Τα καλύτερα πάρτι του Σαββατόβραδου

Disco και house, indie και αφρικάνικοι ρυθμοί, gothic και electro μπλέκονται σε ένα μουσικό γαϊτανάκι σε επτά σπουδαία πάρτι που συμβαίνουν απόψε στην Αθήνα.
Τα καλύτερα πάρτι του Σαββατόβραδου
της Ηρώς Κουνάδη

Είναι ιδέα μας, ή κάθε χρόνο με το που πιάσει λίγη δροσιά είναι σαν κάποιος να ξύπνησε τα μπαράκια της πόλης, και να μην προλαβαίνουμε να αποφασίσουμε σε ποιού το πάρτι θα πρωτοπάμε; Από dance και house μέχρι synthια και αφρικάνικα beats, ορίστε επτά σπαρταριστά πάρτι που διεκδικούν την προσοχή σας απόψε το βράδυ.

2 Girls One Sub στο Σπιρτόκουτο
Κειριαδών 15, Κάτω Πετράλωνα

Οι ιθύνοντες του αγαπημένου μας στεκιού στα Κάτω Πετράλωνα μας διαβεβαιώνουν ότι «δεν είναι αυτό που νομίζουμε». Δύο… DJισσες αναλαμβάνουν τα decks του Σπιρτόκουτου και υπόσχονται να μας κάνουν να χορέψουμε σε indie, alternative, synth και grunge ρυθμούς. Η είσοδος είναι (πάντα) ελεύθερη, το ποτό κοστίζει 5€ και το κοκτέιλ 6€.

Dance To The Indieground στο Φουάρ
Μητροπόλεως 72, Μοναστηράκι

Στην αγαπημένη μας άφιξη της περασμένης σαιζόν, το εντυπωσιακό Φουάρ, οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού Indieground επιλέγουν μουσικές από τους Beatles στους Black Angels και από εκεί στους Kings και Ty Segall. Η είσοδος είναι ελεύθερη και τα (πολύ καλά) κοκτέιλ κυμαίνονται στα 8€.

Kormoranos Birthday Party στο Six D.O.G.S.
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Ο Κορμοράνος γιορτάζει τα 12 χρόνια λειτουργίας του, ακριβώς δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη του διοργάνωση στην Αθήνα, στις 27 Σεπτεμβρίου του 2002 στο ανακαινισμένο gig space του six d.o.g.s, σε ένα πάρτυ γενεθλίων με επίτιμο καλεσμένο τον Girl Unit, με τον βρώμικο, ψυχρό, σκοτεινό, πρωτοποριακό και άκρως χορευτικό ήχο της Night Slugs. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το μπαρ, ενώ για το gig space κοστίζει 5€. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Section X Opening Fiesta
Λεωφόρος Κηφισού 38, Κολωνός (δίπλα από τα Κτελ)

Το ολοκαίνουριο, καθαρόαιμο dance club της πόλης εγκαινιάζει την σαιζόν του με ένα μεγάλο house party, με επίτιμο προσκεκλημένο τον Τούρκο DJ Tarkan. Μαζί του στα decks οι V-Sag, Alexandra McKay, Romylos καθώς και οι Musiclover, Dimos K, Shmidt & Drosis, Antoni Bios και Billy Athan. Η είσοδος κοστίζει 5€. Περισσότερα εδώ.

Déjà vu στο Meteorit
Νίκης 11, Σύνταγμα

Οι Amateurboyz παρουσιάζουν ένα… déjà vu event κατευθείαν από το μέλλον. Τι σημαίνει αυτό; Ότι προσκαλούν τον Αυστραλό Andras Fox και τον Χρήστο Κόντο να αναλάβουν τα decks στη ρώσικη ντίσκο Meteorit, ανακατεύοντας την Disco με την House σε ένα απόλυτα χορευτικό αποτέλεσμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη, και τα ποτά κοστίζουν 5€. Περισσότερα εδώ.

Analog Africa vs Teranga Beat στο Some Bizzare
Σοφοκλέους 7-9 (εντός στοάς)

Το αίθριο του sui generis Some Bizarre πλημμυρίζει τροπικούς και αφρικανικούς ήχους, καθώς τα decks αναλαμβάνουν για ένα βράδυ οι ιδιοκτήτες δύο εκ των σπουδαιότερων reissue labels στον πλανήτη, ο Samy Ben Redjeb (Analog Africa) και ο Αδαμάντιος Καφετζής (Teranga Beat). Η είσοδος είναι ελεύθερη. Περισσότερα εδώ.

Last Chance + Death Disco Society στο Death Disco
Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή

Το Death Disco κάνει το επίσημο new season opening party του διοργανώνοντας μια βραδιά όπου το Last Chance party του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου συναντιέται με το team του Death Disco Society για να μας χαρίσουν έναν μοναδικό dark wave, electro, gothic, indie, 80's πάρτι. Η είσοδος κοστίζει 5€ με μπύρα ή κρασί. Περισσότερα εδώ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v