Athens Holiday Park: Fun park ως τον Σεπτέμβριο

Δεκάδες παιχνίδια, χορός, άθληση, λιχουδιές, πάρτι και καλοκαιρινές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια μας περιμένουν από τον Ιούνιο στο MEC Παιανίας.
Athens Holiday Park: Fun park ως τον Σεπτέμβριο
Για αυτούς που δεν έφυγαν διακοπές. Για αυτούς που επέστρεψαν από τις διακοπές. Για αυτούς που περιμένουν τις διακοπές. Για αυτούς που θέλουν να κάνουν διακοπές… στην Αθήνα, το μεγαλύτερο Πάρκο Διακοπών επιστρέφει και φέτος στην πόλη.

Τα σχολεία τελειώνουν και είναι ώρα για τα παιδία… να παίξει, κάτι που μπορεί να κάνει και με το παραπάνω στο Athens Holiday Park, όπου θα μπορέσουν να απολαύσουν 20 αθλήματα και δεκάδες παιχνίδια, με ένα μόνο εισιτήριο.

Μια τεράστια παιχνιδοχώρα με πάνω από 40 πρωτότυπα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, με κύριο άξονα, φέτος, τις αθλητικές και ψυχαγωγικές δράσεις, με μεγάλη ποικιλία αθλημάτων για όλες τις ηλικίες, αλλά και όλα τα «παραδοσιακά» παιχνίδια καθώς και ένα απολαυστικό Relax area θα φιλοξενούνται κάτω από το στεγασμένο, πλήρως κλιματιζόμενο, απόλυτα ασφαλές και τεράστιο (13.000 τ.μ.) πάρκο που ανοίγει τις πύλες του στις 7 Ιουνίου.

Περιπλανηθείτε στις 3 ειδικές περιοχές του πάρκου
Διασκεδάστε στο Fun Area με 20 παιχνίδια, κλασικά και δράσης: Mega παιδότοπος, wipe οut, carousel, ποδήλατα νερού, super cross, διαστημόπλοιο, super και mini slide τραινάκι, συγκρουόμενα, στίβος μάχης, σκοποβολή, ψάρεμα, ιππόδρομος, baby Kart, pedalboats και πολλά άλλα σας περιμένουν για ....βουτιές στο παιχνίδι.

«Ιδρώστε τη φανέλα» στο Sports Area με 20 αθλήματα - πολλά από αυτά πρωτότυπα και μοναδικά - που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στο Πάρκο: Μίνι γκολφ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πινγκ πονγκ, street bowling, foam ακόντιο, στόχος paintball, μεγάλη πίστα rollers αλλά και ποδηλατοδρόμιο μήκους 450 μ. για το απόλυτο Bike Race, με τα μοναδικά αγωνιστικά ποδήλατα Berg 4Χ4, καθώς και μοντέλα Ferrari FXX Exclusive και Jeep Wrangler.

Το "αθλητικό παιχνίδι" δεν σταματά: Sumo, τένις, τραμπολίνο, δρόμος όχι μετ' εμποδίων, τα μοναδικά σχοινιά ισορροπίας Gibbon slacklines, street hockey, γιγάντιο σκάκι έχουν επίσης τη δική τους θέση στο Holiday Park.

Και για το διάλειμμα από το παιχνίδι και την καθημερινότητα χαλαρώστε στη Relax Zone & Food Court Area, την ειδικά διαμορφωμένη περιοχή όπου όλη η οικογένεια, αλλά κυρίως οι γονείς και οι συνοδοί των παιδιών, θα μπορούν να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τον καφέ τους, παγωτά ή snack, ή ακόμα και φαγητό όπως, πίτσα, hot dog και άλλες λιχουδιές.

Από ένα Πάρκο αφιερωμένο στην ψυχαγωγία και στην άθληση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Αγώνες του Μουντιάλ, του φετινού World Cup της Βραζιλίας: Γιγαντοοθόνες θα προβάλλουν τους αγώνες στη «ζώνη χαλάρωσης» που θα είναι εξοπλισμένες και με επιτραπέζια παιχνίδια τάβλι, σκάκι, ντάμα κλπ για την διεξαγωγή πιο «ήσυχων» τουρνουά.

Party Zone- Do it yourself!
Φέτος το καλοκαίρι μπορείτε να διοργανώστε μόνοι σας μοναδικά παιδικά party στην παιχνιδοχώρα του πάρκου. Γιορτάστε το πάρτι των αγαπημένων φέρνοντας το δικό σας στολισμό και τις δικές σας λιχουδιές - μέσα στο πνεύμα του DIY (do it yourself). Έτσι, θα διοργανώσετε το party στα δικά σας "μέτρα" – για λεπτομέρειες επικοινωνήστε στο τηλ: 210 6199777.

Info:
Athens Holiday Park
7 Ιουνίου - 7 Σεπτεμβρίου
M.E.C. Παιανίας, πρόσβαση:
-μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301)
-μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 - Κάντζα)
-με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Μετρό, Προαστιακός, ΟΑΣΑ)
Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης

Εισιτήριο (ενιαίο για όλα τα παιχνίδια)
1η επίσκεψη: 10 ευρώ για παιδιά, 5 ευρώ για γονείς
2η επίσκεψη: 50% έκπτωση
3η επίσκεψη: Δωρεάν
ειδική πολιτική για ανέργους
Προπώληση με 1€ έκπτωση στα: www.viva.gr, 11876, καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots και Ianos

Ώρες και ημέρες λειτουργίας
7 Ιουνίου – 7 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 10 π.μ. – 10 μ.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777 


https://www.facebook.com/AthensHolidayPark
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v