Mano le Tough: Deep House στο Bolivar

Την Παρασκευή 29 Αυγούστου o παγκοσμίου φήμης DJ και παραγωγός Μano Le Tough είναι καλεσμένος στα deck του Bolivar για ένα deep house – modern techno set.
Mano le Tough: Deep House στο Bolivar
Mε μουσικές από την cosmic disco, deep house και modern techno o διεθνούς φήμης ιρλανδός DJ και παραγωγός Μano Le Tough επισκέπτεται το Bolivar Beach Club την Παρασκευή 29 Αυγούστου.

Ο Ιρλανδός με το πλούσιο μουσικό background βρήκε επαγγελματικό καταφύγιο στη μητρόπολη της underground ηλεκτρονικής μουσικής, το Βερολίνο, όπου συνεργάζεται με labels όπως οι Permanent Vacation και Internasjonal, ενώ τα κομμάτια του εκτιμήθηκαν και μιξαρίστηκαν από ονόματα όπως αυτά των Aloe Blacc, Midnight Magic, Flowers and Sea Creatures, Tensnake, Chateau Flight και Azari & III. Το Passion beat, το μηνιαίο πάρτι που διοργανώνει στο Loftus Hall, έχουν τιμήσει με την παρουσία τους οι Nicolas Jaar και John Talabot, ενώ ο ίδιος έχει βρεθεί στα decks σπουδαίων χώρων και φεστιβάλ, όπως το Panorama Bar και το Sonar της Βαρκελώνης.

Μαζί του θα είναι special guest ο Έλληνας Nick Devon, ο οποίος μετρά περισσότερα από 15 χρόνια στην ηλεκτρονική dance σκηνή, με πολλές κυκλοφορίες μουσικών στην ηλεκτρονική και progressive σκηνή.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Τιμή εισιτηρίου: 5€.
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος / Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι - Λεωφορεία παραλιακής 2η Καλαμακίου. Πληροφορίες: 697 0367 684 / Facebook: Bolivar Beach Bar /
www.bolivarbeachbar.com  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v