Σούπερ live για ένα σούπερ Σάββατο

Χορεύουμε, λικνιζόμαστε και ροκάρουμε… σαββατιάτικα σε πέντε σούπερ εμφανίσεις από εγχώριες και μη μπάντες.
Σούπερ live για ένα σούπερ Σάββατο
Σκληρό ροκ, ψυχεδελικά riff, χιπ χοπ beats και ροκ μελωδίες της εφηβείας μας μπλέκονται μουσικά, σε πέντε χώρους της πόλης που μας καλούν για έξοδο το σαββατόβραδο.

Διαλέγετε και παίρνετε.

Μωρά στη Φωτιά στο Κύτταρο

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά συμπληρώνουν φέτος 30 χρόνια δισκογραφίας και το γιορτάζουν εμφατικά στο παραδοσιακό τους μουσικό καταφύγιο, το Κύτταρο. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου: Με μόνο όπλο και τρόπο τα τραγούδια τους και κόντρα σε «Θεούς και Δαίμονες» τρεις δεκαετίες τώρα, από τα σκοτάδια και τις κορυφές γκρεμίζουν σκιάχτρα, ανυψώνουν συναισθήματα και κάνουν τις γροθιές να σφίξουν, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς συμφωνίες, χωρίς βιτρίνες, χωρίς λόγια πολλά, για τη μουσική, για την αγάπη, για την αλήθεια, για την αντίσταση. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00, και η είσοδος κοστίζει 10€.

Human Tetris στο Death Disco
Οι Ρώσοι underground πρωτοπόροι της post-punk σκηνής επανενώθηκαν και εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Ξεκίνησαν ως μια παρέα φίλων επηρεασμένοι από συγκροτήματα όπως οι Chameleons, οι Smiths και οι Josef K και γρήγορα εξελίχθηκαν σε μια άκρως ιντριγκαδόρικη μουσικά μπάντα με ατμοσφαιρική σκηνική παρουσία και «σκοτεινές» μελωδίες. Επιστρέφουν το 2017 με το καινούριο τους άλμπουμ “River Pt. 1”, κομμάτια από το οποίο θα παρουσιάσουν στο underground club του Ψυρρή. Μαζί τους οι Daphne and The Fuzz. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00, εισιτήρια 18€.

Ταφ Λάθος στο Piraeus 117 Academy

Ο δημοφιλής έλληνας ράπερ, με ολοκαίνουργια κομμάτια στο ρεπερτόριό του, με τον Dj Micro και τον B-Digital στα Decks, πλαισιωμένοι από μουσικούς - μέλη της Bashment Records, καταλαμβάνουν τη σκηνή του Piraeus 117 Academy και υπόσχονται την καλύτερη μέχρι σήμερα συναυλία που έχουν παρουσιάσει στο κοινό της Αθήνας. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00. Η τιμή εισιτηρίου στην είσοδο του χώρου θα είναι 10 ευρώ, ενώ η τιμή στην προπώληση είναι 8 ευρώ.

Βραδιά ελληνικού hard rock στο Ίλιον

Οι Craang, το ψυχεδελικό heavy rock τρίο από τη Θεσσαλονίκη, οι heavy rockers Fuel Eater από την Πάτρα και οι Αθηναίοι Golden Nugget ενώνουν τις δυνάμεις και τις μουσικές τους σε μια «δυνατή» βραδιά στο Ίλιον Plus με μπόλικα riffs και ακόμα περισσότερη διάθεση για headbanging. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30, είσοδος 8€.

The Notorious Cosmic Sessions Vol.1 στο An Club

Οι Dustbowl με το σκονισμένο Mother Earth Rock ήχο τους συναντούν τους Robert Sin & The Huckleberries και την lysergic cult παρέα των Social End Products σε μία «psych-αγωγική» βραδιά στην εξαρχειώτικη μουσική σκηνή που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. O χαρακτηρισμός της; «Americana & Acid Rock music for poor people». Το show ξεκινά στις 22.00, εισιτήρια 5€.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v