5 πάρτι για χορό το Σαββατόβραδο

Cult ύμνοι των 90s, techno beats και EBM ρυθμοί υπόσχονται να μας κάνουν να χορεύουμε μέχρι το πρωί, σε πέντε σαββατιάτικα πάρτι για κάθε γούστο.
5 πάρτι για χορό το Σαββατόβραδο
Αν ανήκετε σε εκείνους που παραπονιούνται ότι «η Αθήνα δεν χορεύει πια», δεν έχετε βρεθεί σε κάποιο από τα 90s parties που ξεσηκώνουν την πόλη τελευταία, δεν έχετε περάσει τις πόρτες ενός «γκοθάδικου» και δεν έχετε ακούσει για τα psy/trance DJ sets στα underground και μη dance stages της πόλης. Ιδού πέντε πάρτι στα οποία αυτό το Σάββατο η Αθήνα θα χορεύει –κι εμείς μαζί της.

Χορός… όπως παλιά

Τα 90s party είναι η νέα «μανία» της πόλης, κι οι Trashformers είναι μια από τις αγαπημένες μας διοργανώτριες ομάδες. Τα πάρτι τους, κάθε δεύτερο Σάββατο στο KooKoo μαζεύουν… τη μισή Αθήνα, η οποία χορεύει ξέφρενα Macarena, αλλά και Άννα Βίσση και Σάκη Ρουβά και άλλες θρυλικές επιτυχίες που ακούγαμε στα πάρτι στο Γυμνάσιο (ή το Λύκειο, αναλόγως σε τι ηλικία σας πετυχαίνουμε). Αυτό το Σάββατο, το πάρτι έχει θέμα «έλα όπως είσαι» (λεπτομέρειες εδώ) και η είσοδος κοστίζει 9,99€ με μπύρα ή κρασί (τα πρώτα πενήντα εισιτήρια με ποτό). Οι πόρτες ανοίγουν σταθερά στις 23.35.

Χορός με techno beats

H ομάδα White Noise φέρνει στα decks του υπόγειου dance stage Senza (Λέκκα 23-35) τον Έλληνα ανερχόμενο DJ παραγωγό της underground techno Dennis Bunas. Μαζί του οι DJ’s της White Noise, Theo fh & Dimi TeQ, Dore & Gelt και Twintec. Το πάρτι ξεκινά στις 23.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Χορός όπως παλιά #2

Τα 90s τιμά και το αγαπημένο μας Floral της εξαρχειώτικης Μπλε Πολυκατοικίας, με ένα πάρτι που διοργανώνει το περιοδικό Sonik, με αφορμή την κυκλοφορία ενός τόμου αφιερωμένου στη χρυσή δεκαετία της μουσικής. Στα decks διαλέγουν μουσικές συντάκτες του περιοδικού και μουσικοί παραγωγοί: Παναγιώτης Μένεγος, Γιώργος Μιχαλόπουλος, Τάσος Βογιατζής, Κωνσταντίνος Τσάβαλος. Η είσοδος είναι ελεύθερη, και το πάρτι ξεκινά στις 22.00.

Χορός στα σκοτεινά

Το θρυλικό Dark Sun της Θηβών στο Περιστέρι, γεμίζει κάθε Σάββατο το dancefloor του με κόσμο που χορεύει σε ρυθμούς dark ambient, experimental, power noise, ebm, future pop, industrial και harsh electro. Αυτό το Σάββατο, συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης και resident DJ Γιώργος Δρίβας αναλαμβάνει τα decks για ένα Japan Red Dot πάρτι που εγγυάται ότι θα μας κάνει να χορέψουμε στο σκοτάδι. Η είσοδος κοστίζει 5€ με μπύρα ή κρασί, και το πάρτι ξεκινά ένα τέταρτο πριν τα Μεσάνυχτα. Λεπτομέρειες εδώ.

Psychedelic χορός

O Ισπανός εκπρόσωπος της psychedelic trance Mekkanikka έρχεται για μια live εμφάνιση σε ένα... αναπάντεχο μέρος: Το Ώπα Ώπα Club της Λεωφόρου Συγγρού 137, που σίγουρα εγγυάται άπλετο χώρο για χορό. Μαζί του οι Micro Kel, El Mahico, Night for Fight και Psysin Zoi. Το πάρτι ξεκινά τα Μεσάνυχτα, και η είσοδος κοστίζει 10€ με μπύρα. Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 6984477822.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v