Beach Bars: 7 σούπερ μέρη για χορό στην άμμο

Νέες αφίξεις, δυνατές επιστροφές και σταθερές παραλιακές αξίες για ποτό και χορό στην άμμο με soundtrack (και) τον ήχο των κυμάτων.
Beach Bars: 7 σούπερ μέρη για χορό στην άμμο
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Μύρισε καλοκαίρι, οι σαγιονάρες βγήκαν από τις ντουλάπες, τα cocktails μεταφέρθηκαν παραλιακά και η άμμος αντικαθιστά σιγά σιγά τα πατώματα των αττικών μπαρ που μας φιλοξένησαν στους κλειστούς τους χώρους.

Οι παραλίες της Αττικής ζωντανεύουν, νέα αλλά και παλιά beach bars ανοίγουν σιγά σιγά τις πύλες τους, στήνουν τα πρώτα χορευτικά events και ετοιμάζονται για ένα μεγάλο και ξεσηκωτικό καλοκαίρι. Ιδού 7 διευθύνσεις για να κάνετε την αρχή και να γεμίσετε τα πόδια σας άμμο και το μυαλό σας καλοκαιρινές μελωδίες.

Bolivar Beach Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Καλαμάκι

Από τις πιο δυνατές παραθαλάσσιες γωνιές, το Bolivar στήνει τα… καλάμια του στην ακτή του Αλίμου για ακόμα ένα καλοκαίρι και γεμίζει τις νύχτες μας με ξεσηκωτικές μουσικές από διεθνώς αναγνωρίσιμους έλληνες και ξένους Djs. Σημειώνετε; Solomun (5/6), Hernan Cattaneo (10/6), Nick Warren (17/6), John Digweed (1/7) και Sasha (1/7) είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής. Περισσότερα εδώ.

Kouros Club
50ό χλμ. Παραλιακής Αθηνών-Σουνίου, Παραλία Αλυκών Αναβύσσου

Ένας καλοκαιρινός πολυχώρος έχει στηθεί εδώ και μερικά χρόνια στην παραλία της Ανάβυσσου, για Water Sports, φαγητό, ποτό και… χορό. O Kouros ανοίγει από νωρίς το πρωί για καφεδάκι παραλιακό και όσο περνά η μέρα ανεβάζει ντεσιμπέλ καταλήγοντας το βράδυ να… παρτάρει με διάφορους εκλεκτούς DJs. Μείνετε συντονισμένοι για τα μελλοντικά events εδώ.

Moky Beach Seaside Destination
Ά Πλαζ Βουλας

Νέα άφιξη στον χώρο που μέχρι πρότινος φιλοξενούσε το S Beach στην Πλαζ της Βούλας, το Moky άνοιξε τις πύλες του προ μερικών ημερών και φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν premium all day προορισμό για καφέ, events, χορό, cocktails και φαγητό. Περισσότερα εδώ

Yabanaki
Πλαζ Βάρκιζας, Βάρκιζα

Ο καλοκαιρινός πολυχώρος του Varkiza Resort εμπλουτίζεται και φέτος με παροχές που ικανοποιούν κάθε γούστο (από beach sports μέχρι εστιατόριο και καφέ) και φιλοξενεί το beach bar το Moana για να εγγυηθεί χορό μέχρι.. πρωίας.

Mojito Bay
Παραλία Λομπάρδας - Αγία Μαρίνα, 33o χλμ Αθηνών – Σουνίου

Εκεί που καταλήγει ο κλειστός κολπίσκος της Λομπάρδας, απλώνει τις αναπαυτικές ξαπλώστρες του το Mojito Bay και υποδέχεται ένα ακόμα καλοκαίρι με άφθονο χορό, αρχής γενομένης της 4ης Ιουνίου όταν και φιλοξενεί το πρώτο knock out party της σεζόν. Δείτε τα προσεχή events εδώ. 

il Canto
Παραλία Χάρακας, Σούνιο

Καλοκαιρινές μουσικές, δροσιστικά cocktails και μπύρες στο αγαπημένο beach bar της παραλίας του Χάρακα στο Σούνιο, το οποίο ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα ακόμα ζεστό καλοκαίρι με μπόλικες βουτιές και τάσεις ξεφαντώματος. Αν κρίνουμε από το περσινό του πρόγραμμα, η φάση φέτος θα είναι θεματικά events, πάρτι με πανσέληνο και μπόλικες εκπλήξεις. Μείνετε συντονισμένοι εδώ

La Costa
Αεροπορίας 2, Νέα Μάκρη

Beach bar - σημείο αναφοράς στην Νέα Μάκρη, το La Costa προκαλεί… συνωστισμό στη συγκεκριμένη παραλία από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Ξεκινά χαλαρά με lounge μουσικές για να απολαύσετε το καφεδάκι σας και να τσιμπολογήσετε δίπλα στο κύμα, ενώ όσο νυχτώνει τα πράγματα «ανεβαίνουν» και μετατρέπεται σε ένα beach club με τα όλα του με mainstream μουσικές.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v