Η έξοδος του Σαββάτου: Θάλασσα, παιχνίδι και θέατρο

Αυτό το Σάββατο, κάνουμε την καθιερωμένη βουτιά στη θάλασσα, ξαναγινόμαστε παιδιά στο Holiday Park και απολαμβάνουμε θεατρικό γέλιο στο Φεστιβάλ Αθηνών.
Η έξοδος του Σαββάτου: Θάλασσα, παιχνίδι και θέατρο
Βουτιά σε γαλανά νερά, διασκέδαση με τα παιδιά και όμορφες στιγμές στο Ηρώδειο, που φιλοξενεί απολαυστική θεατρική κωμωδία, έχει το πρόγραμμά μας για αυτό το Σάββατο, το οποίο φιλοδοκούμε να γεμίσουμε με την δροσιά και την διασκέδαση που μας στέρησε ο καύσωνας τις προηγούμενες ημέρες της εβδομάδας.

Βουτιές και διακοπές… στην πόλη
Όσοι έχουν λιλιπούτεια μέλη στην οικογένειά τους, θα χαρούν να μάθουν πως μπορούν να τους προσφέρουν αίσθηση «γεμάτων» διακοπών, χωρίς καν να φύγουν από την πόλη. Ξεκινάμε την ημέρα με μια οικογενειακή επίσκεψη στο Athens Holiday Park, έναν γιγάντιο χώρο στο MEC Παιανίας, που φιλοδοξεί να αποτελέσει το καταφύγιο των παιδιών και των συνοδών τους που ψάχνουν κλίμα νησιού, θαλασσινών παιχνιδιών, δράσης και δροσιάς στην Αττική, μιας και οι διακοπές ακόμη αργούν.



Εδώ θα βρείτε μια τεράστια παιχνιδοχώρα υπό σκιάν με δεκάδες πρωτότυπα παιχνίδια για κάθε ηλικία, από αθλητικές εγκαταστάσεις και ψυχαγωγικές δράσεις μέχρι relaxing zone με café και εστιατόρια για να ανακτήσετε δυνάμεις. Μίνι γκολφ, ποδόσφαιρο, πινγκ πονγκ, bowling, Paintball, rollers, ποδηλασία, τραμπολίνο και μια «Ζώνη Party» για χορό θα γεμίσουν την ημέρα τους με συγκινήσεις. Ο χώρος λειτουργεί από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, το εισιτήριο στοιχίζει 10€ για τα παιδιά και 5€ για τους γονείς την πρώτη φορά που θα το επισκεφθείτε, 50% φθηνότερα την δεύτερη και εντελώς δωρεάν την τρίτη φορά. Μάθετε περισσότερα εδώ

Αφού χορτάσετε παιχνίδι και… κάψετε τις θερμίδες των εδεσμάτων και των γλυκισμάτων από το “Food Zone” του Πάρκου, μπορείτε να συνεχίσετε την διαδρομή σας με… ακόμη περισσότερη αίσθηση καλοκαιριού. Πάρτε τον δρόμο προς τα κοντινά Μεσόγεια, λίγο μετά το Μαρκόπουλο, όπου ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά θα συναντήσετε την παραλία Κακιά Θάλασσα. Ιδιαίτερα καθαρή, με ψιλό βότσαλο στην παραλία, άμμο μέσα στο νερό και σχετική οργάνωση που σας δίνει την επιλογή ξαπλώστρας ή ελεύθερου «αράγματος», ενδείκνυται για οικογένειες και ασφαλείς βουτιές για όλα τα μέλη τους.

Μια νύχτα στο Ηρώδειο 



Μετά την απαραίτητη ξεκούραση από τις ημερήσιες «διακοπές», το σαββατόβραδο παίρνουμε τον δρόμο προς τα «πόδια» της Ακρόπολης και βρίσκουμε δροσερό θεατρικό καταφύγιο στο Ηρώδειο, όπου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, ανεβαίνουν τα «Παντρολογήματα» του Νικολάι Γκογκόλ. Ένας αναποφάσιστος, νωθρός και άτολμος εργένης σκέφτεται επιτέλους να παντρευτεί. Σύμφωνα με τις συνήθειες της εποχής προσλαμβάνει μια προξενήτρα. Ένας επιστήθιος φίλος του υπερθεματίζει ως προς την καταλληλότητα της νύφης. Η συνάντηση στο σπίτι της μέλλουσας συζύγου όπου καταφθάνουν και άλλοι απίθανοι υποψήφιοι καταλήγει σε φιάσκο. Σκηνοθετεί ο Γιάννης Μπέζος και ερμηνεύει ο ίδιος μαζί με τους Ναταλία Τσαλίκη και Χρήστο Λούλη. Η παράσταση ξεκινά στις 21.00 και τα εισιτήρια από τα 15€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v