Fullmoon Party με Agoria & Danny Howells

O Γάλλος Agoria θα βρίσκεται στα decks του Bolivar για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά το εκρηκτικό του set στο Beach House FSVL 2015.
Fullmoon Party με Agoria & Danny Howells

Το Bolivar Beach Bar υποδέχεται δύο από τους πιο καταξιωμένους djs και παραγωγούς. Ο λόγος για τους Αgoria και Danny Howels.Μαζί τους ο resident του Bolivar Steph.

O Γάλλος Agoria θα βρίσκεται στα decks του Bolivar για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά το εκρηκτικό του set στο Beach House FSVL 2015. Οι με συμμετοχές στα μεγαλύτερα international events, εμφανίσεις στα διασημότερα clubs, αρκετά tracks στα top 100 και 4 προσωπικά albums είναι μόνο λίγα από τα επιτεύγματα του.

Για τον Danny Howells, έναν ζωντανό θρύλο της dance είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο Bolivar. Ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο του djing λίγο παραπάνω από τρεις δεκαετίες, παίζοντας για πολλά χρόνια μαζί με τον John Digweed στα διάσημα Bedrock parties. Από τότε μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα international festivals/ clubs, ξεχωρίζοντας με τα ιδιαίτερα και πρωτοποριακά set του, τα οποία των καθιέρωσαν παγκοσμίως ως έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ηλεκτρονικής μουσικής.

Είσοδος :10€ με ποτό ή μπύρα (cocktails + special drinks + 2€)
Μπύρα: 5€
Ποτό: 7,5€
Φιάλη: 85€

Κρατήσεις τραπεζιών:
4 άτομα 1 απλή φιάλη 100€
5 άτομα 1 απλή φιάλη 100€
6 άτομα 1 απλή φιάλη 100€
Πληροφορίες - Reservations: 6970367684

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v