Χορός το Σαββατόβραδο: 4 πάρτι και Dj sets

Indie parties, επετειακά events και χορευτικές βραδιές μας κρατούν συντροφιά και μας ξεσηκώνουν αυτό το Σάββατο.
Χορός το Σαββατόβραδο: 4 πάρτι και Dj sets
Για ακόμα ένα Σάββατο επιλέγουμε να μην κάτσουμε μέσα και να βγούμε… παγανιά σε μπαράκια και αγαπημένα στέκια της πόλης τα οποία μας επιφυλάσσουν χορευτικά events για κάθε γούστο. 

Fresh and Yellow party στο ΦΟΥΑΡ
Το Fresh and Yellow party επιστρέφει στο ΦΟΥΑΡ και μας προσκαλεί όλους για ένα δυνατό indie party, με τις πιο συναρπαστικές επιλογές της indie σκηνής των τελευταίων δεκαετιών. Στο πλατό ο Χρήστος Μήλιος και ο Dj KillBill. Το πάρτι ξεκινά στις 23:00 με ελεύθερη είσοδο. 

5 years six d.o.g.s
Το αγαπημένο στέκι της Αβραμιώτου κλείνει μια πενταετία ζωής και το γιορτάζει όπως του αρμόζει: με ένα μεγάλο διήμερο πάρτυ που θα αποπειραθεί να συμπυκνώσει ολόκληρη τη δημιουργική τρέλα αυτών των 5 ετών. Το Σάββατο ορισμένοι από τους πιο αγαπημένους του συνεργάτες, DJs και παραγωγοί θα αναλάβουν να του ευχηθούν «χρόνια πολλά» από decks και από σκηνής, ξεκινώντας στις 22.00 ακριβώς. Είσοδος ελεύθερη. 

Athens Calling Vol.3 στο LOFT
Αυτό το Σάββατο, το νέο LOFT παρουσιάζει το τρίτο κατά σειρά Athens Calling και προσκαλεί στα dexx τον αγαπημένο dj / producer V SAG γνωστό σε Ελλάδα και εξωτερικό για τις εξαιρετικές παραγωγές του και τα uplifting dj set tou. Παράλληλα, το clue της βραδιάς είναι η Miss Diamond σε ένα live show σε πλήρη αλληλεπίδραση με το κοινό, που θα θυμήσει παλιές καλές εποχές clubbing και fun. Το line up συμπληρώνει ο John Kakavelakis, ο οποίος και αναλαμβάνει το “άνοιγμα” αυτής της special βραδιάς. Είσοδος ελεύθερη.

Return of the clubbing Era στο Second Skin
Ο Γιώργος Φακίνος στήνει ένα EBM/industrial/electro set στον χώρο του Second Skin όπως μόνο εκείνος ξέρει, έχοντας συντροφιά του τον Πάνο Παναγιωτάκο για ένα Goth/Dubstep set. Είσοδος 5€ με μπύρα/κρασί/Monster. Στη βραδιά θα συμμετέχουν και οι alternative electr-άδες Cyferdyne, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ και θα διαθέσουν δωρεάν CD στο κοινό. Το event ξεκινά στις 19:00.

Ν.Γ.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v