DJ sets: 5 σούπερ πάρτι για το Σάββατο

Τι λέτε για χορό αυτό το Σάββατο; Πέντε μεγάλα πάρτι ανά την πόλη προσκαλούν έλληνες και ξένους DJ’s και μας ξεσηκώνουν με dance, electro και psy trance ήχους.
DJ sets: 5 σούπερ πάρτι για το Σάββατο
Μπορεί τα αθηναϊκά club να μην περνούν την καλύτερή τους φάση, όμως τα dance parties της πόλης επιμένουν δυναμικά να συγκεντρώνουν πλήθη κόσμου που θέλει –τι άλλο; – να χορέψει όπως παλιά. Αυτό το Σάββατο, λοιπόν, απαρνιόμαστε για λίγο τα αγαπημένα μας μπαράκια, και δίνουμε ραντεβού μπροστά στα decks στα οποία θα βρίσκονται πολλά υποσχόμενοι DJ’s από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακολουθείτε; 

Ο Leon Segka στο Komma Bar

Από τις πιο αναγνωρίσιμες φυσιογνωμίες της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής, ο Leon Segka είναι από τα τέλη των 90s μέχρι σήμερα σταθερή αξία για τα αθηναϊκά (και βερολινέζικα) dance parties. Αυτό το Σάββατο, αναλαμβάνει τα decks του Komma Bar (Μαυροκορδάτου 6, Εξάρχεια) με τον The Ear σε ένα warm up set από τις 22.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.



Ο Terry Francis στο Koo Koo 

Ο βρετανός πρεσβευτής της tech house και επί χρόνια resident dj στο φημισμένο Fabric Club του Λονδίνου ανανεώνει σταθερά το ραντεβού του με το ελληνικό κοινό, το οποίο τον τιμά σταθερά ως έναν από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Αυτή τη φορά στα decks θα τον πλαισιώσουν οι residents του Blend (της γνωστής και μη εξαιρετέας διοργανώτριας ομάδας των καλύτερων αθηναϊκών dance party). Η είσοδος μέχρι τις 2.00 θα κοστίζει 10€ και μετά τις 2.00 θα ανέβει στα 12€.



Ο Terence Fixmer στο 7 Sins 

Ο γάλλος παραγωγός της techno που ξεκίνησε από την electro, industrial και EBΜ σκηνή καταφτάνει στο εξαρχειώτικο 7 Sins, για ένα live set που θα μας κάνει να χορεύουμε ως το ξημέρωμα. Στα decks μαζί του θα είναι οι Mr. M και Sensek. Οι πόρτες ανοίγουν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, και η είσοδος κοστίζει 6€.



Audiorama with Lee Burton + Bodj στο Six D.O.G.S. 

Το Αudiorama club night κάνει το ντεμπούτο του για το 2014 στον φιλόξενο χώρο του Gig space του Six D.O.G.S. με ένα ολονύχτιο back to back set από τους Lee Burton & BODJ, με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους για το βινύλιο και τoν house και techno ήχο. Οι πόρτες ανοίγουν τα Μεσάνυχτα, και η είσοδος είναι ελεύθερη. Περισσότερες λεπτομέρειες στο σχετικό event στο Facebook.



Οι Ritmo και Sonic Species στο Area 19 

Δύο από τους σημαντικότερους εκφραστές της σύγχρονης progressive & psy trance σκηνής, ο ισραηλινός Ritmo και o βρετανός Sonic Species ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους «δικούς μας» Kingpink, N-igma, XDimension και Virus για ένα μεγάλο event που θα περιλαμβάνει Live VJing και Visual Installations, Led και Fire Show. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23.30, και η είσοδος κοστίζει 15€.



Η.Κ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v