Δωρεάν θερινό σινεμά όλο το καλοκαίρι στην Αθήνα

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, η έβδομη τέχνη γιορτάζει και μεταμορφώνει ολόκληρη την Αθήνα σε ένα μεγάλο θερινό σινεμά. Δείτε το πρόγραμμα των προβολών.
Δωρεάν θερινό σινεμά όλο το καλοκαίρι στην Αθήνα
Το αγαπημένο καλοκαιρινό σινεφίλ ραντεβού, το Athens Open Air Film Festival - Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), επιστρέφει για 7η χρονιά, με περισσότερες από 20 προβολές, από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Ξεχωριστές γωνιές της πόλης, αρχαιολογικοί χώροι, άλση, πλατείες, παραλίες και μερικά από τα ομορφότερα μουσεία και σημεία της Αθήνας, μεταμορφώνονται σε «θερινά σινεμά» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στην φετινή διοργάνωση, το 7ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, σε συνεργασία με το British Council, επιλέγει και παρουσιάζει για πρώτη φορά στη χώρα μας μια σειρά από ταινίες - κληρονομιά του βρετανικού γοτθικού τρόμου. Οι ταινίες του αφιερώματος «British Gothic», αριστουργήματα του είδους, θα προβληθούν σε ψηφιακά αποκατεστημένες κόπιες, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να τις απολαύσει σε όλο τους το κινηματογραφικό μεγαλείο.

Aκόμα, καταξιωμένα δράματα και πολυβραβευμένες δημιουργίες από ολόκληρο τον κόσμο, διαχρονικά cult movies, ελληνικά φιλμ που αξίζει να δείτε και ανεξερεύνητα διαμάντια του σινεμά συνοδευόμενα από ζωντανή μουσική αποτελούν το φετινό πρόγραμμα του 7th Athens Open Air Film Festival.

*Έναρξη προβολών | Ιούνιος - Ιούλιος: 21.30
| Αύγουστος - Σεπτέμβριος: 21.00

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα κατεβάζοντας το σχετικό document, παρακάτω

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v