5 μπαρ με θέα… όλη την Αθήνα

Ατενίζουμε από την Ακρόπολη ως τη θάλασσα και από το κέντρο ως τα προάστια σε πέντε αθηναϊκά μπαράκια με απίστευτη θέα.
5 μπαρ με θέα… όλη την Αθήνα
Στους λόφους των αθηναϊκών προαστίων, πέντε μπαρ απλώνουν τραπεζάκια εκεί από όπου μπορεί κανείς να απολαύσει ολόκληρη την πόλη κάτω από τα πόδια του, αργοπίνοντας κοκτέιλ σε απόλυτα καλοκαιρινό περιβάλλον.

Scope Cocktail Bar - Telescope 
Λόφος Προφήτη Ηλία, Χαϊδάρι, τηλ: 210 5812047

Στον πολυχώρο του Telescope, στην κορυφή του Προφήτη Ηλία στο Χαϊδάρι, ένα cocktail bar γεννήθηκε αυτό το καλοκαίρι. Το Scope σερβίρει προσεγμένα κοκτέιλ, στα ηχεία παίζουν δυνατές καλοκαιρινές μουσικές, ενώ από τα τραπεζάκια της πλακόστρωτης βεράντας απολαμβάνουμε συγκλονιστική θέα προς ολόκληρη την Αττική.

Apolis-Scherzo
Άλσος Αγίου Δημητρίου, Πετρούπολη, τηλ: 21 0506 8000

Στα «ψηλά» της Πετρούπολης, η αγαπημένη μας γωνιά του πολυχώρου Apolis αυτή την εποχή είναι με διαφορά το Scherzo, ένα υπαίθριο μπαράκι διαμορφωμένο σαν κυκλαδίτικος κήπος, με πλακόστρωτο, γαλάζια μαξιλάρια, λουλούδια, καλοκαιρινά κοκτέιλ και φυσικά, απρόσκοπτη θέα προς ολόκληρη την Αθήνα.

Zafiro Experience
Αττικό Άλσος, Γαλάτσι, τηλ: 210 6930586

Στην αυλή του Zafiro στην Β’ περιοχή του Αττικού Άλσους, η θέα είναι συγκλονιστική. Το Zafiro σερβίρει από νωρίς καφεδάκι και αργότερα ποτά ως τη 1.30 το βράδυ, ενώ, για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό, έχει δημιουργήσει και tour ξενάγησης σε ελληνικά έθιμα και τις διαδικασίες παρασκευής παραδοσιακών τοπικών προϊόντων.

Υάδες 
Αττικό Άλσος, τηλ: 21 0647 0936

Παραμένουμε στο Αττικό Άλσος, πάνω από τη Ν. Φιλοθέη, στο σημείο όπου οι Υάδες στήνουν έναν υπέροχο κήπο μέσα στο δάσος, ενώ διαθέτουν και τραπεζάκια στη βεράντα, με υπέροχη θέα στην απεραντοσύνη της Αθήνας. Τα κοκτέιλ που απολαμβάνουμε κάτω από τα αστέρια στοιχίζουν 8,80€ - μας αρέσει το ginger mojito, το mangotini και η Milonga με τζιν, λεμόνι, passion fruit, μέλι, βασιλικό και ροζ πιπέρι.

Terra Petra – Καράβι 360
Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη, τηλ: 21 0506 0694

Στα δυτικά προάστια, στο πρώην λατομείο της Πετρούπολης, πάνω από το Θέατρο Πέτρας, το Terra Petra μας ταξιδεύει χάρη στο πανοραμικό του «Καράβι». Το καλοκαιρινό μπαρ του πολυχώρου έχει φαντασμαγορική θέα 360 μοιρών, lounge διάθεση, κι ένα δροσερό ντεκ με μεγάλες μπάρες και αναπαυτικούς καναπέδες όπου απολαμβάνουμε ωραία signature cocktails που κυμαίνονται στα 9,50-10,50€ ευρώ – δοκιμάστε το Dark Side με ρούμι, dark crème de cacao, χυμό πορτοκάλι, σιρόπι καραμέλας, μαρμελάδα πορτοκάλι και bitters πορτοκαλιού.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v