5 πάρτι ενάντια στο hangover

Τα καλύτερα μετα-χριστουγεννιάτικα πάρτι είναι εδώ και μας περιμένουν να χορέψουμε μέχρι το πρωί.
5 πάρτι ενάντια στο hangover
Ναι ναι ξέρουμε: Χτες πήρατε όρκο πως δεν θα ξαναπιείτε ποτέ, και σήμερα σκοπεύετε να τον τηρήσετε, βουλιάζοντας στον καναπέ αγκαλιά με το απαίσιο hangover σας και δυο κουβάδες πατατάκια. Ξέρετε, όμως, ποια είναι η νούμερο ένα θεραπεία για το hangover; Ελάτε τώρα που κάνετε τους ανήξερους, ξέρουμε ότι ξέρετε: Να ξαναπιείτε –όχι πάλι τον Βόσπορο, ένα-δυο ποτάκια. Κι έχουμε τα καλύτερα πάρτι για να το κάνετε αυτό.

Κι όπως θα παίρνω τις 33 Στροφές…

Οι Methi Blonde, Kissing Strangers, Bad Spencer και Paul Bennet συναντιούνται μουσικά για πρώτη φορά και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να κάνουν το κοινό τους να "λιώσει" στον χορό. Πού; Στην παγκρατιώτικη ντίσκο 33 Στροφές (Αντήνορος 42, δίπλα στο Caravel) από τις 23.00 και μετά. Η είσοδος κοστίζει 10€ με ποτό, και η φιάλη σε τραπέζι 90€ ανά 6 άτομα (ήτοι 15€ το άτομο). 

Babis Batmanidis Co(m)pany Live στο 6 D.O.G.S.

«Καθαρά έξω από το κλίμα των ημερών οι νταλκαδιάρηδες του Βορρά αφήνουν τις γιορτές κατά μέρους και πιάνουν μόνον τα πανηγύρια κάνοντας τον κόσμο να ανυπομονεί να έρθει το Πάσχα». Με αυτήν την υπόσχεση ο Μπάμπης Μπατμανίδης και η κομπανία του μας κάνουν να ανυπομονούμε για ένα τρικούβερτο μετα-χριστουγεννιάτικο live με πολύ μπουζούκι, και πολύ αλκοόλ. Η είσοδος κοστίζει 6€, το νταβαντούρι ξεκινά στις 21.00 και λεπτομέρειες έχει εδώ.

She’s got Betty Davis’ eyes στο Φουάρ

Οι Nick Hawaiian & Chupacabra αναλαμβάνουν τα decks του Φουάρ, για μια βραδιά χορού με ξεσηκωτικές 80s/90s/disco/pop/funk/groove μουσικές. Τι θα ακούσουμε; ABBA, Bananarama, Beastie Boys, Bee Gees, Betty Davis, Billy Idol, Boney M, Chemical Brothers, David Bowie, Duran Duran, Eurythmics, Frankie Goes To Hollywood, Happy Mondays, Human League, INXS, Jamiroquai, και πολλά κεφάτα ακόμη. Το πάρτι ξεκινά στις 22.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Η Barbarella ζει!

Στη Συγγρού 137 ξαναζωντανεύει για μια βραδιά η θρυλική ντίσκο Barbarella. Τις 80s μουσικές διαλέγουν οι Πέτρος Μπρατάκος και Κώστας Παπακωνσταντίνου. Το πάρτι ξεκινά στις 22.00 και η είσοδος κοστίζει 10€ με ποτό. Κρατήσεις στα τηλέφωνα 6932652600 και 6946709603.

Dark Χριστούγεννα στο Death Disco

Στο Death Disco (Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή) η επόμενη των Χριστουγέννων είναι dark, με Darkwave , Gothic, Electro και Ethereal μουσικές που διαλέγουν οι Leo Skiadas, Stefanatos Spiros, George Safelas, Nick Ribeiro, Stamatis Grispos και Tolis Elefantis. Οι πόρτες ανοίγουν μισή ώρα μετά τα Μεσάνυχτα, και η είσοδος κοστίζει 5€ με μπύρα ή κρασί. 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v