Τα καλύτερα αποκριάτικα πάρτι της Αθήνας

Ντυθείτε κατάλληλα, πάρτε την παρέα και σπάστε τα στα πιο κεφάτα, cult και ξεσηκωτικά πάρτι της πόλης για το τριήμερο της Αποκριάς.
Τα καλύτερα αποκριάτικα πάρτι της Αθήνας
Η Αποκριά φτάνει στο τέλος της, και η Αθήνα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το απόλυτο καρναβαλο—τριήμερο. Στις επάλξεις και τα μπαρ, τα οποία μαζί με συναυλιακούς χώρους και ντισκοτέκ προθερμαίνονται για αποκριάτικα πάρτι με άφθονο χορό.

Ιδού τα καλύτερα για το τριήμερο που σιμώνει.

Maske Trash Party στο Μωσαϊκό

Το μπαράκι της Γλυφάδας μας καλεί να ντυθούμε… trash από τις δεκαετίες των 80s και των 90s και να απολαύσουμε cocktails και χορό με τραγούδια από εκείνες τις δεκαετίες την Παρασκευή (Spyros Pagiatakis και Dear Quentin), το Σάββατο (Takis Apostolou) και την Κυριακή (Takis Apostolou). Τα κοκτέιλ ξεκινούν από 8€.

Μασκέ πάρτι με τους Locomondo στον Σταυρό του Νότου 

Πιστή στο ραντεβού της με το καρναβάλι, η μπάντα που βροντοφωνάζει «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα» μας καλεί για την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου ένα ακόμα τρελό μασκέ ξεφάντωμα από τη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club. Tap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae και one drop ήχοι εγγυώνται πως δεν θα βάλουμε… γλουτό κάτω. Ώρα έναρξης: 22:30. Είσοδος: 10€.

Stranger Things Party στο Χυτήριο 

Η πέμπτη αποκριάτικη διοργάνωση της Zombie Thriller Party το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένη στην σειρά που μονοπώλησε το ενδιαφέρον εκατομμυρίων φαν και μας καλεί σε μια ρετρό αναπόληση των παιδικών μας χρόνων. Φορέστε πανοπλίες, οπλίστε σφεντόνες και ετοιμαστείτε για μια νύχτα… παράξενη. Στις 20.00 θα προβληθεί η ταινία Monster Squad του 1987, ενώ μέχρι τις 22.30 θα τρέχουν επιδείξεις D & D από την Κάισσα και διαγωνισμοί κουστουμιών. Είσοδος: 6€.

 Kitscherella Grande στο Vox

Το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς ο Dj Kitschy Kimon μας ταξιδεύει στο γαλαξία του ξέφρενου χορού με όλες τις kitsch Disco - 80’s - 90’s επιτυχίες κι εμείς φοράμε τα λαμέ μας για να τον απολαύσουμε σε ένα ακόμα Kitscherella πάρτι. Το dress code είναι «όσο πιο κουλό τόσο πιο καλό», ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί live performance-έκπληξη. Είσοδος: 8€.

Mega Barbarella Carnival Parade στη Συγγρού

Η ψυχή της θρυλικής ντισκοτέκ, Πέτρος Μπρατάκος αναλαμβάνει τα ηνία του soundtrack σε ένα αποκριάτικο πάρτι το Σάββατο της Αποκριάς με σερπαντίνες και ρόπαλα, παντελόνια καμπάνες, λαμέ πουκάμισα και άφρο περούκες. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00, είσοδος: 10€ με ποτό. 

Carnival Party στο Roof Stage του Gazarte

Τα καθιερωμένα μασκέ party του Gazarte επιστρέφουν σε ένα άκρως χορταστικό διήμερο (25,26/2). Το Σάββατο η Houseband του μαγαζιού, με τον George Zervos και την Eva Tsachra, επιλέγουν μουσικές από τα κορυφαία musical όλων των εποχών για χορό μέχρι τελικής πτώσης, ενώ την Κυριακή στη σκηνή θα βρίσκονται οι Jaguar Bombs για ένα άκρως σουρεαλιστικό soundtrack με τον rock n’ roll τσαμπουκά των 60s να «μπλέκεται» με μία playlist του MTV στα early zeros και με εφηβικούς pop ύμνους. Είσοδος ελεύθερη.

Trash vs Techno: The Μασκέ Edition στο Six D.O.G.S

Την Κυριακή το πάρτι του χώρου της Αβραμιώτου μας καλεί να αναπολήσουμε την χρυσή εποχή του rave των 90s, να φορέσουμε μαύρα γυαλιά Arnette, να δούμε κύκλους και να χορέψουμε στους ρυθμούς των Cult Invaders στο gig space. Στο υπόγειο, μέλη της ομάδας του Cannibal Radio (Softcore, Speerit, Iffie ) επιλέγουν καθαρά techno ήχους. Είσοδος: 5€.

Athens AfteR hours Carnival Edition στο Methodia Art Multispace

Για όσους έχουν μεγάλα σχέδια για την Κυριακή της Αποκριάς, το Methodia Art Multispace φιλοξενεί το… πρωί της Καθαρής Δευτέρας after πάρτι από την ξενυχτάδικη ομάδα του Mikele και του Romylos, οι οποία συνεργάζεται με την Playground και φέρνει καλεσμένους έκπληξη. Είσοδος: 7€.

’80s-’90s Eurodance Trash Party στο Second Skin

Οι resident Djs του goth μαγαζιού George Fakinos, Dr. D και D. Katsidoniotis χωρίς καμία απολύτως ντροπή, θα παίξουν την Κυριακή μουσικές που… δεν παίζουν συνήθως με επιλογές από Eurodance και Italodisco. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Carnivale στο Barrett

Φήμες λένε πως σε αυτό το αποκριάτικο πάρτι της Κυριακής η μουσική θα είναι αυστηρά ηδονιστική, όλοι θα φορούν μάσκες και στο rider του διάσημου dj περιλαμβάνεται και εξοπλισμός για pole dancing. Δεν γνωρίζουμε αν ευσταθούν, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πάντα απρόβλεπτος Christos Aggelopoulos θα επιλέξει μουσικές.

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v