Ο Ηλίας Βρεττός αυτό το χειμώνα πάει...Αpotheke!

Η νέα άφιξη στα νυχτερινά δρώμενα της σεζόν ακούει στο όνομα Apotheke και φιλοξενεί on stage τον χαρισματικό Ηλία Βρεττό.
Ο Ηλίας Βρεττός αυτό το χειμώνα πάει...Αpotheke!

Η μεγάλη είδηση στα νυχτερινά δρώμενα της σεζόν που ξεκινάει είναι η δυναμική άφιξη του Ηλία Βρεττού στο Apothèke, στο χώρο όπου μεσουράνησε ένα από τα πιο θρυλικά αθηναϊκά hot spots, το Wild Rose. Ο πάλαι ποτέ «ναός» της διασκέδασης αναγεννιέται μέσω του Apothèke σε μία προσεγμένη μουσική σκηνή που αναμένεται να γίνει το στέκι του φετινού χειμώνα.


Ο Ηλίας Βρεττός κορυφώνοντας μια σειρά άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων τόσο στην Αθήνα όσο και στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις που αναμένεται να δώσει νέο αέρα στο live clubbing. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Τα τραγούδια του «Και πετάω ψηλά» και «Όλα τα ξέρω» κυριαρχούν όσο λίγα στο airplay των ραδιοφώνων, ενώ ο ίδιος δείχνει και δηλώνει πανέτοιμος να γίνει ο πρωταγωνιστής της νέας σεζόν.

To Apothèke βάζει το πιο δυνατό στοίχημα όσον αφορά τη διασκέδασή μας για τη σεζόν που ξεκινάει. Σ' αυτό το άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα συμμετέχουν οι Otherview, ο Γιάννης Παπαποστόλου και ο πιστός πλέον συνεργάτης του Ηλία Βρεττού, Dj και μουσικός παραγωγός του Λάμψη Fm 92.3, Νίκος Μάρκογλου.


Η πρεμιέρα του Apothèke είναι προγραμματισμένη για τις 23 Οκτωβρίου και αναμένονται πολλές εκπλήξεις...

Apotheke Live Clubbing
Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 10, Στοά Ζολώτα
Τηλ. Κρατήσεων: 210- 3626585 / 6988571461

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο
Τιμή φιάλης (ανά 6 άτομα): 120 ευρώ (Απλή) / 140 ευρώ (Special) / 160 ευρώ (Premium)
Μπουκάλι Κρασί: 45 ευρώ
Είσοδος με ποτό στο bar: 10 ευρώ



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v