Guy Gerber: Beach House Party στο Bolivar

Ο Ισραηλινός Guy Gerber καταφτάνει στο Bolivar για ένα Beach House Party με ξεσηκωτικές progressive house μουσικές.
Guy Gerber: Beach House Party στο Bolivar
To Bolivar συνεχίζοντας το ταξίδι του από την Ακτή του Ήλιου και γράφοντας την δική του πορεία στην διασκέδαση, φέρνει στην Αθήνα την πανίσχυρη δύναμη της progressive house, από το Τελ Αβίβ/Ισραήλ, Guy Gerber.

Guy Gerber
Ο Guy έχοντας επιρροές από συγκροτήματα όπως Joy Division και My Bloody Valentine συνδυάζει techno στοιχειά με minimal αποχρώσεις και μελωδικά περάσματα που μέσα από μια σειρά από παράγωγες του καταλαβαίνει κάνεις για τη αυτή την στιγμή είναι ένας από τους καλλιτέχνες που παρουσιάζει τις live εμφανίσεις του καλύτερα clubs και μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου.

Πολύ γνωστός για τις κυκλοφορίες του σε εταιρίες όπως η Cocoon records του Sven Vath, Bedrock records, ιδιοκτήτης του περίφημου label με την ονομασία Supplement Facts. Αναδείχτηκε επίσης στην κορυφαία δεκάδα των djs από το έγκυρο και δημοφιλές site ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής Resident Advisor.

Τέλος απρόσμενη συνεργασία πρόεκυψε ύστερα από πρόταση του ιερού τέρατος της hip hop σκηνής P.DIDDY, με τον όποιο συνεργάζονται στο στούντιο του τελευταίου στο Los Angeles κάνοντας αρκετές διασκευές. Ο Gerber καπετάνιος της καλλιτεχνικής ελευθερίας όπως και πάντα ήθελε να είναι, μας φέρνει το νέκταρ από τις μοναδικές τάσεις του διεθνούς clubbing όπως του Fabric/Λονδίνο , Panorama/Βερολίνο, Amensia/Ibiza, Cocoon/Φρανκφούρτη.

Τo intro και outro της βραδιάς αναλαμβάνουν ο Αδριανός Παπαδέας και ο resident του Blend Athens, Manolaco.

DOORS OPEN 21:00 Η.R.S.
ΤΙΜH ΕΙΣΙΤΗΡΙOY: 5 ευρώ


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v