Πού θα χορέψουμε αυτό το Σάββατο;

Έχετε όρεξη για χορό; Κι εμείς. Γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε όλα τα πάρτι και τα μπαράκια όπου ο κόσμος απόψε θα χορεύει.
Πού θα χορέψουμε αυτό το Σάββατο;
της Ηρώς Κουνάδη

Ωραία τα ήσυχα μπαράκια για το πρώτο ποτό του Σαββάτου, υπέροχα και τα κοκτέιλ του κέντρου, αυτό το Σαββατόβραδο, όμως, θέλουμε να χορέψουμε –όχι να λικνιστούμε με το ποτό στο χέρι, να χορέψουμε σαν τον Τραβόλτα στο Πυρετός το Σαββατόβραδο. Κι έχουμε τις διευθύνσεις στις οποίες θα συμβεί αυτό.

Στη χοροεσπερίδα του Radio Bubble στο stage του Φουάρ
Μητροπόλεως 72 και Χριστοπούλου 6, Μοναστηράκι

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του αγαπημένου μας web radio διαλέγουν Indie, soul, funk, electro και hip hop μουσικές και μας περιμένουν για χορό από τις 22.00 μέχρι πρωίας στο «μέσα» stage του Φουάρ. Η είσοδος είναι ελεύθερη, και το event στο Facebook εδώ.

Στο Kpop party του Pop Asia στο Bums
Ακαδημίας 98-100, Ομόνοια

Κορεατική ποπ έχετε ακούσει ποτέ; Τι, όχι; Να σας ενημερώσουμε ότι είναι σούπερ χορευτική και να σας κατευθύνουμε εδώ και εδώ για να πάρετε μια ιδέα. Το πάρτι ξεκινά στις 21.00, συμβαίνει σε ένα υπόγειο κοντά στην Ομόνοια και έχει είσοδο 5€ με μπύρα ή κρασί.

Στο Μεγάλο Σοσιαλιστικό Πάρτι στο Koo-Koo
Ιάκχου 17, Γκάζι

Το πολύ αγαπημένο μας Παλιό ΠΑΣΟΚ Το Ορθόδοξο κάνει πάρτι στο Koo-Koo με ζιβάγκο, χορευτικές επιτυχίες από τα ένδοξα χρόνια και hashtag #andreazeis. Θα ‘χει και guest τον Εθνικό μας Σταρ Αντρεούλη Ευαγγελόπουλο Ανδρεαδάκη, σε σπέσιαλ live εμφάνιση. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23.00 και η είσοδος κοστίζει 5€.

Στο Death Disco Society, στο Death Disco
Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή

Ο Λεωνίδας Σκιαδάς αναλαμβάνει τα decks και διαλέγει τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια από συγκροτήματα όπως οι Cure, Smiths, Depeche Mode, Sisters of Mercy, Cramps, Skinny Puppy, VNV Nation, Sound, Rammstein, Pulp, Siouxsie and the Banshees, Apoptygma Berzerk, Clan of Xymox κ.τ.λ. και υπόσχεται ότι το dancefloor θα είναι συνεχώς γεμάτο. Οι πόρτες ανοίγουν μισή ώρα μετά τα Μεσάνυχτα και η είσοδος κοστίζει 5€ με μπύρα ή κρασί.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v