4 σούπερ live για το Σαββατόβραδο

Αγαπημένοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες και μπάντες μας κρατούν μουσική συντροφιά το βράδυ του Σαββάτου.
4 σούπερ live για το Σαββατόβραδο
Punk rock; Αγαπημένες μελωδίες; Δεξιοτεχνικά δοσμένα riffs από έναν κορυφαίο βιρτουόζο; Μουσικός σουρεαλισμός με χαρμάνια από φολκ και rock; Όποια κι αν είναι η μουσική σας διάθεση για αυτό το Σάββατο, έχουμε 4 ωραιότατες συναυλίες που θα σας κρατήσουν ευχάριστα… απασχολημένους.

Οι Vodka Juniors στο Πειραιώς Academy 117

Γιορτάζοντας τα 15 χρόνια πορείας, οι Vodka Juniors επιστρέφουν το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου για μία ακόμη θριαμβευτική εμφάνιση στην Αθήνα, αυτή τη φορά στον νέο χώρο Πειραιώς Academy 117 και στο πλαίσιο κυκλοφορίας του “Clubriot”.  Μαζί τους, θα είναι οι εγχώριοι Whereswilder, καθώς και οι Smudjas από την Ιταλία. Περισσότερα εδώ.  

O Al di Meola στο Gazarte

Στη χρυσή του ωριμότητα σήμερα ο Al Di Meola, έρχεται στο Gazarte να μας χαρίσει δείγματα της μεγάλης τέχνης και της 40χρονης καριέρας του: δικές του κλασικές, αλλά και καινούριες συνθέσεις, κομμάτια των μουσικών του ηρώων Beatles σε ιδιοφυείς διασκευές, tango του Piazzola και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Περισσότερα εδώ. 

Οι Dead Brothers στο Gagarin

Έναν χρόνο μετά το θαυμάσιο live τους στην Αθήνα, οι Dead Brothers επιστρέφουν, αυτή τη φορά στο Gagarin, για να κερδίσουν μερικές ακόμα ψυχές. Η εκ Γενεύης ορμώμενη μπάντα γνωρίζει πολύ καλά το φορτίο που κουβαλά: είναι μια μπάντα σουρεαλιστών μουσικάντηδων, εκείνοι που ανέλαβαν την αποστολή να μπλέξουν τα μοιρολόγια με το bluegrass, την τζαζ με το ροκενρόλ, τη φολκ με το φιλμ νουάρ, τον Νίτσε με μια συμμορία κοινών εγκληματιών, το μπέρμπον με τον αγνό ρομαντισμό. Περισσότερα εδώ

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Passport Κεραμεικός

Η Καλλιθέα, το προάστιο όπου μεγάλωσε ο Φοίβος Δεληβοριάς, είναι δύσκολο να αλλάξει θέση και να μεταφερθεί στον Κεραμεικό. Η «Καλλιθέα» όμως, ο δίσκος που κυκλοφόρησε πρόσφατα ο τραγουδοποιός, μπορεί κι έχει όλη τη διάθεση να κάνει την εμφάνισή της εκεί. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα παρουσιάσει κομμάτια από το νέο του δίσκου, αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια που λατρέψαμε. Περισσότερα εδώ

 N.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v