Ένα γιορτινό τραπέζι για όλη την Αθήνα στην Κυψέλη!

Οι κάτοικοι της περιοχής της πλατείας Αμερικής κατεβάζουν τραπέζια, μαγειρεύουν και περιμένουν όλους τους Αθηναίους σε μια μεγάλη γιορτή στον πεζόδρομο της οδού Λευκωσίας.
Ένα γιορτινό τραπέζι για όλη την Αθήνα στην Κυψέλη!
Μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή σε γειτονιά, φτιαγμένη από τους ίδιους τους κατοίκους, που φέρνουν τραπέζια, φαγητά και κεράσματα και φτιάχνουν όλοι μαζί όχι μόνο το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο τραπέζι της πόλης ετοιμάζουν αυτή την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου οι atenistas.

Ο στόχος είναι να ετοιμαστεί μια μεγάλη γιορτή που θα είναι και αφορμή να βρεθούν οι κάτοικοι αλλά και Αθηναίοι από άλλες γειτονιές να ανταλλάξουν ευχές και να γευτούν φαγητά μαγειρεμένα από τους ίδιους.

Η γιορτή θα στηθεί αυτή την Κυριακή, από τις 12:00 ως τις 16:00 στον φιλόξενο πεζόδρομο της οδού Λευκωσίας στην πλατεία Αμερικής. Φέρτε κι εσείς λιχουδιές και φιλέψτε γείτονες αλλά και Αθηναίους απ’ όλες γειτονιές της πόλης.

Επιπλέον, εκείνη την στιγμή, εστίες και κατσαρόλες θα ετοιμάζουν ζεστό κρασί ενώ o σεφ Ηλίας Αντωνιάδης θα ετοιμάζει στα τηγάνια του μικρά γεύματα. Παράλληλα, τα παιδιά θα φτιάχνουν τις δικές τους κάρτες σε ειδικό εργαστήριο με μπογιές.

Πολλές ακόμα εκπλήξεις μας περιμένουν στην όμορφη γειτονιά της Κυψέλης. Συμμετέχουν:
– Ο Σύλλογος κατοίκων και επαγγελματιών Πλ. Αμερικής “Ε.ΠΟΙ.ΖΩ”
– Η Ένωση Πολιτών Πλατείας Καλλιγά
– Το 61ο Σύστημα Προσκόπων
– Τα Παιδικά Χωριά SOS, ξενώνας ασυνόδευτων προσφύγων παιδιών
-Με την υποστήριξη της 6ης Δημοτικής Κοινότητας

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v