Άλικο café: Γιορτές με μουσικές αναμνήσεις

Το νέο αγαπημένο στέκι στου Ψυρρή μας προσκαλεί να περάσουμε τα βράδια των γιορτών στον φιλόξενο χώρο του, απολαμβάνοντας καλή ζωντανή μουσική.
Άλικο café: Γιορτές με μουσικές αναμνήσεις
Γιορτές με πορτογαλικά fado, με ανατολίτικα ρεμπέτικα, με μεσογειακές μελωδίες και μουσικές αναμνήσεις από όλο το φάσμα της μουσικής μας επιφυλάσσει το Άλικο.

Το νέο στέκι στου Ψυρρή, που στεγάζεται σε ένα μεγάλο φωτεινό διώροφο με όμορφη αυλή, μας προσκαλεί από νωρίς για καφέ, ρόφημα, φαγητό, ποτά, παιχνίδια και δρώμενα, και για την περίοδο των γιορτών, οργανώνει τρεις βραδιές με live μουσικές που θα μας ταξιδέψουν.

Μουσικό Μωσαϊκό την Πέμπτη 25/12 και κάθε Πέμπτη
Η Μαρία Κώτη, παρέα με τους Μιχάλη Νικόπουλο (λαούτο, μπουζούκι, μαντολίνο, φωνή), και Δημήτρη Κουκουλιτάκη (κιθάρα), μας προσκαλεί τις Πέμπτες στο Άλικο σε ένα ξεχωριστό μουσικό αντάμωμα που εμπεριέχει και αξιοποιεί όλα τα αγαπημένα μουσικά ακούσματά τους και συνθέτει ένα ενδιαφέρον και εμπνευσμένο μουσικό μωσαϊκό με πολλά χρώματα, μουσικές συνθέσεις και τραγουδαφηγήσεις από Ελλάδα, Κρήτη, Ισπανία, Τουρκία και Μεσόγειο. Μαζί τους το βράδυ των Χριστουγέννων ο Δημήτρης Ζαχαριουδάκης (κιθάρα, τραγούδι).
Επιβάρυνση για το live 2 € κατ’ άτομο
Ώρα έναρξης 22.00

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου
Κατερίνα Παλαιοθοδώρου, «Σαν άνθη κερασιάς»
Η τραγουδοποιός Κατερίνα Παλαιοθόδωρου θα παρουσιάσει μαζί με τους μουσικούς της τραγούδια που επέλεξαν ένα-ένα «από τον κήπο των συναισθημάτων
και της καρδιάς». Ρυθμοί, μελωδίες αλλά και απρόσμενες στιγμές, τραγούδια γιορτινά μα και τρυφερά που ανθίζουν ακόμα… Η Κατερίνα και οι συνεργάτες της έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις και σας περιμένουν να το τραγουδήσετε παρέα.
Κατερίνα Παλαιοθόδωρου: τραγούδι
Νίκος Παπαδόπουλος: κιθάρα ακουστική, ηλεκτρική
Θάνος Κολοκυθάς: μπάσο
Κωστής Στεφόπουλος: κρουστά, φυσαρμόνικα, φλογέρα
Ώρα έναρξης 22.30
Επιβάρυνση για το live 2 € κατ’ άτομο

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου
Kalliroi & le FadoRebetiko Project
Η τραγουδίστρια Καλλιρρόη Ραουζαίου έρχεται από τη Μασσαλία με τρεις γάλλους δεξιοτέχνες μουσικούς, τον κιθαρίστα Jérémie Schacre, τον μπουζουκίστα Jean-Marc Gibert και τον κοντραμπασίστα Nicolas Koedinger για μία μουσική βραδιά Φάδο, Ρεμπέτικου και γαλλικής τζαζ.
Ώρα έναρξης 21.30
Επιβάρυνση για το live 2 € κατ’ άτομο

Άλικο
Αγίου Δημητρίου 16
Ψυρρή
2103253272 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v