Πέντε Dj sets για χορό το Σαββατόβραδο

To πρώτο σαββατόβραδο του φθινοπώρου γεμίζει με μπόλικο χορό μέσα από πέντε μοναδικά Dj Sets σε ισάριθμα μαγαζιά της πόλης.
Πέντε Dj sets για χορό το Σαββατόβραδο
Έχοντας και επίσημα μπει σε φθινοπωρινό mood, θα περίμενε κανείς τα Σαββατόβραδά μας να περιορίζονται στο τρίπτυχο σπίτι-κρασί-ταινία. Για αυτό το Σάββατο όμως, προτείνουμε έξοδο και χορό και η αλήθεια είναι ότι τα μαγαζιά της Αθήνας μας προσφέρουν αρκετές εναλλακτικές γι’ αυτό.

Επιλέξαμε λοιπόν πέντε ξεσηκωτικά Dj Sets για να χορέψουμε… φθινοπωρινά.

Ricardo Vilallobos στο Acro
Ιερά Οδός 7-12, Γκάζι
Το Blend συνεχίζει τη νέα σεζόν που εγκαινιάστηκε με το υπερεπιτυχημένο M-nus Showcase Athens του Σεπτεμβρίου μ’ έναν καλλιτέχνη που συνεχίζει να γράφει ιστορία στα δρώμενα της techno σκηνής. Ο Ricardo Villalobos, ο ηγέτης του minimal techno και microhouse ήχου, ένα από τα πιο ασυμβίβαστα πνεύματα της ηλεκτρονικής μουσικής, έρχεται στην Αθήνα για ένα special set στον χώρο του Acro στην Ιερά Οδό. Προπώληση εισιτηρίων: 25€. Περισσότερα εδώ.

Yes It Does!! Sure It Does!! presents Matt Walsh στο Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, τηλ.: 210 3425335

Η ομάδα που διοργανώνει μερικά από τα πιο επιτυχημένα dance parties της πόλης επιστρέφει στο Ρομάντσο της οδού Αναξαγόρα, για το δεύτερο πάρτι της σαιζόν. Καλεσμένος τους στα decks είναι αυτή τη φορά ο Matt Walsh, dj και παραγωγός από το Λονδίνο, του οποίου το άστρο ανέτειλε στα μισά της προηγούμενης δεκαετίας ως resident του θρυλικού T-Bar στο Λονδίνο, guest σε πολλά καλά events εντός και εκτός Αγγλίας, αλλά και ως παραγωγός με κυκλοφορίες σε labels όπως η Turbo records και η Kill the dj. Το πάρτι ξεκινά στις 23.30 και η είσοδος είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

10 χρόνια Pop Up
25ης Μαρτίου 13, Πλ. Νέας Σμύρνης, τηλ.: 6946658700
Το αγαπημένο μας μπαρ στη Νέα Σμύρνη (το Pop Up με τα φοβερά κοκτέιλ) γιορτάζει τα δέκατα γενέθλιά του, με ένα τριήμερο εκδηλώσεων, που κορυφώνονται απόψε Σάββατο σε ένα Electronic Outdoor Day, το οποίο ξεκινά από νωρίς (στις 17.00) και διαρκεί μέχρι τις… μεγάλες πρωινές ώρες. Τα decks του αναλαμβάνουν κατά σειρά οι Δ.Δ., Nec Sfs, Pascal, Raise, Romylos, Cleopatra Fyntanidou, John Dalagelis, Marsha, Nick Devon, X.Fargone, Samm, Kaysoldier, SundayBest και Acido. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

6 Years Second Skin Club
Δαμοκλέους 8, Γκάζι, τηλ.: 6981763095
Κι άλλα γενέθλια έχει αυτό το Σαββατόβραδο! Το Second Skin του Γιώργου Φακίνου γίνεται έξι χρονών, και το γιορτάζει με ένα extra large party, με ελεύθερη είσοδο. Τις μουσικές επιλέγουν οι George Fakinos, John Mantonanakis, MOD, Rammlied, Geo Kar, Paul Philippou, Fanis S, Anthony David, George X Tyrrant, ενώ στο Red Room θα βρίσκονται οι Dr. D και Hakos Pervanidis. Περισσότερα εδώ.

Eric Sneo στο Maze
Ορφέως 182, Βοτανικός, τηλ. 6943074329
Το dance club του Βοτανικού κλείνει μια πολύ επιτυχημένη σαιζόν, συνδιοργανώνοντας με την Evolution ένα μεγάλο πάρτι, με καλεσμένο τον σπουδαίο Γερμανό Dj και παραγωγό Eric Sneo σε ένα ιδιαίτερο dance event, που ενσωματώνει ενσωματώνει ακουστικά και ηλεκτρονικά όργανα όπως e-drums, e-accordeon, κρουστά και didgeridoo. Μαζί του στα decks οι A. Metz, Rena και Simos Ares. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ οι πόρτες ανοίγουν στις 23.00. Περισσότερα εδώ https://www.facebook.com/events/256672594521305/?fref=ts
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v