Παραλιακή 2016: Οι top διευθύνσεις του καλοκαιριού

Νέες αφίξεις, fusion γεύσεις, clubbing μέχρι πρωίας κάτω από το φως του φεγγαριού και μπόλικο summer mood στις πιο «καυτές» παραλιακές διευθύνσεις.
Παραλιακή 2016: Οι top διευθύνσεις του καλοκαιριού
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Παραλιακή: ένα όνομα, μπόλικα χρόνια ιστορίας, αφίξεων και λουκέτων, μαζικού παραληρήματος αλλά και «πεσμένων» σεζόν. Τι φέρνει το 2016; Σίγουρα όχι τις δόξες του παρελθόντος.

Όμως σε κάθε περίπτωση, ο παραλιακός δρόμος της Ποσειδώνος προσφέρει αρκετές επιλογές για όμορφα καλοκαιρινά βράδια, με κύριο ατού τους ήχους από τα κύματα που σκάνε στην αττική ακτογραμμή, τις ενδιαφέρουσες μετακλήσεις εγχώριων και ξένων καλλιτεχνών/DJs, όπως και την αίσθηση ότι μπορείς να «αγγίξεις» καλοκαίρι, περί τη μισή ώρα από το κέντρο της πόλης.

Bolivar 
Λ. Ποσειδώνος, Καλαμάκι, τηλ: 6980392325

Το πιο δραστήριο beach bar της Αττικής επανέρχεται δυναμικά σε έναν χώρο με φοίνικες, ξύλινα deck και μπόλικη… άμμο και εγκαινιάζει σούπερ πάρτι με καλεσμένους DJs της αφρόκρεμας της dance σκηνής: Solomun (5/6), Hernan Cattaneo (10/6), Nick Warren (17/6), John Digweed (1/7) και Sasha (1/7) είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής. Περισσότερα εδώ. Το απλό ποτό κοστίζει 7€ και τα cocktails 8,5€.

Akanθus
Λ. Ποσειδώνος, Καλαμάκι, τηλ: 2109680800

Η οικογένεια του Akanθus ήδη έχει καλωσορίσει την καλοκαιρινή σεζόν με την all day λειτουργία του Nalu στον εσωτερικό χώρο αλλά και στην παραλία, ενώ εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με μπόλικα events: κάθε Τετάρτη RNB “Sex me UP” Parties, κάθε Πέμπτη Live Clubbing με τον Ηλία Βρεττό, “suxumuxu” mainstream μουσικές κάθε Παρασκευή και σταθερά… ελληνικά κάθε Κυριακή. Παράλληλα λανσάρει και τον χώρο του εστιατορίου με δημιουργικές γεύσεις δια χειρός Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Αναλυτικά τα events εδώ.  H είσοδος κοστίζει 10€ με ποτό, ενώ τα ποτά ξεκινούν από 8€.

Ακρωτήρι Seaside
Βασ. Γεωργίου Β΄ 5, παραλία Αγίου Κοσμά, Άλιμος, τηλ: 2109859147

Η ομάδα του Estate συνεργάζεται με το ανανεωμένο και ντιζαϊνάτο club της παραλιακής φέρνοντας στην πίστα τον Σάκη Ρουβά, σε ένα σούπερ εντυπωσιακό show με παλιές και νέες επιτυχίες του, κάθε Παρασκευή και Σάββατο (είσοδος 15€ με ποτό). Πέραν του Σάκη, το ανανεωμένο club της παραλιακής καταλαμβάνει η ομάδα Knockout με τα Gifted RNB Parties (κάθε Τρίτη) και ο Nikos Venetsanos με mainstream ήχους (Τετάρτες). Την Κυριακή 24/6 τον χώρο καταλαμβάνει ο διεθνούς φήμης Dj John Diablo, ενώ στις 28/6 η Imany. Το απλό ποτό κοστίζει 10€, ενώ τα cocktails 15€.

Στον ίδιο χώρο λειτουργεί καθημερινά το Hama, το οποίο μετέφερε την japanese fusion κουζίνα του από τη Γλυφάδα στην παραλία, για να απολαύσουμε εκλεκτές susho-δημιουργίες με φόντο την θάλασσα.  Υπολογίστε περί τα 30€ κατ’ άτομο.

Massroom Boutique Club
Λ. Ποσειδώνος, Ελληνικό, τηλ: 6947770743

Σε έναν open air χώρο με την πισίνα σε δεσπόζουσα θέση, το mega club της παραλιακής συνεχίζει και φέτος ακάθεκτο τη λειτουργία του με δυνατά parties και μετακλήσεις αγαπημένων καλλιτεχνών σε one man shows. Την Πέμπτη 2 Ιουνίου υποδέχεται τον Νίκο Μακρόπουλο Live σε πάρτι του Λάμψη 92,3, συντροφιά με τον Βασίλη Δήμα, την Ifigeneia, τους Deevibes και την Chryssanthemis, ενώ κάθε Παρασκευή καθιερώνει τα Keep Drinking parties με δροσερά cocktails και mainstream μουσικές. Τέλος, τα Σάββατα τα decks αναλαμβάνει ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, με τα αγαπημένα από πέρυσι Majestic Parties του.

Balux Seaside + Pool
Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας, Γλυφάδα, τηλ: 2108940566

Ακόμα μια… παλιά καραβάνα της παραλιακής, το Balux, φορά το καλοκαιρινό του φόρεμα και με όπλο την χαλαρή του ατμόσφαιρα που ευνοεί το άραγμα συνοδεία ποτού στην πισίνα ή την παραλία, προτείνει εξωτικά cocktails, ασιατικές γεύσεις και θεματικά parties. Η αρχή έχει γίνει με τις «πιπεράτες» μουσικές των παραγωγών του Pepper κάθε Πέμπτη, ενώ αναμένεται συνέχεια. Το απλό ποτό κοστίζει 8€, ενώ τα cocktails ξεκινούν από 11€.

Island 
Λ. Ποσειδώνος, Βάρκιζα, τηλ: 2109653563

Επιτομή του καλοκαιρινού mood στην παραλιακή, το Island μυρίζει… Κυκλάδες από άκρη σε άκρη, αποτελεί σταθερό προορισμό για «κλασάτο» clubbing πάνω στην θάλασσα, ενώ προσφέρει ευρεία γκάμα επιλογών: από βουτιές στην πλαζ του, μέχρι καφεδάκι στο C- lounge, δημιουργική κουζίνα στο εστιατόριο και ξεφάντωμα στα parties που στήνει εν όψει καλοκαιριού. Η αρχή γίνεται με τα… γενέθλια του Κώστα Μαρτάκη την 1η Ιουνίου, ενώ τη σκυτάλη παίρνει η ομάδα Ace2Ace με τις Jungle Nights κάθε Πέμπτη και ο Dj Satzetakis με το moonshine Wagon του την Κυριακή 5 Ιουνίου. Το απλό ποτό κοστίζει 8€, ενώ τα cocktails ξεκινούν από 10€.  Η είσοδος τις Παρασκευές και τα Σάββατα κοστίζει 10€ με ποτό.

Οι «ελληνικές» διευθύνσεις της παραλίας

Οι φαν των mainstream ελληνικών επιτυχιών, πέρα από τον Σάκη, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και πολλούς ακόμα καλλιτέχνες οι οποίοι την είδαν… παραλιακά. Tο Riba’s ετοιμάζεται να ανοίξει τις καλοκαιρινές του πύλες, με πλούσιο πρόγραμμα και αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες κάνοντας πρρεμιέρα στις 24 Ιουνίου με την κοσμαγάπητη Πάολα, ενώ σειρά παίρνουν εν όψει καλοκαιριού η Νατάσα Θεωδορίδου, ο Βασίλης Καρράς και ο Αντώνης Ρέμος.

To Frangelico Summer στο Καλαμάκι φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά, τη Λένα Παπαδοπούλου και τον Σάκη Αρσενίου στο καλοκαιρινό του σχήμα, ενώ στο Θέα Club βρίσκουν καταφύγιο η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Χολίδης.

Στο Cabaret @ Romeo τις Πέμπτες οι Μέλισσες και η Θωμαή Απέργη συνεχίζουν τα πετυχημένα από τον χειμώνα show τους, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Στέλιος Ρόκκος τραγουδά δικές του αγαπημένες αλλά και ξένες επιτυχίες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v