Οι atenistas μας καλούν να παίξουμε!

Οι atenistas μας καλούν να γιορτάσουμε μαζί τα 150 χρόνια του Αρχαιολογικού Μουσείου, με ένα κυνήγι αρχαίου θησαυρού στην πόλη και δωρεάν είσοδο στο μουσείο.
Οι atenistas μας καλούν να παίξουμε!
«Αθήνα, η σύγχρονη μεγαλούπολη και παράλληλα μια από τις σημαντικότερες πόλεις στην ιστορία του πολιτισμού. Στην πόλη μας, στους σύγχρονους δρόμους που καθημερινά περπατάμε, σε σημεία απρόσμενα και πέρα απ’ τους γνωστούς αρχαιολογικούς τόπους, ανακαλύφθηκαν σημαντικά ευρήματα. Μάθε ποια είναι αυτά τα σημεία, σύνδεσε στο μυαλό σου τις διαδρομές, και φαντάσου την πόλη σου πέρα απ’ το συνηθισμένο».

Με αφορμή τους εορτασμούς των 150 χρόνων από την ίδρυση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου οι atenistas μας καλούν σε ένα «κυνήγι αρχαιολογικού θησαυρού» στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, 11:00-16:00.

Πώς συμμετέχω;

- Έρχεσαι στο σημείο εκκίνησης (Παλιά Βουλή, Σταδίου και Κολοκοτρώνη, Σύνταγμα) και παίρνεις τον χάρτη, ό,τι ώρα θέλεις, από τις 11.00 μέχρι τις 14.00.

- Πάνω στον χάρτη αναγράφονται τα σημεία όπου βρέθηκαν τα εκθέματα του μουσείου. Τα επισκέπτεσαι, και παίρνεις αυτοκόλλητο, το οποίο συμπληρώνεις στην αντίστοιχη θέση στον χάρτη!

- Συμπληρώνοντας και τα 12 σημεία, έχεις δικαίωμα εσύ και η παρέα σου, να μπείτε δωρεάν στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, και να δείτε τα 12 ευρήματα και όλη την Συλλογή του Μουσείου, από τις 12.00 μέχρι τις 16.00.

Επιπλέον οι 60 πρώτοι (ανά χάρτη) που θα φτάσουν στο Μουσείο με συμπληρωμένο χάρτη θα κερδίσουν εκδόσεις του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.

Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό event στο Facebook.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v