6 σούπερ πάρτι για το Σαββατόβραδο

Τρας, χιπ χοπ, μουσικές από τα νιάτα μας και tech ρυθμοί μας κρατούν ξεσηκωτική συντροφιά για ακόμα ένα Σαββατόβραδο στην Αθήνα.
6 σούπερ πάρτι για το Σαββατόβραδο
Σάββατο σήμερα, για πού είμαστε; Η ερώτηση πέφτει, οι πιθανές απαντήσεις δεκάδες: Για ποτάκι, για θέατρο, για σινεμά, για μπαρότσαρκες…

Επιλέγουμε το ποτάκι, το συνδυάζουμε με ωραίες μουσικές και με μπαράκια και διαλέγουμε έξι όμορφα πάρτι για να μπει καλά η… Κυριακή.

Om Unit στο Ρομάντσο

Η Innersense Productions Athens, γιορτάζοντας την εικοσάχρονη παρουσία της στην drum 'n’ bass σκηνή της Ελλάδας και το Ρομάντσο υποδέχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον OM UNIT, το Βρετανό DJ και παραγωγό που έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πιο συνεπείς και πρωτότυπους εκπροσώπους της bass κουλτούρας. Τον Om Unit θα συνοδεύσουν οι Cryogenics, Junior SP, Bluez και Winjer. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 23:00. Είσοδος €8.

Wu Tang Clan Tribute Night στο Hoxton

Οι μουσικές του θρυλικού χιπ χοπ σχήματος γεμίζουν τους χώρους του Hoxton στην πλατεία Κεραμεικού κι εμείς θυμόμαστε ξανά και χορεύουμε κομματάρες όπως τα Gravel Pit, Shame on a Nigga, Triumph κ.α. Στα decks οι March / Kris Riot / Hardpan. Είσοδος ελεύθερη.

Decadence Club: Η επιστροφή στο Booze

Οι μνήμες από τις αξέχαστες βραδιές στο ιστορικό μαγαζί ξαναζωντανεύουν για μια ακόμη βραδιά στο Booze Cooperativa. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «θα δοθεί έμφαση στην εποχή των 90'ς μαζί με πολλή νοσταλγία, την χρυσή λάσπη των '80's και την γλυκειά μούχλα παλιότερων δεκαετιών με πρώτα στη λίστα τα σουξέ- που άφησαν εποχή- στο Club Decadence. Χωρίς ενοχές, χωρίς έλεος, χωρίς χρονόμετρο». Στα decks οι Πάνος Παναγιωτάκος, Νίκος Λακόπουλος, Dj Sevek και το θρυλικό ντουέτο των Last Page (Υποψήφιοι για Βραβείο Ακαδημίας Decadence).

In Dunkel we Trash

Στο αγαπημένο μπαράκι της Πανόρμου τα Τρας πάρτι έχουν γίνει κάτι σαν θεσμός. Για ακόμα ένα Σάββατο λοιπόν, αγαπημένες καλτ μουσικές από τα 80s, τα 90s και τα 00s μας γυρίζουν χρόνια πίσω. Είσοδος ελεύθερη, ποτό από 6€, μπύρα από 4€.

Alternative Rock Indie Nation Party στο White Noise

Το ροκ μπαράκι στο Γκάζι επιμένει… εναλλακτικά και φιλοξενεί ακόμα ένα alternative rock indie σαββατιάτικο πάρτυ με μουσικές από Muse, Placebo, Arctic Monkeys, Black Angels, Madrugada, Kasabian, White Stripes, Black Keys, QOTSA, Pearl Jam, Nirvana, 1000Mods, Alice In Chains, RATM, Tool, System Of A Down, Deftones, Godsmack, Planet Of Zeus, Clutch, Marilyn Manson, Kadavar, Kyuss, Nightstalker, Red Fang, αλλά και Μωρά στη Φωτιά, Τρύπες, Χάσμα κ.α. Είσοδος ελεύθερη. Ποτό στα 6€, κοκτέιλ 7€, μπύρα από 3€.

Deep Phase presents D-UNITY στο Steam 

Τον Απρίλιο του 2015 μας είχε χαρίσει ένα μοναδικό set και μας είχε ξεσήκωσει με την ενέργειά του. Σχεδόν ένα χρόνο μετά ο Αμερικάνος  dj/παραγωγός επιστρέφει εν Αθήναις. Ο ηχος του D-Unity χαρακτηρίζεται από ethnic στοιχεία και επιρροές, στο πλαίσιο της Tech-House, Tribal, και Techno σκηνής. Είσοδος 8 ευρώ έως τις 02:00, 10 ευρώ μετά τις 02:00.

Ν. Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v