Σαββατιάτικο καφεδάκι με 2€ στην Αθήνα

Απολαμβάνουμε αρωματικά χαρμάνια σε οικονομικές τιμές πιάνοντας θέση σε αγαπημένα αθηναϊκά καφέ.
Σαββατιάτικο καφεδάκι με 2€ στην Αθήνα
Μπορούμε να πιούμε ένα καφεδάκι στην Αθήνα χωρίς να πληρώσουμε πολλά; Για την ακρίβεια μπορούμε να κάτσουμε σε ωραία καφέ και να ενισχυθούμε με καφεΐνη δίνοντας – το πολύ – 2€;

Μπορούμε.

Και το κάνουμε σε έξι αγαπημένα καφέ- μπαρ.

Urban Café
Ευμολπιδών 12, Γκάζι, τηλ: 2103474514

Ξεκίνησε από την Κω, και απέκτησε «αδερφάκι» στο Γκάζι. Στον μικρό και λιτά διακοσμημένο βιομηχανικό χώρο του Urban στην Ευμολπίδων, απολαμβάνουμε από νωρίς το πρωί καφεδάκι και όσο προχωρά η μέρα cocktails και ωραίες μουσικές από τους φιλοξενούμενους Djs. Ο μονός ελληνικός κοστίζει 2€.

Πικάπ
Δημοφώντος 10, Πετράλωνα, τηλ: 2112145079

Στο αγαπημένο στέκι της Δημοφώντος το low budget τιμάται δεόντως τόσο στα ποτά, όσο και στα ροφήματα του μενού. Το Πικάπ ανοίγει από το πρωί για καφέ και ζεστή σοκολάτα και συνεχίζει μέχρι το βράδυ με ωραίες μουσικές (από indie μέχρι trash βραδιές) και hip νεαρόκοσμο. Ο διπλός ελληνικός κοστίζει 1,50€ και ο διπλός εσπρέσσο 2€.

Καμπεθόν
Κεραμεικού 110, τηλ: 21 5550 6414

Μια ευρύχωρη μονοκατοικία του Κεραμεικού έχει μετατραπεί σε έναν cosy χώρο, ο οποίος όλο το καλοκαίρι φιλοξενούσε τις κρασοκαταναλώσεις μας συνοδεία μεζέδων και τα καφεδάκια μας πάνω στο χαλίκι της αυλής. Τον χειμώνα εξακολουθούμε να τιμούμε το Καμπεθόν και να απολαμβάνουμε καφέ με 2€ (εσπρέσσο φρέντο) στον εσωτερικό του χώρο.

L'Ovelha Negra
Ισμήνης 84, Καλλιθέα, τηλ: 21 67004532

Οι Τζιτζιφιές χρειάζονταν ένα ωραίο μέρος για να απολαύσει κάποιος τον καφέ του (και όχι μόνο), και το βρήκαν στα τραπεζάκια αυτού του «μαύρου πρόβατου». Στην όμορφη αυλή του η οποία καλύπτεται το χειμώνα ή στο εσωτερικό του, δοκιμάζουμε ωραιότατο εσπρέσσο φρέντο και καφέδες από 2€.

Κόκκινος Λωττός
Ζωοδόχου Πηγής 5, Αθήνα, τηλ: 2103801380

Ξεκίνησε τη μόδα με τα φτηνά ποτά στο κέντρο της πόλης, και αφού μας μέθυσε με τα εξαιρετικά του μοχίτο, έβαλε και εξίσου οικονομικούς καφέδες. Στον Κόκκινο Λωτό θα πιάσετε τραπέζι στο πεζοδρόμιο της Ζωοδόχου Πηγής και θα παραγγείλετε καφέ με τιμές από 0,80€ μέχρι το πολύ 1,40€.

Σπιρτόκουτο
Κειριαδών 15, Πετράλωνα, τηλ: 2103462689

Σταθερή αξία εδώ και κάμποσα χρόνια στα Κάτω Πετράλωνα, ανανεώνεται διαρκώς και ομορφαίνει τον χώρο του, ενώ δεν φαίνεται να έχει διάθεση να αυξήσει τις τιμές του. Στο Σπιρτόκουτο λοιπόν, θα παίξουμε επιτραπέζια, θα κουβεντιάσουμε με την παρέα και θα παραγγείλουμε καφεδάκι με 2€ (εσπρέσσο φρέντο).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v