Γεύσεις Χριστουγέννων από τα Flocafe Espresso Room

Λαχταριστά γλυκίσματα, υπέροχα ροφήματα και γεύση από Χριστούγεννα μας περιμένουν αυτές τις μέρες στα Flocafe Espresso Room.
Γεύσεις Χριστουγέννων από τα Flocafe Espresso Room
Για ακόμη μία χρονιά τα Flocafe Espresso Room υπόσχονται να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στις Χριστουγεννιάτικες στιγμές. Με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλών standards, με πάθος για τον καφέ και τη διαρκή εξέλιξη, λανσάρουν μία γκάμα Χριστουγεννιάτικων ροφημάτων με βάση τον espresso ή τη σοκολάτα.

Σε ένα χώρο όπου πλημμυρίζει από άρωμα φρεσκοαλεσμένου καφέ, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ειδικά για την περίοδο των εορτών, ροφήματα που αποτελούν την ιδανική παρέα για κάθε περίσταση της ημέρας και έρχονται να ικανοποιήσουν τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

‘’Sweet Santa Claus’’ γλυκό συνοθύλευμα ζεστής σοκολάτας & φράουλας ή ‘’Choco Tale’’ με σοκολάτα & πραλίνα για μνήμες από την παιδική ηλικία. Για τους λάτρεις του καφέ που λαχταρούν ένα ζεστό ρόφημα, στα Flocafe Espresso Room προτείνουμε το ‘’Αpple crumble’’ με μήλο, κανέλα & μπισκότο καθώς και το –highlight των Χριστουγέννων- ‘’Merry Chestnut’’ με espresso, κάστανο & bitter σοκολάτα.



Το γευστικό ταξίδι, όμως, δεν σταματά εδώ! Τι καλύτερο από το να συνδυάσετε το ρόφημά σας με ένα απολαυστικό κομμάτι cake! Τα Flocafe Espresso Room προσθέτουν αποκλειστικά για την περίοδο των γιορτών, το ‘’Red Velvet cake’’. Το νέο προϊόν αποτελεί ιδανική επιλογή για το συνοδευτικό των Χριστουγεννιάτικων ροφημάτων καθώς και του καφέ, προσθέτοντας μια ‘’κόκκινη νότα’’ στο γιορτινό περιτύλιγμα της απόλαυσης.

Τα Flocafe Espresso Room ανανεώνονται και εξελίσσονται διαρκώς, δημιουργώντας νέες τάσεις στην αγορά, στεγάζουν την αγάπη τους για τον καφέ σε ένα cozy & φιλικό περιβάλλον που στοχεύει στην καλύτερη δυνατή φιλοξενία του πελάτη – τρανό παράδειγμα το νέο τους κατάστημα στον ιστορικό Πύργο της Κηφισιάς – αποτελούν ιδανικό προορισμό για τις γιορτές και όχι μόνο!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v