Barometro: Το Βερολίνο… στον Άγιο Δημήτριο

Ένα σούπερ ατμοσφαιρικό μπαράκι φιλοξενεί ακουστικές συναυλίες, DJ sets και εκθέσεις φωτογραφίας, μιαν ανάσα από το μετρό του Αγίου Δημητρίου.
Barometro: Το Βερολίνο… στον Άγιο Δημήτριο
Μιαν ανάσα από το μετρό του Αγίου Δημητρίου, το Barometro είναι ένα πανέμορφο μπαρ παύλα café παύλα συναυλιακός και εκθεσιακός χώρος, με βιομηχανικό design και ρετρό πινελιές στη διακόσμησή του. DJ sets, εκθέσεις φωτογραφίας, εικαστικές εγκαταστάσεις και ακουστικές συναυλίες είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα events που φιλοξενεί.

Τα πρωινά, αλλά και τα μεσημέρια και τα απογεύματα –γενικά τις… ώρες του καφέ, όπως λένε οι ιδιοκτήτες– οι μεγάλοι μοναστηριακοί του πάγκοι, με παροχή ρεύματος για το laptop σας και γρήγορο internet, προσφέρονται για… κοπάνες από τη δουλειά.

Κι όταν πάρει να βραδιάζει, δοκιμάζουμε σπιτικά signature cocktails, σπάνιες ποικιλίες ουίσκι και ρούμια απ’ όλο τον κόσμο. Τα συνδυάζουμε όλα αυτά με μικρά νόστιμα σνακ που ετοιμάζονται επιτόπου με βάση φρέσκιες πρώτες ύλες.

Όσο για τη μουσική; Swing, electro και rock’n’roll παντρεύονται με την τζαζ, δημιουργώντας λίγη ακόμα ατμόσφαιρα.



Τι τρέχει αυτές τις μέρες στο Barometro;
- Συνεχίζεται η έκθεση φωτογραφίας «Λεπτομέρ(η)ες» του Ιωσήφ Φώσκολου μέχρι και την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου.
- Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη οι μουσικές επιλογές κινούνται σε electro / world / rock / cinema ήχους.
- Την Πέμπτη 30/10 ο Dj Monkey (Δημοσθένης Μαρμαράς) σε ένα jazz / funk / rock & roll dj set. (από τις 21:00)
- Την Παρασκευή 31/10 o Κοσμάς Δεβελέγκας, ραδιοφωνικός παραγωγός του PEPPER 96.6 στα decks για ένα groovy dj set. (από τις 22:00)
- To Σάββατο 1/11 ο dj Σkyfic (Στέφανος Καράβολας) σε ένα nu jazz / glitch hop / electro swing / liquid drum & bass dj set. (από τις 22:00)

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα στη σελίδα τους στο Facebook

Info:
Barometro
Υψηλάντου 3, Μετρό Αγ. Δημητρίου, τηλ.: 210 9733223
Καθημερινά από τις 9:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v