ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

Καλοκαιρινά παιχνίδια στο αθηναϊκό δάσος

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών προσκαλεί την ερχόμενη Τετάρτη μικρούς και μεγάλους στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού για καλοκαιρινά παιχνίδια μέσα στη φύση.

Καλοκαιρινά παιχνίδια στο αθηναϊκό δάσος

Σε μια απογευματινή συνάντηση για όλη την οικογένεια στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού προσκαλεί μικρούς και μεγάλους η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών, την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στις 18:00 το απόγευμα.

Λίγο πριν τις ευχές για «καλό καλοκαίρι» και πριν ξεκινήσουν οι διακοπές, γονείς και παιδιά μαζί, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν στο καλοκαιρινό τοπίο του βουνού, να γνωριστούν με άλλες οικογένειες, να περπατήσουν και να χαρούν τη φύση.

Η συνάντηση θα ξεκινήσει με μια περιήγηση στον Ιστορικό Ελαιώνα και στον λόφο των Ταξιαρχών. Με το φυσικό περιβάλλον ως σκηνικό, οι συμμετέχοντες θα θυμηθούν παραδοσιακά παιχνίδια, θα πάρουν έμπνευση από αυτά και θα δημιουργήσουν τα δικά τους. Η συνάντηση θα κλείσει με ένα καλοκαιρινό κέρασμα.

Τις σχολικές και οικογενειακές δημιουργικές δραστηριότητες της Φιλοδασικής συντονίζουν η παιδαγωγός κα Ρόζα Τριανταφυλλίδη και η παιδοψυχολόγος κα Κατερίνα Λιάπη. Η οικονομική συμμετοχή, με την μορφή δωρεάς, είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια και ενισχύει την προσπάθεια της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών για την διατήρηση και ανάπτυξη των δασών.

Δείτε το σχετικό event στο facebook


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα"

Ισπανική παροιμία

  • 1768 - Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια Britannica
    1903 - Η Κυβέρνηση Γεωργίου Θεοτόκη, αναλαμβάνει, στις 6 Δεκεμβρίου 1903 την εξουσία από την απερχόμενη Κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη
    1936 - Θεμελίωση του Σισμανογλείου Νοσοκομείου
    η ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Νικολάου (270 - 6 Δεκεμβρίου 343), επισκόπου στα Μύρα της Λυκίας]

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v