Πέντε μέρη για χαλαρό ποτό δίπλα στη θάλασσα

Όμορφη ατμόσφαιρα, θαλασσινό αεράκι, χαλάρωση. Απολαμβάνουμε το ποτό μας σε πέντε παραθαλάσσιες διευθύνσεις στην Αττική.
Πέντε μέρη για χαλαρό ποτό δίπλα στη θάλασσα
Μπορεί τα πρώτα «καλό χειμώνα» να έχουν ήδη ξεκινήσει να αχνοακούγονται από δω και από εκεί, όμως για εμάς το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει. Ή τουλάχιστον αρνούμαστε να δεχτούμε ότι έχει τελειώσει.

Επειδή όμως ενδεχομένως οι διακοπές μας να τελείωσαν, βγήκαμε… παγανιά αναζητώντας μέρη στην Αττική όπου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το χαλαρό μας ποτό σε όμορφη ατμόσφαιρα και – φυσικά – κοντά στη θάλασσα. 

Balux Café Seaside
Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, τηλ: 2108940566 

Για ακόμα μια χρονιά το αγαπημένο spot των Νοτίων Προαστίων μας κρατά δροσερή συντροφιά με την υπέροχη θέα στη θάλασσα, επιβεβαιώνοντας τη ρήση «το καλό πράγμα αντέχει στον χρόνο». Ο χώρος του Balux έχει αναδιαμορφωθεί πλήρως σε σχέση με πέρυσι, με τα τραπεζάκια του να είναι ό,τι πρέπει για χαλαρό ποτάκι ή cocktail σε εξίσου χαλαρή ατμόσφαιρα μετά τις βουτιές σας. Επισκεφθείτε το πριν δύσει ο ήλιος για να απολαύσετε ένα ηλιοβασίλεμα με… τα όλα του. Το ποτό κοστίζει 8€ και το cocktail 10€. 

Skipper’s Yacht 'n Roll Bar
Μαρίνα Αλίμου, τηλ.: 21 0988 0282

Κρατά εδώ και χρόνια τα σκήπτρα του «ήσυχου κομματιού» της Παραλιακής και παραμένει ιδανικό για τους απογευματινούς καφέδες μας, τα after office κοκτέιλ με φόντο τα πολυτελή γιωτ της μαρίνας που το φιλοξενεί αλλά και τη ρομαντζάδα των πρώτων ραντεβού. Τα ξύλινα τραπεζάκια του απλώνονται στο «κατάστρωμά» του δίπλα στη θάλασσα, και φωτίζονται το βράδυ από χαριτωμένα φαναράκια, ενώ οι μουσικές κινούνται σε mainstream rock μονοπάτια. Οι τιμές του ποτού κυμαίνονται στα 7-8€ 

Moorings
Μαρίνα Βουλιαγμένης, τηλ: 21 0896 1310

Δίπλα στην παραλία της Βουλιαγμένης και μπροστά από τη Μαρίνα του Λαιμού, το Moorings διαθέτει καταπληκτική, πανοραμική θέα στη θάλασσα, πολυτελές περιβάλλον, αλλά και εξαιρετική διεθνή κουζίνα (σε τιμές περί τα 35-45 ευρώ κατ’άτομο). Το café bar restaurant της Βουλιαγμένης αποτελεί κορυφαία επιλογή για ρομαντικές καταστάσεις, αλλά και για «χαλαρουΐτα» σκηνικά συνοδεία των πολύ καλών cocktails του roof garden. To απλό ποτό κοστίζει 7.5€ και τα cocktails 9-10€.

Πισίνα
Ακτή Θεμιστοκλέους 25, τηλ.: 210 4511324

Θέα στην πισίνα ή θέα στη θάλασσα; Εσείς θα επιλέξετε τι σας ταιριάζει καλύτερα, αλλά όπως και να έχει το θρυλικό αυτό all day spot του Πειραιά προσφέρει εδώ και δεκαετίες μια πρώτης τάξης επιλογή για ποτάκι με… διπλή θέα. Πιάστε θέση σε κάποιο από τα τραπέζια της, παραγγείλετε το ποτό ή το cocktail σας, συνοδέψτε το με κάποια από τις επιλογές του μενού και χαλαρώστε απολαμβάνοντας το γαλάζιο και μπλε φόντο. Το απλό ποτό κοστίζει 7€ και τα cocktails 8,5-9€. 

Nissakia Surf Club
Παραλία Αρτέμιδας, τηλ: 22940 26323

Μην σας παραξενεύει το όνομα, εδώ δεν θα έρθετε – μόνο – για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στα water sports, αλλά θα χαλαρώσετε δίπλα στο κύμα θα απολαύσετε νόστιμη American style κουζίνα, θα χαζέψετε surfers και θα απολαύσετε το ποτό – cocktail σας υπό τους ήχους της θάλασσας μέχρι και τις 2 τα ξημερώματα, όταν το Nissakia δίνει ραντεβού με τους θαμώνες του για το επόμενο πρωί για χαλαρό καφεδάκι στις ξαπλώστρες του. Τα ποτά κοστίζουν 5-6€ και τα cocktails 7€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v