Τα καλύτερα μέρη για καφέ στον Χολαργό

Απολαμβάνουμε παγωμένο καφεδάκι και νόστιμα σνακ σε αγαπημένες διευθύνσεις στον Χολαργό.
Τα καλύτερα μέρη για καφέ στον Χολαργό

Απογειώθηκε ωσάν ξεχασμένος celebrity που έκανε την ταινία της ζωής του μέσα σε μερικές μόνο εβδομάδες και πλέον κοντράρει στα ίσια αντίστοιχες πιάτσες της Αθήνας, έχοντας ως ατού το έξτρα… πράσινο περιβάλλον.

Στον Χολαργό πλέον θα βρεις τα πάντα, φαγητό, ποτό, διασκέδαση, clubbing (ναι, και από αυτό!) και – φυσικά – ωραιότατο, καλοκαιρινό καφεδάκι σε δροσερούς και όμορφους χώρους.

Ιδού οι αγαπημένες μας διευθύνσεις (και) για καφεΐνη στο Χολαργό.

Piquet
Ευρυπίδου 11

Σταθερή αξία για δόσεις καφεΐνης στον Χολαργό, το Piquet έχει αποκτήσει το χρίσμα του «βετεράνου», έχει έναν πανέμορφο κηπάκο ιδανικό για άραγμα τις ηλιόλουστες ημέρες συνοδεία επιτραπεζίων. Αν προλάβετε την κούνια, τότε το σκηνικό ολοκληρώνεται υποδειγματικά. Συχνά πυκνά διοργανώνει live βραδιές, έχει καθαρά ποτά και ωραία μουσική το βράδυ, ενώ αν πεινάσετε παίζει και «δυνατό» club sandwich.

Blue Peach
25ης Μαρτίου 5

Ακόμα μια παλιά καραβάνα της περιοχής (από το 1993), το μικρούλι Blue Peach προσφέρει απλόχερα δροσιά και ίσκιο το καλοκαίρι στα τραπεζάκια που βγάζει έξω, ενώ το βράδυ σερβίρει ικανοποιητική ποικιλία ετικετών ζύθου και ωραιότατες μουσικές για «ψαγμένα» αυτιά που κινούνται σε φανκ, σόουλ και τζαζ ρυθμούς.

White Spoon
Μεσογείων 234

Tο πρώτο καφέ- μπαράκι που άνοιξε τον χορό της νέας πιάτσας επί της Μεσογείων, έχει μεγάλο, ξύλινο μοναστηριακό τραπέζι και χρωματιστές πλαστικές καρέκλες στον εξωτερικό του χώρο, όπου πιάνουμε θέση για να απολαύσουμε ωραιότατο καφεδάκι, πρωινά με λαχταριστές ομελέτες και άλλα ιδιαίτερα σνακ.

Bookali
Μεσογείων 236

Είναι pet friendly –μας υποδέχεται για καφέ μαζί με τους τετράποδους φίλους μας–, είναι λιτό στον σχεδιασμό του, είναι και φωτεινό και happy. Το Bookali σερβίρει ένα τέλειο cheesecake με τα καφεδάκια μας το πρωί ή το απόγευμα, και το «γυρνάει» σε σπιτική σανγκρία με το που περάσει λίγο η ώρα, μαζί με εξαιρετικά κοκτέιλ.

Τζώννυ Ντέπυ
Μεσογείων 234

Επικό λογοπαίγνιο με τα ονόματα των δύο ιδιοκτητών, σου τραβά την προσοχή σε αυτό το «χύμα» καφέ- μπαρ το οποίο κρύβεται πίσω από μια αυλόπορτα και αυτοσυστήνεται σαν πολυμορφικό καφενείο. Σερβίρει στην αυλίτσα στα χαριτωμένα τραπεζάκια και τους παρεΐστικους πάγκους του ωραιότατο πρωινό, πίτες ημέρας, δυναμωτικά ροφήματα και δροσερό καφεδάκι. Αργότερα, ο Τζώννυ Ντέπυ το γυρνά σε οινόμελα και ελληνικά κοκτέιλ.

Μελιτίνι
Μεσογείων 266

Δηλώνει «καφεμαγειρείο», διαθέτει μεγάλα ξύλινα τραπέζια, και άλλα πιο μινιόν στον σκιερό εξωτερικό του χώρο, ο οποίος είναι άψογα διαμορφωμένος με ατμόσφαιρα που «παντρεύει» μπιστρό και industrial design. Ανοίγει από το πρωί για καφεδάκι και προσεγμένο πρωινό και ροφήματα, ενώ το μεσημέρι διαθέτει «δυνατές» γευστικές επιλογές μαγειρευτών και ελληνικής κουζίνας.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v