Σούπερ ιδέες για ποτό και βραδινό μπάνιο

Τα πιο κεφάτα beach bars στις πιο ωραίες και καθαρές παραλίες της Αττικής, για να συνδυάσετε ποτά και βουτιές.
Σούπερ ιδέες για ποτό και βραδινό μπάνιο
της Ηρώς Κουνάδη

Δε λέμε, καταπληκτικές οι ταρατσούλες και οι αυλές στο κέντρο της Αθήνας, το ποτάκι που συνδυάζεται με βραδινή βουτιά κάτω από τα αστέρια, όμως, πηγαίνει τη βραδιά μας σε άλλο επίπεδο. Κι έχουμε τέσσερις διαφορετικούς τρόπους να κάνετε αυτό το ονειρικό σενάριο καλοκαιρινής νυχτός πραγματικότητα.

Ποτό στο Bolivar και βουτιά στην Ακτή του Ήλιου


Ένα από τα καλύτερα, μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα beach bars της αθηναϊκής ριβιέρας, το Bolivar παίζει ωραίες χορευτικές μουσικές, φτιάχνει σούπερ κοκτέιλ, και βρίσκεται και επάνω σε μια από τις ελάχιστες «κοντινές» παραλίες που είναι καθαρές και με τη βούλα του ΠΑΚΟΕ. Το Σάββατο, τις μουσικές διαλέγει ο resident DJ του Bolivar, DINO MFU, οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 και η είσοδος κοστίζει 7,50€ με ποτό.

Ποτό στο Sundara και βουτιά στην Α’ Πλαζ της Βούλας


Το Sundara Beach Bar είναι το σούπερ κεφάτο beach bar στην παραλία που μπορεί να έχετε ακουστά και ως South Beach ή S Beach, και η οποία έχει –εκτός από το beach bar της– δύο ακόμα δυνατά χαρτιά: κρίθηκε κατάλληλη για κολύμπι στις μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ, και είναι ακριβώς απέναντι από τη στάση «Ασκληπιείο» του τραμ, για όσους δεν θέλουν να οδηγούν βραδιάτικα.

Ποτό στο La Costa και βουτιά στο Ζούμπερι


Beach bar - σημείο αναφοράς στην Νέα Μάκρη, το La Costa ξεκινά χαλαρά με lounge μουσικές για να απολαύσετε το καφεδάκι σας και να τσιμπολογήσετε δίπλα στο κύμα, ενώ όσο νυχτώνει τα πράγματα «ανεβαίνουν» και μετατρέπεται σε ένα beach club με τα όλα του, και με mainstream μουσικές. Η αμμουδιά που το φιλοξενεί είναι μια από τις ιδανικότερες για τις βραδινές βουτιές μας, χάρη στα καθαρά νερά και την απουσία βράχων και λοιπών εμποδίων μέσα κι έξω από το νερό.

Ποτό και βουτιά στο Mojito Bay


Σχεδόν κάθε μέρα κι άλλο πάρτι διοργανώνει το Mojito Bay, επάνω στην αμμουδιά όπου καταλήγει ο κολπίσκος της Λομπάρδας. Η παραλία κρίθηκε κατάλληλη στις φετινές μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ, η δε είσοδος στο beach bar είναι ελεύθερη (τα ποτά κυμαίνονται στα 7€, τα κοκτέιλ στα 9€). Αν πεινάσετε, θα βρείτε και ελαφριά σνακ και finger food, αλλά και πιάτα μεσογειακής κουζίνας. Μείνετε συντονισμένοι, για τα προσεχή events και πάρτι, εδώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v