Federico Aubele: Λάτιν χορευτική βραδιά στο Bolivar

Ο Αργεντίνος τραγουδοποιός Federico Aubele επιστρέφει στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση στο Bolivar.
Federico Aubele: Λάτιν χορευτική βραδιά στο Bolivar
Την Παρασκευή 21 Αυγούστου ο Αργεντίνος τραγουδοποιός Federico Aubele επιστρέφει στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση και μας υπόσχεται ένα ταξίδι στους ρυθμούς της Λατινικής Αμερικής με φόντο το εξωτικό τοπίο του Bolivar Beach Bar.

Federico Aubele
Ο κοσμοπολίτης Federico Aubele, γεννημένος στην Αργεντινή κάτοικος Βερολίνου, Βαρκελώνης και Νέας Υόρκης, συλλέγει εικόνες και εμπειρίες τις οποίες χρησιμοποιεί ως πηγή έμπνευσης και ως καινούρια χροιά στις αγαπημένες του μελωδίες.

Συνδυάζει στοιχεία που φαινομενικά φαντάζουν αδύνατα και τους δίνει νόημα. Κιθάρες, bandoneon και πνευστά με latin ρυθμούς, αλλά και στοιχεία από tango, bolero, reggae/dub, hip-hop, electro.

Έχει ήδη πέντε Albums στο ενεργητικό του, με την υπογραφη του Eric Hilton των Thievery Corporation και πάρα πολλές διεθνής εμφανίσεις όπως Montreal Jazz Fest, Lollapalooza, Treasure Island Music κ.λ.π.

Στην Ελλάδα έχει εμφανιστεί 2 φορές με τεράστια επιτυχία.Οι περισσότεροι τον έχουμε γνωρίσει μέσα από τα τραγούδια "Esta Noche" ,"La orilla" και "Tan Dificil".

Info:
Ώρα: 21:00
Είσοδος: 10€ με ποτό
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία παραλιακής 3η Καλαμακίου
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v