ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

Ξαναβγαίνουμε Αθήνα για φαγητό με 10€!

Η πρωτοβουλία «Βγαίνουμε Αθήνα» κάθε Τρίτη επιστρέφει στον δήμο Αθηναίων, προσφέροντας καφέ με 2€, ποτό με 5€ και πλήρες γεύμα με 10€ σε καταστήματα του κέντρου.

Ξαναβγαίνουμε Αθήνα για φαγητό με 10€!

Ο δήμος Αθηναίων από την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου και κάθε Τρίτη επιστρέφει με την πρωτοβουλία «Βγαίνουμε Αθήνα». Χάρη στη συνεργασία του με τις επιχειρήσεις εστίασης της πόλης, απολαμβάνουμε καφέ, γευόμαστε πρωτότυπα μενού και συνεχίζουμε για ποτό σε δημοφιλή μπαρ της πόλης, με τιμές απολύτως ελκυστικές.

Συγκεκριμένα, τα συνεργαζόμενα με τη δράση café, bar και εστιατόρια του κέντρου θα προσφέρουν κάθε Τρίτη καφέ με 2€, ποτό με 5€, πλήρες ατομικό μενού με 10€ και φιάλη κρασί με 12€.

Το πρόγραμμα διαρκεί όλη την ημέρα, ενώ σημειώνεται πως το κάθε κατάστημα προσφέρει δικό του μενού και πως η τιμή των 2€ περιλαμβάνει όλους τους καφέδες.

Η δράση φιλοδοξεί να τονώσει την κίνηση και την οικονομία στο κέντρο της πόλης, ενώ στόχος είναι η επέκταση της πρωτοβουλίας και σε άλλες επιχειρήσεις, όπως καταστήματα τροφίμων και να καθιερωθεί η Τρίτη ως η μέρα την οποία οι Αθηναίοι και οι επισκέπτες της πόλης θα μπορούν να βρουν προϊόντα και υπηρεσίες με χαμηλό κόστος. 

Δείτε τα café και τα εστιατόρια που συμμετέχουν στη δράση εδώ – μέχρι στιγμής υπάρχουν 37 επιχειρήσεις στη λίστα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα"

Ισπανική παροιμία

  • 1768 - Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια Britannica
    1903 - Η Κυβέρνηση Γεωργίου Θεοτόκη, αναλαμβάνει, στις 6 Δεκεμβρίου 1903 την εξουσία από την απερχόμενη Κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη
    1936 - Θεμελίωση του Σισμανογλείου Νοσοκομείου
    η ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Νικολάου (270 - 6 Δεκεμβρίου 343), επισκόπου στα Μύρα της Λυκίας]

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v