5 ωραία live για το Σαββατόβραδο

Έλληνες δημιουργοί, ξένες εμβληματικές παρουσίες και αγαπημένες μελωδίες ηχούν στην πόλη το Σάββατο βράδυ.
5 ωραία live για το Σαββατόβραδο
Το πρώτο Σάββατο του Σεπτέμβρη μας βρίσκει σε συναυλιακούς και μη χώρους της πόλης να απλαμβάνουμε έργα και παρουσίες  σημαντικών καλλιτεχνών.

Σταύρος Ξαρχάκος «Το ταξίδι»

Μουσική και τραγούδια από τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση και όχι μόνο, από τον Σταύρο Ξαρχάκο στο Βεάκειo. Μαζί του, τρεις ξεχωριστοί τραγουδιστές  με ιδιαίτερες  δυνατότητες: η Ηρώ Σαϊα, ο Θοδωρής Βουτσικάκης, ο Πάνος Μπούσαλης και ο πιανίστας και συνθέτης  Νεοκλής Νεοφυτίδης. Ώρα έναρξης: 21:00. Τιμές εισιτηρίων: 15 - 13 ευρώ.

Ο Drew McDowall στη death disco

Με μια πορεία από το 1978 ως το σήμερα, όντας πλήρες μέλος και συνεργάτης σε σχήματα που άλλαξαν την αντίληψή μας για τη μουσική και καθόρισαν την εξέλιξή της με τον πιο δραστικό τρόπο, ο Drew McDowall εμφανίζεται στο Death Disco. Έναρξη: 20:30. Eίσοδος: 12 ευρώ.

Οι N' Eirini live στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον

Οι “N' Eirini” παρουσιάζονται σε ένα ατμοσφαιρικό live στο ιδιαίτερο φουαγιέ στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον. Μία κιθάρα, μία φωνή και μία θάλασσα τραγούδια από τα παράλια της Βραζιλίας μέχρι τη Σμύρνη. Το πλουραλιστικό ρεπερτόριο της βραδιάς, ένα ταξίδι μακριά, με βραζιλιάνικη bossa nova, γαλλική jazz, blues, ρεμπέτικα, παραδοσιακά τραγούδια από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και τραγούδια από τη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο: «Μακριά». Τιμή εισόδου: 6€ (με κρασί/ μπύρα).

Η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων καλωσορίζει το φθινόπωρο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, ερμηνεύοντας δημοφιλή χορωδιακά από την όπερα και την οπερέτα καθώς και τραγούδια της έντεχνης ελληνικής μουσικής. Η είσοδος είναι δωρεάν. Ώρα έναρξης: 20.00.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v