4 beach party για το σαββατόβραδο

Latin, rock, reggae και δυνατές house μελωδίες σε τέσσερα beach parties που μας προκαλούν να περάσουμε αυτό το Σάββατο χορεύοντας στις παραλίες της Αττικής.
4 beach party για το σαββατόβραδο
Live ροκιές στην αμμουδιά, δυνατά house tunes αλά Μύκονος, ρέγκε μουσικές στο Πόρτο Ράφτη και λάτιν βραδιές στη Βάρκιζα. Αυτό το Σάββατο, τριγυρνάμε στις ακτές της Αττικής με ένα μοχίτο στο χέρι και χορεύουμε στα πιο ωραία parties των beach bars της. 

Agent Greg στο Bolivar 
Το Bolivar Beach Bar υποδέχεται στα Dexx του τον ταλαντούχο Dj και παραγωγό Agent Greg στα Saturday Nights του, τον DJ που καθιερώθηκε ως resident στο Paradise Club της Μυκόνου και έπαιξε με τους David Guetta, Armin Van Buuren, Avicii, Erick Morillo και Swedish House Mafia.
Info: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, τηλ: 6970367684, έναρξη 21.00, είσοδος 7€ με ποτό ή μπύρα 

Latin beach party στο Mojito Bay 
Στον κλειστό κολπίσκο της Λομπάρδας, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, το Mojito Bay διοργανώνει δυνατά beach party κάθε Σάββατο, με καθαρά latin χαρακτήρα. Το λατινο-πάρτι ξεκινά νωρίς από τις 2 το μεσημέρι και συνεχίζεται ως αργά το απόγευμα, ενώ στη συνέχεια η διασκεδαστική ατμόσφαιρα παραμένει ως αργά. Η είσοδος είναι ελεύθερη και φυσικά… το μοχίτο ρέει άφθονο. Αν το επισκεφθείτε από το μεσημέρι, να θυμάστε ότι οι ξαπλώστρες στοιχίζουν 5€. 

Los Dos o Mas στο Πόρτο Ράφτη 
Οι «Los Dos o Mas» μάς διασκεδάζουν σε ρυθμούς reggae, ska, latin και world music, στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη, μια πρωτοβουλία του τοπικού δήμου με ελεύθερη είσοδο για ένα… τροπικό live σαββατόβραδο. Οι Los Dos O Mas, που σημαίνει «Οι δυο μας ή και περισσότεροι», είναι ένα συγκρότημα που ξεκίνησε την πορεία του τον Οκτώβριο του 2010, με επιρροές που ποικίλλουν και με ενσωματωμένο πάντα στη μουσική τους το ισπανικό στοιχείο.
Info: Παραλία Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη, στις 21.00, είσοδος ελεύθερη 

Still Unbroken στο Wet Beach Bar 
Με ένα live μας υποδέχεται αυτό το σαββατόβραδο το Wet Beach Bar της Αρτέμιδας: Οι Still Unbroken (Silvia Cardullo, Φωτεινός, Χρυσούλης, Δρακακάκης και Καϊλής) θα παίξουν ζωντανά κλασικές και southern ροκ μελωδίες, κομμάτια για «Lynyrd Skynard lovers and more trouble rockers».
Info: 25ης Μαρτίου 38, Λούτσα, τηλ: 6971897734, είσοδος ελεύθερη

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v