Έξι «μεγάλα» DJ sets για το Σάββατο

Αυτό το Σάββατο τα party δίνουν και παίρνουν και εμείς λικνιζόμαστε στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς από έξι Dj sets.
Έξι «μεγάλα» DJ sets για το Σάββατο
Ποιος είπε ότι ο κόσμος στην Αθήνα δε χορεύει πια; Πολλά υποσχόμενοι DJ’s δίνουν ραντεβού στα decks της πόλης αυτό το Σάββατο, και ξεσηκώνουν τα dancefloors με techno, deep house και dance sets. Από το Death Disco του Ψυρρή που γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια με ένα ολονύχτιο πάρτι ως τις παλιές αποθήκες του Βοτανικού που υποδέχονται την αυτού εξοχότητα τον John Digweed, αυτό το Σάββατο χορεύουμε…

John Digweed, Ramon Tapia και Carlo Lio στο Area 19
Το δυναμικό τρίο που φέρνει η Evolution στον Βοτανικό για το δεύτερο Warehouse Party της αναμένεται να ταρακουνήσει το κέντρο της πόλης για τα καλά. Πρωτοστατεί ο βρετανικός μάστερ της techno John Digweed και ακολουθούν οι Ramon Tapia και ο Καναδός παραγωγός Carlo Lio. Είσοδος 18€, προπώληση 15€. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00.

O Karmon στο Playground
Ο Ολλανδός DJ και παραγωγός των επιτυχιών Wowshit, Take My Hand και Turning Point, Karmon, θα βρεθεί στα decks του Playground club (Αμερικής 6, Σύνταγμα, Αθήνα) για ένα deep house set μαζί με τους Valeron, Wagner, Panos Gerontakis και Giorgio Kar. Είσοδος με ποτό 15€, έναρξη στις 23:30.

Athens DJs For Athens Pride στο Ρομάντσο
Eννιά αθηναίοι Djs ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μεγάλο πάρτι ενίσχυσης του φετινού Αthens Pride στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια). Θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι Amateurboyz, Eggs & Bacon, Photoharrie, Lockbird, Roubi Roubi Roubi και Gina (Katrin The Thrill) καθώς και ο Λονδρέζος performer Α Man to Pet. Είσοδος 5€, έναρξη στις 23:00.

Gus & Bonso στο Six D.O.G.S.
To συνεχώς εξελισσόμενο εγχώριο δίδυμο της ηλεκτρονικής dance, γιορτάζει επτά χρόνια στο… κουρμπέτι και το γιορτάζει με ένα επετειακό πάρτι στον πολυχώρο της Αβραμιώτου. Παρέα τους ο Dj Liou. Είσοδος ελεύθερη, ώρα έναρξης 12:00 τα μεσάνυχτα.

George Fakinos & Guests στο Second Skin
Ο Resident dj του goth club στου Ψυρρή Γιώργος Φακίνος υποδέχεται ξανά το δυναμικό δίδυμο Geo Kar και τον Paul Philippou Wulfgar, σε μια βραδιά με Industrial, EBM,Dubstep, Industrial Rock & Goth επιλογές.

Death Disco Birthday Party
H ομάδα του άρτι αφιχθέντος club (Ωγύγου 15 και Λεπενιώτου, Ψυρρή) γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας και προσκαλεί ένα σωρό DJs για να «γενεθλιάσουμε» μαζί της σε ένα μεγάλο party με dark wave, gothic, indie και ΕΒΜ μουσικές από τους Leo Skiadas, Kostas Brellas, PanosDread, Nick Dj-Ribeiro, Expi.k, Panos Panagiotakos, Panagiotis Kostis, George McKois, Francesca Skalidi, George Safelas, Cure Head, Ft Marian, George Papanikolaou, Manos Six, Bill Mourikis, Spiros BlackCat, Steve NLT, Mad Sad, Tolis Elefantis. Είσοδος 5€ με ποτό, έναρξη στις 23:00.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v