Discotech/Desert Rose Project: Χορός και γεύσεις στη Γλυφάδα

Ο θρυλικός χώρος του Mercedes Club στη Γλυφάδα μεταμορφώνεται στο νέο χώρο-πρόκληση των Νοτίων Προαστίων με ethnic αναφορές από Μεσόγειο, Μέση και Άπω Ανατολή.
Discotech/Desert Rose Project: Χορός και γεύσεις στη Γλυφάδα

Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο επισκέπτης αισθάνεται πρωταγωνιστής θεατρικής παράστασης, με διάχυτα τα στοιχεία ερωτισμού και μυσταγωγίας στη χρωματική παλέτα του μαύρου, του χρυσού και του κόκκινου. Nagile Room και ναργιλέδες εμποτισμένοι με cocktails είναι μια από τις εκπλήξεις που μας περιμένουν εδώ.  

Το Desert Rose ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου παρουσιάζοντας ένα διπλό project: Party Restaurant (Desert Rose) και Club (Discotech) με 3 εβδομαδιαία theme parties. 

Κάθε Σάββατο: Vibe Your Love Party @Discotech: Το απόλυτο dance session με τους πιο εκλεκτούς nudisco, deep και te ch ήχους από τον αγαπημένο Resident Dj του  Venue, Alceen.


Κάθε Κυριακή: Lampis Livieratos Sunday's Live Party ft Dj Gigli @Desert Rose: Οι Κυριακές μας από νωρίς το μεσημέρι ανήκουν και πάλι στο πιο διασκεδαστικό live party με special guest τον Λάμπη Λιβιεράτο. Στα decks ο Resident Dj του Desert Rose, Dj Gigli (Villa Mercedes, El Pecado).


Κάθε Παρασκευή (από 18/12): Don't tell my ma @Discotech> Ο Young, ο πλέον ανερχόμενος Έλληνας μουσικός, ραδιοφωνικός παραγωγός και dj στο είδος της hip hop, trap και R' n B' και το μουσικό του δίδυμο, ο MC Tay αλληλοσυμπληρώνονται σ' ένα... άκρως εμπιστευτικό event  πλημμυρισμένο από R' n B', rock και τους πιο κλασικούς ήχους της ξένης mainstream μουσικής. 

Info:

DISCOTECH
(MERCEDES CLUB)
Πλατεία Εσπερίδων, Αρτέμιδος 1, Γλυφάδα
Contact: 210 8943901

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v