2016: Τα καλύτερα ρεβεγιόν και πάρτυ για την παραμονή

Γιορτινές γεύσεις σε όμορφο περιβάλλον, χορός και ποτό μέχρι πρωίας σε μπαράκια και πολυχώρους. Πού θα μας βρει η παραμονή του 2016;
2016: Τα καλύτερα ρεβεγιόν και πάρτυ για την παραμονή
Τα εστιατόρια προσθέτουν τις τελευταίες πινελιές στα εορταστικά τους μενού και καλούν μπάντες για να ντύσουν με τις μουσικές τους την τελευταία νύχτα του έτους. Τα μπαράκια και οι πολυχώροι φιλοξενούν ξεσηκωτικά πάρτι για να περάσουμε ξεφαντώνοντας τις πρώτες ώρες του 2016.

Κι εμείς ακολοθούμε.

Νόστιμα ρεβεγιόν σε εστιατόρια της Αθήνας


Ετοιμοπόλεμα για το νέο έτος και ντυμένα στα πιο γιορτινά τους χρώματα, αγαπημένα εστιατόρια της πόλης μας υποδέχονται για το τελευταίο και πιο νόστιμο γεύμα του χρόνου.

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Γιορτινό μενού με ζωντανή μουσική και θέα την υπέροχη, γιορτινή Αθήνα ετοιμάζει για την παραμονή το εστιατόριο στον Βύρωνα. Το μενού πέντε πιάτων που επιμελείται ο σεφ Κωνσταντίνος Λάζης με νοστίμιες όπως roast beef, φιλέτο σφυρίδας ή αγριογούρουνο με δαμάσκηνα και λαχταριστό μιλφέιγ. Το κόστος ανέρχεται στα 45€ ανά άτομο. Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 2107640240.

Ψαράδες
Με δημιουργική κουζίνα και… θαλασσινή ατμόσφαιρα το εστιατόριο του Φαλήρου υποδέχεται το νέο έτος με λαχταριστά πιάτα όπως καψαλισμένο καρπάτσιο μοσχαριού, τραχανόσουπα πεσκανδρίτσας, λαχανοντολμάδες γεμιστούς με καρδιές αγγινάρας και μύδια και μοσχαρίσο φιλέτο αργοψημένο με νεαρές πατατούλες και σάλτσα παλαιωμένης μαυροδάφνης. Το κόστος ανά άτομο ανέρχεται στα 45€ με ένα ποτήρι σαμπάνιας. Για κρατήσεις: 2109414888.

Ζουμπουρλούκι
Παραμένουμε στο Φάληρο και κατευθυνόμαστε προς Ποσειδώνος. Εκεί, το αγαπημένο μεζεδοπωλείο ντύνει τον χώρο του γιορτινά, ετοιμάζει σπέσιαλ μενού και καλεί ρεμπέτικη κομπανία για να μας συνοδεύσει α λα ελληνικά. Το μενού περιλαμβάνει έξι πιάτα και κοστίζει 30€ ανά άτομο. Μεταξύ αυτών, θα δοκιμάσουμε μπρουσκετάκια με μους από κατίκι και σταφίδες, καροτόσουπα βελουτέ, χορτόπιτα και καραμελωμένο χοιρινό γεμιστό με ανάμεικτα λαχανικά και τυριά. Για κρατήσεις: 2109824441, 6942206302.

Sale e Pepe

Η κομψή και φιλόξενη σάλα του Sale e Pepe ετοιμάζει υπό την επιμέλεια του σεφ Ivan Ottaviani το απόλυτο λαμπερό σκηνικό για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το μενού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Σουφλέ από κολοκύθα με τραγανό χταπόδι και σάλτσα μαϊντανού αρωματισμένη με γλυκό σκόρδο, Risotto με μανιτάρια porcini και κρασί Barolo και κοστίζει 54€ ανά άτομο. Κρατήσεις: 210 7234102.

Άγιος Μερκούριος
Ωραία η πόλη, όμως αν θέλετε ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς στην… εξοχή, ο Άγιος Μερκούριος στην Βαρυμπόμπη φτιάχνει εορταστική ατμόσφαιρα με ζωντανή μουσική δίπλα στο τζάκι, cosy ατμόσφαιρα που θυμίζει ξενώνα και επιλογές σε χοιρινό και αρνί στο φούρνο πλην του 100% κρεατοφαγικού του μενού. Υπολογίστε περί τα 20-25€ ανά άτομο με χύμα κρασί. Για κρατήσεις: 2108169617, 6936706165.

Clap The Restaurant

To άρτι αφιχθέν σινεφίλ εστιατόριο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στήνει ένα εορταστικό μενού με την υπογραφή του Μιχάλη Νουρλόγλου συνοδεία άφθονης θέας στην στολισμένη Αθήνα και αγαπημένων μελωδιών. Στο μενού θα δοκιμάσουμε σούπα βελουτέ από άγρια μανιτάρια, φουα γκρα σωτέ με γεμιστά τορτελίνι με τρούφα, μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ πατάτας αρωματισμένο με βανίλια και μπίτερ σοκολάτα με καραμέλα. Μαζί με μια φιάλη κόκκινο κρασί ανά δύο άτομα, το κόστος ανέρχεται στα 55€. Για κρατήσεις: 21 0341 1908.

Χορός μέχρι πρωίας σε μπαράκια και πολυχώρους


Και μετά το φαγητό… τι; Αλλάζουμε χρόνο, φοράμε κάτι πιο άνετο και βουρ σε μπαράκια και πολυχώρους της πόλης για χορό μέχρι πρωίας συντροφιά με ανεβαστικές μουσικές.

Interpid Fox
Για τους «σκληρούς» της παρέας, το Fox στο Γκάζι ανοίγει τις πύλες του και γεμίζει ροκ και μέταλ ήχους τη νέα χρονιά σε ένα Metal HxC Eve and More Party με ελεύθερη είσοδο. Η μπύρα κοστίζει 5€.

Χυτήριο Theatre & ART Café
Η ομάδα των Urban Danja μας προσκαλεί να υποδεχτούμε όλοι μαζί το 2016, χορεύοντας Dubstep/Drum & Bass στο καινούριο υπόγειο του Χυτηρίου. Τις μουσικές επιλογές αναλαμβάνουν οι Disphonia, Insom, Myselor, Harris, P.Bend και InDaMouse, από τη 01.00 μέχρι αργά το πρωί. Είσοδος 7€.

Blend NYE
Με μόνιμα χορευτική διάθεση, η ομάδα του Blend κλείνει το Fuzz και στήνει ένα tech house party με τους Sam Paganini, Sasha Carassi και Gaiser. Κλασσικά, τη βραδιά ανοίγουν οι residents Mikee και Manolaco. Η είσοδος κοστίζει 27€, οι VIP θέσεις 35€ (μπαλκόνι), ενώ για τραπέζι το κόστος ανέρχεται στα 480€ ανά 8 άτομα, με δύο μπουκάλια στην Booth Area, κοντά στους Djs.

Gazarte

Ο πολύ… πολυχώρος της Τεχνόπολης φοράει τα γιορτινά του και μας καλεί σε ένα άνευ προηγούμενου κεφάτο ρεβεγιόν με οικοδεσπότες τους Swinging Cats και τους Wedding Singers. Χορός και ξέφρενο ξεφάντωμα λοιπόν μέχρι το ξημέρωμα, συνοδεία εκλεκτού μενού στο Roof Stage του χώρου: μιλφέιγ σολομού και θαλασσινών, σαλάτα με κοκτέιλ λαχανικών και κατσικίσιο τυρί και rib eye με πουρέ πατάτας αρωματισμένο με θυμάρι. Η είσοδος για τους Swingin Cats ανέρχεται στα 10€ (όρθιοι) και 30€ (Α’ ζώνη) στο Theater Stage. Στο Roof Stage η είσοδος κοστίζει 10€ για τους Wedding Singers. Το κόστος του μενού ανέρχεται στα 68€ ανά άτομο.

Botre Club
Για 3η σεζόν το Botre club στην Ηλιούπολη φοράει τα γιορτινά του και προγραμματίζει ένα καθώς πρέπει NYE Party με mainstream μουσικές και dance show από την Νικολέτα Μήλιου. Η είσοδος κοστίζει 10€ με ποτό, ενώ η απλή φιάλη με σαμπάνια σε τραπέζι κοστίζει 140€ ανά 6 άτομα. Για κρατήσεις: 6942549062.

Mike’s Irish Bar
O pop θρύλος Πασχάλης τραγουδά την παραμονή του νέου έτους όλες τις αγαπημένες επιτυχίες από τους Olympians στα 70’s μέχρι τα 80’s και τα 90’s σε ένα νοσταλγικό και ξεσηκωτικό πάρτι στην παμπ της οδού Σινώπης. Το «μενού» πέρα από άφθονες επιτυχίες περιλαμβάνει και εορταστικό μπουφέ (40€/ άτομο). Η τιμή της φιάλης με φαγητό ανέρχεται στα 90€ για έξι άτομα.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v