Τα dance events του χειμώνα

Η dance σκηνή στην Αθήνα καλά κρατεί και μας φέρνει αντιμέτωπους με μπόλικα events που υπόσχονται άφθονο χορό.
Τα dance events του χειμώνα

Μπορεί από συναυλίες, τουλάχιστον από τις μέχρι στιγμής ανακοινώσεις, τα πράγματα να είναι μάλλον πεσμένα εν όψει νέας σεζόν, όμως όσον αφορά τα dance events και τις μετακλήσεις διεθνούς φήμης DJ έχουμε μπόλικες αφορμές για χορό στην νυχτερινή Αθήνα.


Ιδού λοιπόν τι ξεχωρίσαμε από το χορευτικό καλεντάρι του χειμώνα.


Danniel Selfmade στο Steam
31 Οκτωβρίου
Ένας από τους πλέον ανερχόμενους tech house και techno Ισπανούς djs και παραγωγούς, δημιουργός των δισκογραφικών Infamous Recordings & Rats Lab, ο Danniel Selfmade, είναι καλεσμένος σε ένα ακόμα Deep Phase event από αυτά που έχει ξεκινήσει τη νέα σεζόν το club Steam. Μαζί του οι Mikee, Tech1ne και Mihais Stathopoulos. Είσοδος 8€, τιμή φιάλης 80€ ανά 4 άτομα.


Chris Liebing και Nicole Moudaber στην Ιερά Οδό
7 Νοεμβρίου
Η «Βασίλισσα» της techno Nicole Moudaber και ο «Mάγος» του underground Chris Liebing, θα μοιραστούν το booth της Ιεράς Οδού. Η μεν αποτελεί το αγαπημένο «παιδί» του Carl Cox και η resident dj των εβδομαδιαίων parties του στο Space της Ίμπιζα, ο δε έχοντας ιδρύσει τις περίφημες CLR και Spinclub Recordings, επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το γνωστό του show CLR Night. Τη σύμπραξη των Chris Liebing και Nicole Moudaber θα συμπληρώσουν οι resident djs του Blend, Mikee και Manolaco. Εισιτήρια από 20€. 


Hito στο Steam
14 Νοεμβρίου
Μια από τις πιο ιδιαίτερες φιγούρες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής, η Γιαπωνέζα Resident Dj των ENTER.Sake Events του Richie Hawtin, Hito, έρχεται στα decks του Steam για μια techno asian fusion μουσική εμπειρία. Η Hito φημίζεται για τον προσωπικό minimal και ambivalent ήχο της, τον οποίο «αντλεί» αποκλειστικά από βινύλια. Τη βραδιά της Hito στο Steam συμπληρώνουν οι Resident Djs του Blend, Mikee και Manolaco. Είσοδος: 13€.


Maceo Plex και Marcel Dettmann στην Ιερά Οδό
21 Νοεμβρίου
Το Blend και το six d.o.g.s ενώνουν τις δυνάμεις τους και φέρνουν επί σκηνής τους φουτουριστικούς tech ήχους του αμερικάνου Maceo Plex και την επιδραστική φιγούρα της σύγχρονης techno που ακούει στο όνομα Marcel Dettmann. Τίτλος του event «Dream don’t Sleep», και λογικά δύσκολα θα κοιμηθούμε μετά από μια τέτοια βραδιά. Το εισιτήριο κοστίζει 20€ και μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ. Μαζί τους οι MIkee και Manolaco.

Evolution: Tommy Four Seven και Axel Karakasis στο Βυρσοδεψείο
5 Δεκεμβρίου
Επιμένοντας στα σκληρά techno μονοπάτια, η ομάδα Evolution μετά από ένα ξεσηκωτικό πάρτι με τον Umek στις αρχές Οκτώβρη επιστρέφει δυναμικά με ένα ακόμα event, στο οποίο τα μέχρι στιγμής ονόματα που έχουν ανακοινωθεί είναι ο Tommy Four Seven, αναπόσπαστο κομμάτι της CLR του Chris Liebing, και ο «δικός μας» Axel Karakasis, εμβληματική φυσιογνωμία στην εγχώρια και διεθνή techno σκηνή. Τιμές εισιτηρίων και τα υπόλοιπα ονόματα του event αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. 

Τέλος, διπλό… χτύπημα για τους λάτρεις της χορευτικής μουσικής ετοιμάζεται στις 12 Δεκεμβρίου, οπότε ο μεν αργεντίνος εξπέρ Shall Ocin εμφανίζεται στο Steam, ξεκινώντας δυναμικά τη χειμερινή του ζεζόν, ενώ ο δε Paul Ritch αναλαμβάνει τα decks του six DOGS.





Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v