σχεδόν όλα τα υπόλοιπα είναι πήχτρα. Τι σημαίνει αυτό; Αυξημένες πιθανότητες να παραγγείλεις τουλάχιστον μισή ώρα από την άφιξη και το ποτό σου να έρθει τουλάχιστον μια ώρα μετά.

Παρκινγκ; Ουάτ ιζ δις;

Κέντρο, Κολωνάκι, Εξάρχεια, Ψυρρή (χαχαχαχαχα), Μοναστηράκι (μουαχαχα), Σύνταγμα (ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), Κουκάκι (έλα, δεν είναι αστείο πλέον). Αν ανήκεις σε εκείνους που συνηθίζουν να παίρνουν αυτοκίνητο για να βγουν, τότε το Σαββατόβραδο σου μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε εφιάλτη. Ή σε επιτακτικό «σκάσιμο» 10ευρου για παρκινγκ, αφού πρώτα προηγηθεί ανελέητο πήξιμο στους δρόμους του κέντρου.


Hey κούκλα, ζαχαροπλάστης ο πατέρας σου;

Κορίτσια, τα Σαββατόβραδα οι πιθανότητες να ακούσετε τέτοιες ατάκες – ή και χειρότερες – αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο μιας και όλα τα λιγούρια ξεχύνονται στα κλάμπζ. Αγόρια, οι πιθανότητες το Σαββατόβραδο να δείτε ωραία κορίτσια έξω μειώνονται ραγδαία για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Επίσης, το φλερτ τη στιγμή που προσπαθείς να σώσεις το ποτό σου και την ακεραιότητα των δαχτύλων των ποδιών του από τα Ορκς είναι αρκετά δύσκολο, όπως και να’χει.

Η μουσική είναι μέτρια

Τουλάχιστον για σένα που ανήκεις σε αυτούς που γουστάρουν κάτι πιο εναλλακτικό από το μέσο όρο. Διαφορετικά, θα περάσεις μια χαρά Σάββατο βράδυ στα μπαρ με εκκωφαντική ένταση μουσικής και τραγούδια που έχεις ακούσει ένα κάρο φορές στο ράδιο, παιγμένα από ντιτζέις που την είδαν Steve Aoki επειδή έχουν λίστα Spotify και Macbook.

Θα νιώσεις γέρος

Αν γεννήθηκες προ 90’s τότε η έξοδος το Σαββατόβραδο θα σε κάνει να θες να γυρίσεις σπίτι κλαίγοντας με μαύρο δάκρυ. Τι είναι όλα αυτά τα πιτσιρίκια; Πού βρέθηκαν; Από πού έρχονται; Τι φοράνε; Θα μου αφήσουν άραγες ένα σκαμπό να ξαποστάσω;



Και για πες, πού θα πάμε;

Αισθάνθηκες ήδη ρίγος; Σε έπιασε ανατριχίλα; Διεστάλησαν οι κόρες σου; Νιώθεις έναν κόμπο στο στομάχι; Κιτρίνισες; Ε, όλα αυτά θα τα αποφύγεις, μιας και αν δεν βγεις το Σάββατο δε θα χρειαστεί να απαντήσεις στο πιο ατέρμονο ερώτημα της ιστορίας των ατέρμονων ερωτημάτων.

Είσαι κομμάτια

Δούλευες σαν το σκυλί όλη την εβδομάδα, κοιμόσουν το πολύ έξι ώρες την ημέρα και έχεις τη μοναδική ευκαιρία στο επταήμερο για να ξεκουραστείς, να λιώσεις, να αφήσεις το κορμάκι σου να αναρρώσει. Το κόστος της εξόδου το Σαββατόβραδο, ψυχικό τε και σωματικό είναι αιτία για να ξεκινήσεις την επόμενη εβδομάδα με ακόμα λιγότερα αποθέματα ενέργειας.

Θα ξενυχτήσεις και θα πιεις πολύ

Αναμενόμενο. Πώς αλλιώς θα την παλέψεις Σάββατο βράδυ έξω; Και ο συνδυασμός του ξενυχτιού με το πολύ αλκοόλ ένα πράγμα σημαίνει: ΧΑΝΓΚΟΒΕΡ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, αυτός ο εφιάλτης.

 

The τσιγαρίλα is strong in this one

Καπνιστής ή όχι, είσαι πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Και αυτό που συμβαίνει στο 99.9% των μπαρ της πόλης τα βράδια είναι σαν να ρίχνεις μια πυρηνική βόμβα σε οποιοδήποτε υγιές κύτταρο του οργανισμού σου. Με λίγα λόγια  τα μαλλιά σου, τα ρούχα σου, το δέρμα σου και σε αρκετές περιπτώσεις ακόμα και το βρακί σου θα βρωμοκοπάνε τσιγάρο όταν γυρίσεις σπίτι.

Στο σπίτι θα περάσεις καλύτερα

Με φίλους ή μοναχός. Με σουβλάκια ή επιτραπέζιο. Με αλκοόλ ή χυμούς. Και μπορείς ελεύθερα να γίνεις stalker και να δεις/χλευάσεις τι κάνουν φίλοι και γνωστοί σε μπαρ και κλαμπζ μέσω Instagram ή Facebook.

lazy gif

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v